Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

widać na fotkach pijanego stolarza :) :) od razu zauważyłam że bok jest łagodnie zaoblony a nie na prosto - ale falowanie dopiero po przeczytaniu opisu

mówię jak sama to widzę bo też dumałam nad tym rozkładaniem... i wykombinowałam już :D

jako, że impreza gdzie stół potrzebny większy jest od wielkiego dzwona u nas - urodziny dzieci, czyli 2 razy w roku... to wybieram stół nierozkładany :) drugi jakiś tanioszek będzie sobie czekał w garażu na wyjęcie na imprezkę...

na codzienne rodzinne posiłki + jakieś małe odwiedzinki spokojnie wystarczy nam nierozkładany na 8osób albo 6, ale wolę 8 :-P

wolę w ten sposób, bo jednak nierozkładane stoły są ładniejsze :) nie ma tego cięcia przez środek - tak wiem, że można je zrobić np przy nogach i nie widać, ale jednak cięcie jest :-P

ławki są fajne - wiadomo super nie jest dla tego co siedzi w środku ;) ale przecież da się wyjść bez kłopotu większego... myślę że więcej osób to też zbytnio nie wejdzie - no może 1 raptem, bo talerze na stole będą za ciasno i ludzie łokciami się będą obijać...

ogólnie jestem za - ale to tak dla imprezki koleżenskiej... babci już bym na tym nie usadziła ;)