lukasz69karolina 02.12.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 najładniejszy trzeci - ale zniknie na betonach, faktycznie głosuję więc na 1 nie lubię brązowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 03.12.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Owieczka mam pytanie czy Ty jakoś przymocowałaś swoją wannę do podłogi czy po prostu sobie stoi pod wpływem własnego ciężaru? Moja jazz jeszcze w pudle tylko tak się wczoraj zastanawiałam nad tą kwestią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 03.12.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Tak właśnie myślałam. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.12.2014 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 tam sa 3 szt drzwi... czy te tuz obok i na wprost... nie beda kolidowac z konsolka? tzn uderzac w nia? bo ogolnie ciekawe miejsce..blisko schodow i zawsze mozna sobie zerknac jak sie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.12.2014 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Aniu, a masz rzuty? Bo najlepiej byłoby to zwymiarować w kontekście otwartych drzwi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.12.2014 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 drzwi które są na wprost konsolki (łazienka?) na pewno nie są przeszkodą - bo otwierając nie uderzą o konsolkę... widać to po drzwiach tych na ścianie prostopadłej (kotłownia?) widzę jak Cię to kusi strasznie no więc zrób ja osobiście nie jestem za tym, bo wg mnie miejsce mało odpowiednie tu przy kibelku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.12.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Ania, myślę, że efektu z inspiracji nie osiądniesz. Nie ta przestrzeń Ale... I tak bym chyba w to szła, bo to najwypaśniejsza opcja jaką możesz temu zakątkowi podarować. Będzie jaśniej, będzie przetrzenniej, będzie git. Chyba, że Cię właśnie cena powstrzymuje? Skóra za wyprawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.12.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Tak, rzuty z góry - najlepiej w opisem, skąd się gdzie wychodzi - a jak nie masz, to narysujesz w czwartek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 08.12.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Aniu, zaglądam do Ciebie od jakiegoś czasu, a dzisiaj postanowiłam się odezwać w kwestii lustra Moim skromnym zdaniem, nie jest to najszczęśliwszy pomysł ze względu na drzwi na przeciwko. Lustro spowoduje, że w pomieszczeniu będziesz miała kolejne drzwi, a konsolka przy tym wszystkim "zginie". Może zamiast lustra ta ściana powinna być jakoś ciekawie zaakcentowana innym kolorem, fakturą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.12.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 ...narysujesz w czwartek:) wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.12.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 wątpię A czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 08.12.2014 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Majolie witam Cię serdecznie u siebie Dziewczyny strasznie bym chciała tam lustro ale wiem, że to nie będzie ten sam efekt co na zdjęciu z inspiracji dlatego mnie to tak wkurza ehhh.... Wklejam rzucik dołu (tylko przed lekkimi modyfikacjami) Chyba ostatecznie podjęłam decyzję... P. S. Anetka, widzimy się w czwartek choćby nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.12.2014 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 To super:) To miejsce jest na przeciwko łazienki,tam gdzie narysowana szafa, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.12.2014 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 A czemu? bo będziecie zbyt przejęte spotkaniem by rysować rzuty a Ty wiesz, że ja wczoraj przez 2 min jechałam do Ciebie w rodzinie trwają poszukiwania samochodu i wypatrzyli jeden hen hen jeszcze za Tobą - to mówię że jedziemy ale wszyscy razem i mnie z glizdami wywalają po drodze hehehehe nie ma to jak się wprosić Majolie witam Cię serdecznie u siebie Dziewczyny strasznie bym chciała tam lustro ale wiem, że to nie będzie ten sam efekt co na zdjęciu z inspiracji dlatego mnie to tak wkurza ehhh.... Wklejam rzucik dołu (tylko przed lekkimi modyfikacjami) [ATTACH=CONFIG]293266[/ATTACH] Chyba ostatecznie podjęłam decyzję... ... to rób żebyś potem nie żałowała że nie masz wymarzonego wieeeeeeeeeeeeeelkiego lustra gdyby nie bonie na ścianie, to ja bym dała między wiatrołapem a łazienką ... To miejsce jest na przeciwko łazienki,tam gdzie narysowana szafa, tak? tak dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.12.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 bo będziecie zbyt przejęte spotkaniem by rysować rzuty a Ty wiesz, że ja wczoraj przez 2 min jechałam do Ciebie w rodzinie trwają poszukiwania samochodu i wypatrzyli jeden hen hen jeszcze za Tobą - to mówię że jedziemy ale wszyscy razem i mnie z glizdami wywalają po drodze hehehehe nie ma to jak się wprosić to rób żebyś potem nie żałowała że nie masz wymarzonego wieeeeeeeeeeeeeelkiego lustra gdyby nie bonie na ścianie, to ja bym dała między wiatrołapem a łazienką tak dokładnie Ale by były jaja - może jeszcze wpadniesz "przejazdem"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.12.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 może kiedyś podczas jakiegoś urlopu... bo po auto już Ł stwierdził że na co jechać 500km w jedną stronę że jak jechać tyle km to już trzeba kupić, by się to opłacało... by szukali czegoś max 200km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.12.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Owieczka Szczescia i Spelnienia Marzen !!! :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.12.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 niestety mam za daleko... ale OWIECZKA http://i67.photobucket.com/albums/h315/PAULINEBRANTON/Birthday/GLITTER.gif NIECH CI SIĘ SPEŁNIAJĄ WSZYSTKIE NIECIERPIĄCE ZWŁOKI MARZENIA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 12.12.2014 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 (edytowane) Dzieki dziewczyny:hug: Mam już lustra w łazienkach!!!Na nowo się w nich zakochałam;) Edytowane 12 Grudnia 2014 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.12.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Fotki, fotki:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts