Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie mam kaprysow ale zobacz jak wyglada to na zoomie :sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick:[ATTACH=CONFIG]276467[/ATTACH]

.

Witaj - podglądam po cichu Twój wątek. Widzę, że nie tylko ja z tym mam problem. U mnie grzejnik będzie dość wysoko i te zaworki byłyby idealnie na widoku

Ja znalazłam takie - pytanie jaki układ potrzebujesz (kątowe, proste..) ale są do wyboru różne i co ważne w antracycie :)

http://e-luxrad.pl/pl/c/Zawory-Grzejnikowe/4

Nie mam kaprysow ale zobacz jak wyglada to na zoomie :sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick:[ATTACH=CONFIG]276467[/ATTACH]

Kuzwa placic tyle kasy za ta hydraulike a wyglada to tak obskurnie i psuje caly efekt w lazienkach :bash::bash::bash::bash:

W kotlowni caly ten ohydny rurociag bede zabudowywac jakas szafka z drewna a podnioslo mi to tak cisnienie, ze chyba polece w nastenym miesiacu do Polski znalezc jakiegos stolarza. Jak juz ci pisalam Meliska, jak cos jest nie pomojej mysli to mnie szlak trafia i nie odpuszcze, bo albo ma byc dobrze albo w ogole.

Witam, podglądam już od dłuższego czasu-jestem pod wrażeniem dbałości każdy szczegół.W sprawie zaworów-ja to rozumiem-ale jest na to sposób,dekoracyjne zawory do grzejników-w internecie ciężko znaleźć,widziałam takie naprawdę fajne-niektóre nawet z maskownicą taką że całe te pokrętła były niewidoczne-w TTW Katowice w firmie z ekskluzywnymi grzejnikami-cena od 600 do 800 zł.Myślę że trzeba szukać w takich właśnie firmach niedaleko-bo to trzeba zobaczyć jest mnóstwo rozmiarów średnic kolnek itp.najlepiej aby móc łatwo wymienić-no i nie wiem na ile wyceniasz aspekt estetyczny-bo cena takich cudenek jednak wymiata.

:welcome::welcome: hello dziewczyny! !! Fajnie, że ktoś mnie tu podczytuje oprócz moich stałych wizytorek:D:hug:

Najtańsza opcja to zmiana zaworów ( można się zamknąć w 2 stowkach). Zawory dobrane pod kolor grzejników wtapiaja się w tło. Jutro dzwonię do hydraulika, żeby mi tylko potwierdził jakie jest podłączenie u mnie (lewe, prawe,proste, kątowe? ??) Ja się na tym nie znaju.

Wklejam ku pamieci

[ATTACH=CONFIG]277064[/ATTACH]

[/quote=owcaania;6591894]:;)

Ślicznie. Cudowny narożnik. Może ktoś wie co to za producent? :D

Uwielbiam takie "nudne" wnetrza:rolleyes::rolleyes::rolleyes:;)
Ja też :yes: Chociaż mnie coś na kolor wzięło od jakiegoś czasu :rolleyes: 2 ściany w salonie mam w kolorze, jadalnia to coś w stylu taupe. Zasłony kupiłam w kolorze greige :yes: Edytowane przez Ślężankaaa

Slezanko a czym malowalas sciany w jadalni?

Farbę kupował dla mnie mój szwagier w Holandii ale poszła cała puszka na jedną ścianę i już jej nie mamy :( Wiem że w nazwie był wyraz właśnie taupe i coś tam dalej było. Producenta kompetnie nie znam bo nigdy wcześniej takiego nie spotkałam. Farba była droga i każdy się dziwił dlaczego ją ściągam z NL skoro w PL też można kupić taupe :p Nie chciałam ryzykować i kupować w PL farby w ciemno. Chciałam od razu tamtą bo widziałam efekt końcowy ;)

Edytowane przez Ślężankaaa

Wklejam samples tapet (niestety w sztucznym świetle kolory są ciut przeklamne). 20140829_201935.jpg Co myślicie HIT czy KIT? Która najładniejsza?

Chyba jutro wkleję fotki w świetle dziennym.

Myślę o jednej scianie(o imponującym wymiarze 177cm szer. I wys. 270) w wiatrolapie a na nią lustro w bogato zdobionej ramie. Coś jak tutaj 10483403_896680873679675_715226_a.jpg A na wprost moje zaprojektowane w paincie szafiszczeuntitled.jpg

untitled.jpg

Srebrna jest śliczna, ale z bogato zdobionym lustrem chyba nie zagra :( Dałąbym do niej białe klasyczne albo mega proste lustro:

http://www.domzpomyslem.pl/files/media/image/324/1483324/interior/lustro-w-bialej-ramie-w-monochromatycznym-przedpokoju,main.jpg

Ta z brązowym przetarciem chyba najmniej pasuje.

A przy beżu możesz szaleć :)