asiazett 25.08.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Ktoś tu się chyba za dużo żurnali naoglądał Ania jak na tym zawisną ręczniki to zaworów i tak chyba nie będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.08.2014 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Nie mam kaprysow ale zobacz jak wyglada to na zoomie :sick::sick::sick::sick::sick: jak nie jak tak jak mawiaja-nowy domek nowy potomek... Aniu czy Ty na pewno nie ten tego ...no wiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myszkinson 25.08.2014 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Nie mam kaprysow ale zobacz jak wyglada to na zoomie :sick::sick::sick::sick::sick:[ATTACH=CONFIG]276467[/ATTACH] . Witaj - podglądam po cichu Twój wątek. Widzę, że nie tylko ja z tym mam problem. U mnie grzejnik będzie dość wysoko i te zaworki byłyby idealnie na widoku Ja znalazłam takie - pytanie jaki układ potrzebujesz (kątowe, proste..) ale są do wyboru różne i co ważne w antracycie http://e-luxrad.pl/pl/c/Zawory-Grzejnikowe/4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 25.08.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Nie mam kaprysow ale zobacz jak wyglada to na zoomie :sick::sick::sick::sick::sick:[ATTACH=CONFIG]276467[/ATTACH] Kuzwa placic tyle kasy za ta hydraulike a wyglada to tak obskurnie i psuje caly efekt w lazienkach :bash::bash: W kotlowni caly ten ohydny rurociag bede zabudowywac jakas szafka z drewna a podnioslo mi to tak cisnienie, ze chyba polece w nastenym miesiacu do Polski znalezc jakiegos stolarza. Jak juz ci pisalam Meliska, jak cos jest nie pomojej mysli to mnie szlak trafia i nie odpuszcze, bo albo ma byc dobrze albo w ogole. Witam, podglądam już od dłuższego czasu-jestem pod wrażeniem dbałości każdy szczegół.W sprawie zaworów-ja to rozumiem-ale jest na to sposób,dekoracyjne zawory do grzejników-w internecie ciężko znaleźć,widziałam takie naprawdę fajne-niektóre nawet z maskownicą taką że całe te pokrętła były niewidoczne-w TTW Katowice w firmie z ekskluzywnymi grzejnikami-cena od 600 do 800 zł.Myślę że trzeba szukać w takich właśnie firmach niedaleko-bo to trzeba zobaczyć jest mnóstwo rozmiarów średnic kolnek itp.najlepiej aby móc łatwo wymienić-no i nie wiem na ile wyceniasz aspekt estetyczny-bo cena takich cudenek jednak wymiata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 25.08.2014 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 :welcome: hello dziewczyny! !! Fajnie, że ktoś mnie tu podczytuje oprócz moich stałych wizytorek:D:hug: Najtańsza opcja to zmiana zaworów ( można się zamknąć w 2 stowkach). Zawory dobrane pod kolor grzejników wtapiaja się w tło. Jutro dzwonię do hydraulika, żeby mi tylko potwierdził jakie jest podłączenie u mnie (lewe, prawe,proste, kątowe? ??) Ja się na tym nie znaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 25.08.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 u mnie też są takie zaworki - no widać to... trudno najtańszą opcją wg mnie jest zwyczajne przemalowanie... kup farbę w sprayu za 2 dyszki i psiknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 25.08.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 ... jak mawiaja-nowy domek nowy potomek... ... Boszzzz mel co ty tu insynuujesz. Ania no to wiesz - ją też to czeka pewnie o tym nie pomyślała hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.08.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Ania no to wiesz - ją też to czeka pewnie o tym nie pomyślała hihihi pomyslala pomyslala zaczelam od 300szt drzewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 25.08.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 pomyslala pomyslala zaczelam od 300szt drzewek No ja bym się nie śmiała, na każde drzewko potomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.08.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 :rotfl: z tych 300szt zostalo jakies 100.....reszta przysypana ziemia lub wygnila.... zawsze to 200szt mniej (myslac o potomku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.08.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Czy tylko ja uwazam, ze to byla sprawa zycia i smierci ?!!!:rotfl: tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 26.08.2014 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Ahhh tam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 28.08.2014 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Wklejam ku pamieci Wiecie moze co to jest za kolor na scianie? Poszukuje farby w kolorze jasniejszego odcieniu taupe lub greige. :confused: Uwielbiam takie "nudne" wnetrza:rolleyes::rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 28.08.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 (edytowane) Wklejam ku pamieci [ATTACH=CONFIG]277064[/ATTACH] [/quote=owcaania;6591894]: Ślicznie. Cudowny narożnik. Może ktoś wie co to za producent? Uwielbiam takie "nudne" wnetrza:rolleyes::rolleyes: Ja też Chociaż mnie coś na kolor wzięło od jakiegoś czasu 2 ściany w salonie mam w kolorze, jadalnia to coś w stylu taupe. Zasłony kupiłam w kolorze greige Edytowane 28 Sierpnia 2014 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.08.2014 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Piękna sypialnia. I lampki trochę jakby moje (myślę o takich właśnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 28.08.2014 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 (edytowane) Slezanko a czym malowalas sciany w jadalni? Farbę kupował dla mnie mój szwagier w Holandii ale poszła cała puszka na jedną ścianę i już jej nie mamy Wiem że w nazwie był wyraz właśnie taupe i coś tam dalej było. Producenta kompetnie nie znam bo nigdy wcześniej takiego nie spotkałam. Farba była droga i każdy się dziwił dlaczego ją ściągam z NL skoro w PL też można kupić taupe Nie chciałam ryzykować i kupować w PL farby w ciemno. Chciałam od razu tamtą bo widziałam efekt końcowy Edytowane 28 Sierpnia 2014 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 29.08.2014 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Wklejam samples tapet (niestety w sztucznym świetle kolory są ciut przeklamne). Co myślicie HIT czy KIT? Która najładniejsza? Chyba jutro wkleję fotki w świetle dziennym. Myślę o jednej scianie(o imponującym wymiarze 177cm szer. I wys. 270) w wiatrolapie a na nią lustro w bogato zdobionej ramie. Coś jak tutaj A na wprost moje zaprojektowane w paincie szafiszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 29.08.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 A będzie z ozdobnym czy prostym lustrem? Bo jak z prostym, to można poszaleć z tapetą, a jak ozdobne lustro, to brałabym beżową... Jakiego koloru siedzisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 29.08.2014 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Siedzisko szare welurowe lub z aksamitu. Wiem właśnie, ze nie bardzo mogę poszaleć z lustrem przy srebrnej tapecie. Żałuję strasznie, że ta krokodyla tapeta jest kremowa i ma brązowe przeswity a nie szare. Srebrną tapetę musiałabym chyba stonowac lustrem z białą ramą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 29.08.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Srebrna jest śliczna, ale z bogato zdobionym lustrem chyba nie zagra Dałąbym do niej białe klasyczne albo mega proste lustro: http://www.domzpomyslem.pl/files/media/image/324/1483324/interior/lustro-w-bialej-ramie-w-monochromatycznym-przedpokoju,main.jpg Ta z brązowym przetarciem chyba najmniej pasuje. A przy beżu możesz szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts