owcaania 20.08.2014 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) Andariel oooo ja pitole oniemialam! !! Nie myślałam o tej scianie a wygląda to super. Szary i chevron to za dużo na tej małej powierzchni- wiem też, że Asia ma racje. Jak myślicie bonie tapeta i kwarc współgrają razem? Czy za dużo tego? W układzie od Andariel poleciałabym z tą tapetą na piętro Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.08.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Ja bym tą tapetę widziała zamiast kwarcu ... Jak myślicie bonie tapeta i kwarc współgrają razem? Czy za dużo tego.? ... Dla mnie za dużo ale jak to zrobisz, to i tak będę się tapetą zachwycała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 20.08.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 ... Jest żółta żółta, jak żółte literki Castorama to dla mnie ciut jeszcze przygaszona neon chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 20.08.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 To zrób sobie Kabe Prolatex i któryś kolor z palety NCS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 20.08.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Andariel oooo ja pitole oniemialam! !! Nie myślałam o tej scianie a wygląda to super. Szary i chevron to za dużo na tej małej powierzchni- wiem też, że Asia ma racje. Jak myślicie bonie tapeta i kwarc współgrają razem? Czy za dużo tego? W układzie od Andariel poleciałabym z tą tapetą na piętro Toż to mówię od wczoraj, że zam chevron będzie super:)).Na wizce od Agi nic mi się nie gryzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 20.08.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Tapeta wygląda świetnie Ja tam lubię tapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.08.2014 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 zrob zabudowe z plyty u mnie bedzie tak ukryte iii spokojnie bez paniki... u mnie ciagle jakies sciany sa burzone co nas nie zabije to nas wzmocni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.08.2014 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 na prv wrzuce Tobie foto jak jest u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 23.08.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Owcuś, chętnie bym kilka rzeczy przygarnęła:) Będziesz we wrześniu w pl? Pytam, bo jeśli na zlot pojadę autem, mogłabym Cię zabrać po drodze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.08.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Hej owca Rozumiem, że te drażniące oczy zdjęcia, to lista spośród której, możemy wybrac sobie jakiś mały drobiażdżek ... Jest taka tradycja, ze ten kto skądś wraca, przywozi bliskim prezenty Nie żebym jakoś parła, ale wiesz jak to jest...miło by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.08.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 oo co racja to racja.... ja przytachalam z NO kubeczki dla dziewczyn... zawsze to cos... to co moge sobie zamowic? moze krzeselka? poprosze sztuk 12 a jak nie je to KA nie pogardze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 23.08.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 a to lustro przy konsolce - no baja!! chcę takie do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.08.2014 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 (edytowane) Mnie lampy zachwycają http://emotikona.pl/emotikony/pic/zakochany.gif I jeszcze w takim razie stwierdzam, że u nas w sklepach z oświetleniem jest shit! Skoro tam się dzieją takie rzeczy! Edytowane 24 Sierpnia 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.08.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Mowa ! Co to jest miesiąc czy dwa na samych tylko sucharkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.08.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Oj, wisnia z Ciebie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.08.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Szkoda, że Cię nie będzie:( Ale fajne karmniki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.08.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 ... Karolina! !!!! Patrz co udało mi się dostać dla ciebie! !![ATTACH=CONFIG]276313[/ATTACH] UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUWIELBIAM CIĘ :* :* :* pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.08.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Ale fajne karmniki!!! a nie latarenki?? karmniki widzialam zarabiaszcze gdzies na necie...jak tylko znajde w wolnej chwili to dam cynk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.08.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Owieczka, z tego co ja wiem, to nie da sie ...kiedys na forum gdzies wyczytalam, ze mozna kupic inne pokretla czy cus..ale to bylo dawno temu i nie wiem na jakim watku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.08.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 nie czepiaj sie drabinek.. fajne sa.. ! cos ostatnio masz kaprysy czy ty nie jestes czasami.... zmykam do okulisty z mloda... bede pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts