owcaania 01.09.2014 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 dzieki wielkie a jaki to model, nazwa?? Tutaj jest link http://miviena.pl/hanna_plafon_4_chrom_krysztal,127,696.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.09.2014 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Musze się z wami podzielić 2 rzeczami: 1. [ATTACH=CONFIG]277863[/ATTACH] ... Ale piękne Twoja? Fajowa na maksa Co do tapety, to ja po wizkach też się przechyliłam raczej w stronę tej najjaśniejszej, tres, tej co Meliska I nie chodzi o to, że uno jest złe, ale tres jakieś takie spokojniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.09.2014 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Ja bym brała i o cenę nie pytała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 02.09.2014 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Asia kupienie tej lampy grozi rozwodem przed slubem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 powiesz ze to prezent z okazji yyyyy zakonczenia lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.09.2014 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Asia kupienie tej lampy grozi rozwodem przed slubem ;) to ile to to cudo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 to ile to to cudo ??? Ivy narazasz sie Asi..... czytaj nizej Ja bym brała i o cenę nie pytała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.09.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Drogo. Ale co to jest w obliczu miłości? Z drugiej strony życie już nie raz pokazało, że cierpliwość popłaca, tak jak moje podwójne buteleczki i szklaneczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.09.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Ivy narazasz sie Asi..... : Nie jest kosmicznie drogie tylko drogie czyli nie będzie rozwodu...chyba bym brała i o cenę nie pytała jeśli jest tak ładne jak na fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.09.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 ale 50f to nie jest dużo przecież za lampę... powiedz że to dla koleżanki z fm... a jak będziesz miała już wysyłać - to koleżanka się rozmyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 02.09.2014 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Nie dodała się moja poprzednia wypowiedź dotycząca tapety Ja bym wybrała jednak brązową. Ta biała wpadająca w ecru dla mnie za nijaka Muszę się wyróżnić Mnie się ta lampa nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2014 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Slezanka, nam sie nie musi podobac...(bo mi sie te w srodku zarowki nie widza, chociaz szklane lampy bardzo podobaja) ohy i ahy sa od Owieczki wiec jak ma chec na jej zanabycie to trzeba znalezc wymowke na jej zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 02.09.2014 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Slezanka, nam sie nie musi podobac...(bo mi sie te w srodku zarowki nie widza, chociaz szklane lampy bardzo podobaja) : Mmeliska Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 02.09.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Witam sie i wyznaje, ze podgladam od jakiegos czasu:) Chyba juz czas sie pokazac. Chyba dzielimy upodobanie do nude wnetrz. Zawsze moj wzrok przyciagaja, choc nie jestem pewna czy to jest TO na 100% dla mnie. Fajny domek sie wylania. Moze nie zdajesz sobie sprawy ale widac konsekwencje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 06.09.2014 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 helloołł, wpadam po długiej nieobecnosći a u Ciebie się dzieje... tapetki lux, ja obstawiam pierwszą srebrną gdzie zamawiałaś? napisz mi czy te tapety są gładkie, czy czuć wypukłości? kupiłaś już tą lampę z TK? wspomóż radą dobra kobieto, bo myślę nad kuchnią i nie mogę się zdecydować, wrzuciłam u mnie pare wizek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.09.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Zacieram rączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.09.2014 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 rwałaś próbki tapet? są takie sklepy w Polsce????? właśnie kawałki tapet mi potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 08.09.2014 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 ja też czekam z niecierpliwością na Twoje tapetki. widzę, że zamawiałyśmy próbki w tych samych sklepach. ja się nastawiłam na szary Mako Vinyl, w dotyku jest taki jak fajny skórzany i zmywalny planuję go na przy schodach tylko się boję czy nie będzie za mdło... Nie daj się długo prosić, wklejaj tapetki i rób głosowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 08.09.2014 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 rwałaś próbki tapet? są takie sklepy w Polsce????? właśnie kawałki tapet mi potrzebne Jasne że tak Teraz praktycznie w każdym sklepie jest możliwość wzięcia próbki tapet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 09.09.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 No cóż, jednym z moich osobistych pet hate są tapety położone inaczej niż "od rogu do rogu" (mam nadzieję że domyślacie się o co mi chodzi:)), więc na tą ścianę tapeta mi się nie widzi. Jeśli jednak jesteś zdecydowana, to mnie najbardziej podobają się żółte romby i dżungla na granatowym tle. Ostatnia ma fajne kolory, ale dopatrzyłam się że wzór jest zbyt drobny, brzozy i te jakieś dechy maziajowate są błee, pozostałe nie wzbudzają we mnie emocji. ...Po namyśle optuję za żółtą - jest mocnym akcentem a jednocześnie łatwiejsza do ogrania i do strawienia przez ewentualnego najemcę niż ta granatowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts