Mmelisa 29.08.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Na moje oko lepiej bedzie wygladac ta bezowa.. srebrna zbyt swiecaca jak ma byc razem z lustrem podobnym do pokazanego przez Ciebie zdjecia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 30.08.2014 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Powiem tak - gdybym zrobiła taką tapetę u siebie-byłby KIT. Już piszę, dlaczego - u mnie będzie jednak więcej kolorów - multikolor u dziecka, tęcza w wiatrołapie;), tu szary, tam beż, a to jednak kolory mimo wszystko;). Oglądałam na żywo takie tapety niby krowia skóra i ponoć jest to hit projektantów do sypialni ale dla mnie to już za dużo cukru w cukrze;) Twoje wnętrza są bardzo spójne- dominuje biel, dorzucisz jeszcze kapkę taupe i greige i będzie świetnie - taka wężowa tapeta będzie jak wisienka na torcie - brałabym beżową, będzie spójniej z resztą kolorów. A lustra bywają też w miedzianych i złotawych ramach - dobierzesz, jak już kupisz tapetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 30.08.2014 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 (edytowane) Zrób zdjęcie ściany, zdjęcie tapety , nałożę Ci i zobaczymy. Lustro tez na ścianie z tapetą? myslimy o tym samym. Dopiero co wczoraj narysowalam swoj wiatrolap. Tez mam mnostwo watpliwosci czy dawac tapete na scianie z lustrem czy nie. Myslalam tez o lamperii ale to juz przeginka, bo wiatrolap musi pasowac w jakis sposob do wnetrza i nie moge dac klasycznego do loftowego... czekam na fotki. Jak to zobaczysz latwiej bedzie Ci podjac decyzje Edytowane 30 Sierpnia 2014 przez andariel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 30.08.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 A co to za fajna lampa kryształowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 31.08.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Mi się najbardziej podoba ta na górze a ti czy będzie kit czy hit zależy od tego jak ta tapeta prezentuje się z bliska i jak się zgra z nią rama lustra. A do Ciebie i Twoich wnetrz mi bardzo pasuje, wiec mój głos jest na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 31.08.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 wiem, że nie są zbyt ładne ale nie mam siły. A mniej więcej będziesz widziała o co chodzi [ATTACH=CONFIG]277629[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]277630[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]277631[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]277632[/ATTACH] no nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 31.08.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Owieczko my też mamy taki gigantyczny wiatrołap Na węższej sciane która u nas jest po lewej stronie są drzwi do garażu. Tam będzie wklejone lustro i na tle lustra chcę ustawić właśnie wąską ławeczkę Po prawej stronie będę miała szafę wnękową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 31.08.2014 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Kurde niezbyt ładne?!!! FENOMENALNE chyba chciałaś napisać- lepiej tego nie można zobrazować Jesteś niezastąpiona!! Na ścianę lewa (wchodząc do domu) idzie zabudowana szafa z siedziskiem o ta [ATTACH=CONFIG]277299[/ATTACH] a na prawo tylko lustro, bo inaczej nie dałoby się tam wejść. Na twojej wizce nie wygląda to kiczowato i te lustro srebrne daje rade z lustrem to mozna jeszcze podyskutowac. Wyglada intrygująco, no kurcze kto ma w domu na ścianie skore węza - być może OWCA:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 31.08.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Andzia super!! wygląda jak żywe zdecydowanie jestem za tą 1 - błyszczące drobinki będą pięknie wyglądały w słoneczku i zawsze gdy się tam spojrzy to się człowiek uśmiechnie na ten błysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 31.08.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 znalazłam u Karoli jeszcze Twoja propozycje wiec CI wklejam... sry [ATTACH=CONFIG]277668[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 31.08.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 pierwsza rządzi Jednak nie ma to jak wizka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 01.09.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 No i co? Pięknie będzie! Pierwsza bomba ale podoba mi się też lustro z drugiej, tylko do jakiegoś innego pomieszczenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.09.