Mmelisa 23.09.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Owieczka, ja jako wynajmujaca codziennie sie cykam, czy moje panny czegos nie zmajstruja... jestem w 100% przekonana, ze niestety dla mnie, bede musiala podczas wyprowadzki wymienic caly parkiet (wglebienia, dziurki itp po stukaniu klockami, kredkami:sick:) i malowac sciany...(farby tutaj do tanich nie naleza, jezeli musze pomalowac taka sama co jest obecnie:bash:) tak wiec taki maly remoncik wyniesie mnie jakies 20-30tysi w pln (dobrze ze wyposazenie wnetrz jest nasze) heeelp Zmiana grzejnikowa na 6 z plusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.09.2014 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 My kaucji nie wplacalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 23.09.2014 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Mała rzecz, a cieszy, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 13.10.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Hej. Widzę, że jednak można podrasować estetycznie podłączenie grzejnika. Też mnie czeka taki zabieg ale już wiem, że efekt może być bardzo zadawalający:) Mam pytanie o TK w Londynie. Do których zaglądasz bo ja jak jestem to odwiedzam dwa niedaleko Oxford S. ale tam nie mają rozbudowanego działu z meblami i rzeczami do domu. Będę na dniach w L na chwilę i chciałam odwiedzić coś większego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 13.10.2014 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Serdeczne dzięki za odpowiedz. Ja czas znajdę tylko chciałabym z mężem pojechać a on to już nie za bardzo będzie miał czas i ochotę na wycieczki:( Zobaczymy, ja swoje zrobiłam i namiar od dobrej duszy zdobyłam. Boziu jak ja rymuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 13.10.2014 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Ania, co tam u Ciebie? Skrobnij kilka słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 13.10.2014 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Serdeczne dzięki za odpowiedz. Ja czas znajdę tylko chciałabym z mężem pojechać a on to już nie za bardzo będzie miał czas i ochotę na wycieczki:( Zobaczymy, ja swoje zrobiłam i namiar od dobrej duszy zdobyłam. Boziu jak ja rymuję Pozdrawiam Agi, fakt rymujesz ;) Mam nadzieje, ze pomoglam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 13.10.2014 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Chloe wlasnie sie motywuje by cos skrobnac u Ciebie, Jest pieknie!! Czekam na wiecej !! Podloga....schody..... szafka AH i OH. Jest super! bo bardzo po Twojemu. Nie jest zimno,ani zbyt nowoczesnie, jest akurat !mix klasyki i nowych trendow! A co u mnie ??Na polu budowlano-wykonczeniowym - KOMPLETNIE NIC. Odpuscilam sobie, zajelam glowe innymi rzeczami Zdaje sie na przypadek i SPONTAN przy pozostalych etapach. :stirthepot: Ostatnie 4 dni biegalam po Rzymie - uszzzzz moje biedne nogi !! Jeju musze wam kiedys wkleic zdjecia hotelu w jakim bylismy- "na bogato" - zloto, marmury atlasy na scianach, obrazy na sufitach, ale czulam sie w nim o tak :sick: i marzylam by stamtad jak najszybciej uciec. To tylko utwierdza moja milosc do minimalizmu, chlodu z cieplymi akcentami i NEUTRALNEJ BAZY!!! A po za tym to duzooo: http://emotikona.pl/emotikony/pic/63dancer.gif i czekam na decyzje o przyjeciu do koledzu http://emotikona.pl/emotikony/pic/36pc.gif . Dzięki Owieczkuśka! Co prawda teraz najtrudniejsze zadanie - zrobić tak, żebym czuła się jak u siebie ale muszę Ci powiedzieć, że dzisiaj weszłąm na budowę i poczułam ją tak do końca - robi się m o j o;) Zazdroszczę tego Rzymu oraz tego, że masz w ogóle czas dla siebie ale obiecałam sobie, że zbliża się mój długi urlop i zamierzam z niego skorzystać. A na co chcesz się dostać,jeśli to nie tajemnica? Co za kierunek? Brak tu Ciebie - pisz częściej:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.10.2014 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Jest maly progresik budowalny:lol2: mamy ciepelko czyli jest gaz. Wole jednak nie wspominac ile mi wyliczyli rachunkow co miesiac:sick: moznaby za to pojechac na wakacje w egotyki.. Brakuje jeszcze tylko wody do szczescia :rotfl: superrrr łomatko co to tak dużo kaski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.10.2014 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 o w morde to ja nie wiem, czy sie cieszyc czy byc w szoku? a moze by tak podwojny szok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.10.2014 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 sporo... kilka tysiakow:o:o Na pewno bedzie nadplata po sezonie ale mimio wszytsko ...duzo kasy a nie możecie mieć normalnego rozliczani ze zużytej ilości ?? tak jest chyba najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.10.2014 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 O matko, to nie chcę wiedzieć, jaki dostanę rachunek:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.10.2014 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 to jakos dziwnie, nie spotkalam sie z tym. U mnie jak podpisalam umowę i nie bylo zuuzycia to placilam abonament tylko. Ale od razu wybralam opcje na realne zuuzycie a nie żadne prognozy. Sprawdź jaki macie abonament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.10.2014 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 dobrze Ivy pisze..ja tez u siebie wolalam za zuzycie pradu placic za rzeczywiste zuzycie niz prognoze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 22.10.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Czyżby ktoś się wybierał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.11.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 :wiggle: ja kocham jaknajwiększe lustra ale nie lubię takich odcięć wyraźnych powierzchni (tu by było nad drzwiami) więc dałabym do drzwi tylko dokładnie tak samo będzie u mnie - też na umywalkowej będą płytki z podłogi... kiedyś powiedz mi bo nie wiem czy już pytałam na jakiej wysokości od podłogi masz zamontowane baterie podtynkowe??? co do lustra przy konsolce - rzuciłam okiem na rzut i średnio mi wygląda ta miejscówka atrakcyjnie dla takiego lustra... chyba bym wolała powiesić nad konsolą w ładnej ramie ale sam pomysł jest mega!!! i żałuję że nie mam takiego miejsca sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 06.11.2014 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Karolina nie pamietam dokladnie ale chyba okolo 25cm. Tez sie sklaniam ku linii drzwi, chyba jakos lzej to wyglada;) w lazience u gory. A z lustem na dole to jeszcze dumam - wiadomo ze te drzwi sa na codzien zamkniete ale nie chce tam scisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.11.2014 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 (edytowane) Kochana chyba coś poknociłaś bo ... okolo 25cm. ... to raczej niemożliwe by było odpowiedzią na: ... na jakiej wysokości od podłogi masz zamontowane baterie podtynkowe??? ... edit jest na wysokości klamki - czyli jakieś 110cm?? Edytowane 6 Listopada 2014 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 06.11.2014 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 (edytowane) Hej Owcuśka - do linii opaski drzwiowej:yes: No chyba że na ścianie po prawej masz płytki do sufitu, w co wątpię. A masz rzucik pomieszczeń?Jedne drzwi widzę, a gdzie jest wejście? Edytowane 6 Listopada 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 06.11.2014 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Kochana chyba coś poknociłaś bo to raczej niemożliwe by było odpowiedzią na: edit jest na wysokości klamki - czyli jakieś 110cm?? OMG no raczej ze poknocilam :rolleyes: nie wiem czemu ale ubzduralam sobie- ile nad umywalka. Nie podam ci dokladnych cm bo nie ma mnie na miejscu, chyba ze chcesz poczekac pare tyg,..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts