Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

drzwi które są na wprost konsolki (łazienka?) na pewno nie są przeszkodą - bo otwierając nie uderzą o konsolkę... widać to po drzwiach tych na ścianie prostopadłej (kotłownia?)

widzę jak Cię to kusi strasznie :D

no więc zrób :)

ja osobiście nie jestem za tym, bo wg mnie miejsce mało odpowiednie tu przy kibelku

Aniu, zaglądam do Ciebie od jakiegoś czasu, a dzisiaj postanowiłam się odezwać w kwestii lustra :) Moim skromnym zdaniem, nie jest to najszczęśliwszy pomysł ze względu na drzwi na przeciwko. Lustro spowoduje, że w pomieszczeniu będziesz miała kolejne drzwi, a konsolka przy tym wszystkim "zginie". Może zamiast lustra ta ściana powinna być jakoś ciekawie zaakcentowana innym kolorem, fakturą...

Majolie witam Cię serdecznie u siebie :welcome::hug:

Dziewczyny strasznie bym chciała tam lustro ale wiem, że to nie będzie ten sam efekt co na zdjęciu z inspiracji dlatego mnie to tak wkurza ehhh.... Wklejam rzucik dołu (tylko przed lekkimi modyfikacjami) 2014-12-08 23.31.45.jpg Chyba ostatecznie podjęłam decyzję...

P. S. Anetka, widzimy się w czwartek choćby nie wiem co :)

A czemu?

bo będziecie zbyt przejęte spotkaniem :) by rysować rzuty :-P

a Ty wiesz, że ja wczoraj przez 2 min jechałam do Ciebie :lol2:

w rodzinie trwają poszukiwania samochodu i wypatrzyli jeden hen hen jeszcze za Tobą - to mówię że jedziemy ale wszyscy razem :D i mnie z glizdami wywalają po drodze :rotfl: hehehehe nie ma to jak się wprosić :-P

Majolie witam Cię serdecznie u siebie :welcome::hug:

Dziewczyny strasznie bym chciała tam lustro ale wiem, że to nie będzie ten sam efekt co na zdjęciu z inspiracji dlatego mnie to tak wkurza ehhh.... Wklejam rzucik dołu (tylko przed lekkimi modyfikacjami) [ATTACH=CONFIG]293266[/ATTACH] Chyba ostatecznie podjęłam decyzję...

...

to rób :)

żebyś potem nie żałowała że nie masz wymarzonego wieeeeeeeeeeeeeelkiego lustra

gdyby nie bonie na ścianie, to ja bym dała między wiatrołapem a łazienką

...

To miejsce jest na przeciwko łazienki,tam gdzie narysowana szafa, tak?

tak dokładnie :)

bo będziecie zbyt przejęte spotkaniem :) by rysować rzuty :-P

a Ty wiesz, że ja wczoraj przez 2 min jechałam do Ciebie :lol2:

w rodzinie trwają poszukiwania samochodu i wypatrzyli jeden hen hen jeszcze za Tobą - to mówię że jedziemy ale wszyscy razem :D i mnie z glizdami wywalają po drodze :rotfl: hehehehe nie ma to jak się wprosić :-P

to rób :)

żebyś potem nie żałowała że nie masz wymarzonego wieeeeeeeeeeeeeelkiego lustra

gdyby nie bonie na ścianie, to ja bym dała między wiatrołapem a łazienką

tak dokładnie :)

Ale by były jaja - może jeszcze wpadniesz "przejazdem"?:)