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Mam pytanie.. kafle na podlodze, na Twoich zdjeciach podpadaja mi w bezowe mazie..a u Andariel w szare... jakie one sa tak na prawde? jezeli sa takie jak u Ciebie to ja bym nie wprowadzala tej srebrnej swiecacej tapety..sorki, ale tak jak dla mnie, to bedzie za pstrokato...¨swiecaca tapeta, lustro..opatrzy sie:rolleyes: Podoba mi sie TRES jako delikatny podklad pod wielkie z zajebiaszcza rama lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 01.09.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Jesli chodzi o podloge to ciezko to sprecyzowac w zaleznosci jak pomieszczenie jest doswietlone i jaki jest dzien. Raz jest kremowa, raz jest bezowa raz jest szara a innym razem wpada w biel. Mel a co to jest TRES?Bo na googlach to dziwne rzeczy mi wyskakuja Chodzi mi jeszcze jedna rzecz po glowie, kiedys spotkalam sie z projektantka wnetrz na konsultacje:yes: i ona mi zasugerowala by nie robic w domu rzeczy nie wiadomo skad i po co, bez konsekwencji, nie nawiazujacych do niczego itd (No chyba ze kto sie bawi w przemyslany eklektyzm). Jesli sie maluje sciane na jakis kolor to warto go powtorzyc zwlaszcza przy otwartcyh pow., jesli sie daje kamien to warto go gdzies powtorzyc itd. Wchodzac do wnetrza ma sie wtedy pewnosc, ze kazdy szczegol jest przemyslany i nic sie nie znalazlo sie tam przypadkowo. Co mysliscie? Ja się pod tym podpisuję (choć są wyjątki - nie wszystko trzeba powtarzać - czasem trudno gdzieś wcisnąć kamień kominkowy;)). Z 10 lat temu byłam w USA i pamiętam, że wtedy bardzo mnie dziwiło, że ludzie mają te same wykładziny w całym domu ( a mają te swoje wysokie i wąskie szeregowce) 3 piętra w tym samym kolorze. Wysoce prawdopodobne było też to, że łazienka na piętrze jest podobna do tej na dole - u nas nie do pomyślenia i w zasadzie często trudne do zrealizowania Może to wynika z tego, że w Polsce jest dużo rodzin wielopokoleniowych, mieszkających w jednym mieszkaniu? Każdy chce mieć coś swojego, innego? Jestem zwolenniczką powtarzania koloru i wybrania koloru bazowego. Z tego co widzę, Twój dom Aniu jest bardzo spójny - nie musisz mieć obaw - już dawno wprowadziłaś porady projektantki w życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 01.09.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Chloe na razie mam spokojna baze, ale boje sie ze przy urzadzaniu powstanie dramat :rotfl: Nie powstanie, co najwyżej będziesz miała kilka zestawów dodatków na każdą okazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.09.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Owieczka, sama podalas nazwe TRES nad zdjeciem tapety na poprzedniej stronie, tak ku przypomnieniu Tobie a ja walcze z wiatrakami..czekam na tel do rzecznika konsumentow! bo mam dosc tego zwlekania ze sprzedawca!!!!!!!! chlodziarki jak nie bylo, tak nie ma! i zero info w tym temacie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 01.09.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Chloe na razie mam spokojna baze, ale boje sie ze przy urzadzaniu powstanie dramat :rotfl: To jak u mnie Wszystko wymalowałam na szaro... i jak przyszło do dodatków to :sick: bo tak było ładnie pusto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 01.09.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Nie zmienialam koloru podlogi. Barwy i ksztalty wzajemnie na siebie oddzialuja (stad zludzenia optyczne m in)Inaczej bedzie wygladal bez z biela a inaczej z szaroscia - z biela bedzie ciemniejszy i wyrazniejszy poprzez wiekszy kotrast a z szaroscia bardziej sie zleje ale tez bedzie cieplejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.09.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 AA TRES-Mel tobyl moj hiszpanski!!! :rotfl: UNO DUE TRES . :rotfl: Koniecznie dzialaja z ta lodowa bo obsuwe maja juz za duza a 2 sprawa ze maja w nosie twoje telefony:mad: . juz wiem co zrobic..ciekawe co powiedza bo jak nie to wykonam to co powinnam najpierw i poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 01.09.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 dzieki wielkie a jaki to model, nazwa?? ASC lampa kupiona w sklepie miviena.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts