Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Musze się z wami podzielić 2 rzeczami:

1. [ATTACH=CONFIG]277863[/ATTACH]

...

Ale piękne :jawdrop: Twoja? Fajowa na maksa :yes:

Co do tapety, to ja po wizkach też się przechyliłam raczej w stronę tej najjaśniejszej, tres, tej co Meliska :yes: I nie chodzi o to, że uno jest złe, ale tres jakieś takie spokojniejsze :yes:

helloołł, wpadam po długiej nieobecnosći a u Ciebie się dzieje...

tapetki lux, ja obstawiam pierwszą srebrną ;) gdzie zamawiałaś? napisz mi czy te tapety są gładkie, czy czuć wypukłości?

kupiłaś już tą lampę z TK?

wspomóż radą dobra kobieto, bo myślę nad kuchnią i nie mogę się zdecydować, wrzuciłam u mnie pare wizek.

ja też czekam z niecierpliwością na Twoje tapetki.

widzę, że zamawiałyśmy próbki w tych samych sklepach. ja się nastawiłam na szary Mako Vinyl, w dotyku jest taki jak fajny skórzany i zmywalny ;)

planuję go na przy schodach tylko się boję czy nie będzie za mdło...

Nie daj się długo prosić, wklejaj tapetki i rób głosowanie ;)

No cóż, jednym z moich osobistych pet hate są tapety położone inaczej niż "od rogu do rogu" (mam nadzieję że domyślacie się o co mi chodzi:)), więc na tą ścianę tapeta mi się nie widzi. Jeśli jednak jesteś zdecydowana, to mnie najbardziej podobają się żółte romby i dżungla na granatowym tle. Ostatnia ma fajne kolory, ale dopatrzyłam się że wzór jest zbyt drobny, brzozy i te jakieś dechy maziajowate są błee, pozostałe nie wzbudzają we mnie emocji.

...

Po namyśle optuję za żółtą - jest mocnym akcentem a jednocześnie łatwiejsza do ogrania i do strawienia przez ewentualnego najemcę niż ta granatowa:)