Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Owieczka, ja jako wynajmujaca codziennie sie cykam, czy moje panny czegos nie zmajstruja...

jestem w 100% przekonana, ze niestety dla mnie, bede musiala podczas wyprowadzki wymienic caly parkiet (wglebienia, dziurki itp po stukaniu klockami, kredkami:sick:) i malowac sciany...(farby tutaj do tanich nie naleza, jezeli musze pomalowac taka sama co jest obecnie:bash:)

tak wiec taki maly remoncik wyniesie mnie jakies 20-30tysi w pln :((dobrze ze wyposazenie wnetrz jest nasze) heeelp :(

Zmiana grzejnikowa na 6 z plusem :D

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
Hej. Widzę, że jednak można podrasować estetycznie podłączenie grzejnika. Też mnie czeka taki zabieg ale już wiem, że efekt może być bardzo zadawalający:) Mam pytanie o TK w Londynie. Do których zaglądasz bo ja jak jestem to odwiedzam dwa niedaleko Oxford S. ale tam nie mają rozbudowanego działu z meblami i rzeczami do domu. Będę na dniach w L na chwilę i chciałam odwiedzić coś większego.

Serdeczne dzięki za odpowiedz. Ja czas znajdę tylko chciałabym z mężem pojechać a on to już nie za bardzo będzie miał czas i ochotę na wycieczki:( Zobaczymy, ja swoje zrobiłam i namiar od dobrej duszy zdobyłam. Boziu jak ja rymuję:) Pozdrawiam

Agi, fakt rymujesz ;);) Mam nadzieje, ze pomoglam.

Chloe wlasnie sie motywuje by cos skrobnac u Ciebie, Jest pieknie!! Czekam na wiecej !! Podloga....schody..... szafka AH i OH. Jest super! bo bardzo po Twojemu. Nie jest zimno,ani zbyt nowoczesnie, jest akurat !mix klasyki i nowych trendow!

A co u mnie ??Na polu budowlano-wykonczeniowym - KOMPLETNIE NIC. Odpuscilam sobie, zajelam glowe innymi rzeczami :yes: Zdaje sie na przypadek i SPONTAN przy pozostalych etapach. :stirthepot::stirthepot:

Ostatnie 4 dni biegalam po Rzymie - uszzzzz moje biedne nogi !! Jeju musze wam kiedys wkleic zdjecia hotelu w jakim bylismy- "na bogato" - zloto, marmury atlasy na scianach, obrazy na sufitach, ale czulam sie w nim o tak :sick::sick::sick: i marzylam by stamtad jak najszybciej uciec. To tylko utwierdza moja milosc do minimalizmu, chlodu z cieplymi akcentami i NEUTRALNEJ BAZY!!!

A po za tym to duzooo: http://emotikona.pl/emotikony/pic/63dancer.gif

i czekam na decyzje o przyjeciu do koledzu http://emotikona.pl/emotikony/pic/36pc.gif .

Dzięki Owieczkuśka! Co prawda teraz najtrudniejsze zadanie - zrobić tak, żebym czuła się jak u siebie ale muszę Ci powiedzieć, że dzisiaj weszłąm na budowę i poczułam ją tak do końca - robi się m o j o;)

Zazdroszczę tego Rzymu oraz tego, że masz w ogóle czas dla siebie ale obiecałam sobie, że zbliża się mój długi urlop i zamierzam z niego skorzystać.

A na co chcesz się dostać,jeśli to nie tajemnica? Co za kierunek?

Brak tu Ciebie - pisz częściej:*

• 3 weeks później...

:wiggle::wiggle::wiggle:

ja kocham jaknajwiększe lustra :D

ale nie lubię takich odcięć wyraźnych powierzchni (tu by było nad drzwiami) więc dałabym do drzwi tylko

dokładnie tak samo będzie u mnie - też na umywalkowej będą płytki z podłogi... kiedyś ;)

powiedz mi bo nie wiem czy już pytałam na jakiej wysokości od podłogi masz zamontowane baterie podtynkowe???

co do lustra przy konsolce - rzuciłam okiem na rzut i średnio mi wygląda ta miejscówka atrakcyjnie dla takiego lustra... chyba bym wolała powiesić nad konsolą w ładnej ramie :rolleyes:

ale sam pomysł jest mega!!! i żałuję że nie mam takiego miejsca sama

Kochana chyba coś poknociłaś :-P

bo

... okolo 25cm. ...

to raczej niemożliwe by było odpowiedzią na:

...

na jakiej wysokości od podłogi masz zamontowane baterie podtynkowe???

...

edit

jest na wysokości klamki - czyli jakieś 110cm??

Edytowane przez lukasz69karolina

Kochana chyba coś poknociłaś :-P

bo

to raczej niemożliwe by było odpowiedzią na:

edit

jest na wysokości klamki - czyli jakieś 110cm??

OMG no raczej ze poknocilam :rolleyes::rolleyes: nie wiem czemu ale ubzduralam sobie- ile nad umywalka. :p Nie podam ci dokladnych cm bo nie ma mnie na miejscu, chyba ze chcesz poczekac pare tyg,.....