tutli_putli 04.03.2015 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Się mam nadzieje pochwali co sobie kupiła za wygraną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MyInteriorCats 07.03.2015 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 witam się i od razu dopytuję się o dalsze efekty koralowej metamorfozy Przemiana biurka i komody - mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 08.03.2015 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Ostatni tydzień miałam bardzo zabiegany, więc u mnie całkowity przestój, co oczywiście nie oznacza, że nic się już nie wydarzy Za parę dni powinnam mieć u siebie rolety do amerykańskiego pokoju, a w Ikei powinni uzupełnić stany magazynowe (brakujące drzwiczki do zabudowy łóżka). Poza tym (Darkowa dziękuję ) jestem wstępnie umówiona na zakupy - nagrodę i na pewno pokażę Wam, co wybrałam (a mam już coś na myśli ). Miłej słonecznej niedzieli Wam życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.03.2015 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Lui wyszło bosko :* ! Kochana jeżeli miałabyś pojawić się jutro to daj znać, powiem czy udało się przetransferować to o co pytałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 08.03.2015 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Dziękuję Ven i zapowiem się na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 11.03.2015 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 znalazłam dziś na Pinterest - https://www.pinterest.com/pin/546061523543902311/ - ale wg mnie efekty u Ciebie fajniejsze ze względu na szerszą i ciekawszą paletę kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 12.03.2015 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 (edytowane) Chwalę się nagrodą zdobytą w konkursie (w dużej mierze dzięki Waszemu wsparciu, dziękuję! ) I mam do Was pytanie: gdzie byście ją dały? Brałam ją z założeniem, żeby umieścić ją na suficie w sypialni, w miejsce plafonu Old Park, ale teraz pomyślałam, że może do przedpokoju? I sama już nie wiem... (tak tak, wciąż nie mam listew przysufitowych w przedpokoju, lampa jest krzywo skręcona i w ogóle u mnie na razie przestój ) Lampa http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=308333&d=1426168347 Sypialnia? http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=308337&d=1426168513 Przedpokój? http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=308334&d=1426168406 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=308335&d=1426168425 Edytowane 12 Marca 2015 przez **lw** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 12.03.2015 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 gratuluję wygranej!!!! lampa piękna, piękna bardzo pierwsza moja myśl..... do sypialni ta z sypialni do przedpokoju a ta z przedpokoju, to nie wiem przedpokój zachwyca nawet z tą lampą co wisi teraz no, a co z pokojem Młodej? zagłówek gotowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 13.03.2015 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 pierwsza moja myśl..... do sypialni ta z sypialni do przedpokoju popieram dokładni tak samo pomyślałam, gdy zobaczyłam śliczną lampę (gratuluję tapeta w pokoju córki śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 15.03.2015 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Zgadzam się z powyższym cud miód lampa do sypialni, plafon do holu,, a z holu ja przygarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 16.03.2015 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 lampa przepiękna,pisałam już na fb,że powiesiłabym ją w sypialni,plafon z sypialni do łazienki,a ta na korytarzu co jest bym zostawiła,ta kulke według mnie fajnie tam wygląda:)a jaka jest Twoja decyzja?postanowiłaś już coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MyInteriorCats 17.03.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Iw, gratuluję wygranej Lampa przepiękna! wlaśnie takiej szukam do mojego pokoju dziennego - prostego białego klosza połączonego z chromowanym wykończeniem Na ile jest żarówek ? Jakie ma wymiary? Myślę, że idealnie będzie pasowała do Twojej sypialni, obecny old park choć piękny to chyba odrobinę za mały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 17.03.2015 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Dziewczyny, u mnie przestój, nie wiem, jak długo. Niestety, bo tak dużo chciałabym zrobić, ale wyżej głowy nie podskoczę. W związku z tym nowa lampa leży w pudle i czeka na swój czas. MyInteriorCats - plafon jest na 3 żarówki, a średnica abażuru to 36 cm. Old Park faktycznie, jest w sypialnie trochę za mały, chociaż oświetla wystarczająco i bardzo ładnie. Pójdzie do łazienki, a kula zostanie tam, gdzie jest, sorry Vesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.03.2015 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Luiś nagroda w pełni zasłużona i cieszę się że lampa znalazła swojego Właściciela ciągle walczę ze sobą czy wziąć 2x plafon czy 2 wiszące do sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 20.03.2015 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 hej, w końcu odkurzam forum i przybywam obejrzeć, co u Ciebie ) świetna tapeta u córci i super dywanik, kolor oparcia przyjemny, całość komponuje się wspaniale ) gratuluję wygranej! stawiam na sypialnię, dopełni idealnie wystrój ) buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 28.03.2015 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Pierwsze pozimowe porządki w ogrodzie przypłaciłam przeziębieniem i bólem mięśni. Farba Flugger do drewna to największe dziadostwo, jakie mi się trafiło - moja cudowna komódka łuszczy się jak platan. Powłoka jest obrzydliwie gumowa, jakby w ogóle nie uległa ostatecznemu utwardzeniu. Okropność! Never ever! W pokoju dziewczęcym przestój trwa, chociaż może nie w 100%. Przykleiłam część listew przysufitowych. Powoli nabieram wprawy. W końcu czeka również przedpokój na dole i łazienka. Dokupiłam brakujące meble do zabudowy łóżka, częściowo skręciłam, ale sama ich nie powieszę, nie wywiercę dziur. Dlatego przestój. Nie mam pojęcia do kiedy. Ach! Kolejne rozczarowanie - system Besta z IKEA przeszedł olejną kurację odchudzającą i już zupełnie zszedł na psy. Białe obudowy nie są już powlekane farbą, tylko są ordynarnie oklejone okleiną, której krawędzie widać w środku skrzyni. Część metalowych śrub (te szerokie czopy do blokowania pionowych bolców) są plastikowe. Nędza Przyszły rolety w hamerykańskim stylu Białe z grafitowymi lamówkami, ale jeszcze nie dokupiłam do nich systemu, więc wiszą zaczepione na żabki na szynie I przyszło hamerykańskie lustro-słońce. Czasami Westwing potrafi zaskoczyć pozytywnie. Lustro miało super dobrą cenę, jest lekkie, bo całość jest w plastikowych ramach, ale prezentuje się bardzo ładnie. Szczęśliwa właścicielka prawie od niego nie odchodzi. Stroi miny i opowiada jakieś sekretne historie Silna potrzeba relaksu, światła, słońca i ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkowa 29.03.2015 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Lui - jaka szkoda w sprawie komódki - by to szlag...a myślałam ,że Flugger to już najlepszy na rynku - szkoda twojej pracy A z wykończeniówką , no cóż.... czasami musimy poczekać,,aż "ktoś" nam pomoże. Trzymam kciuki aby szło wszystko po twojej myśli,boto co robisz i jak zmieniasz ten dom - to z mojej strony wielkie wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 29.03.2015 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Farba Flugger do drewna to największe dziadostwo, jakie mi się trafiło - moja cudowna komódka łuszczy się jak platan. Powłoka jest obrzydliwie gumowa, jakby w ogóle nie uległa ostatecznemu utwardzeniu. Okropność! Never ever! jasny gwint! ta nasza komódka-gwiazda? koralowa?? no i co teraz? ja też bym chętnie pod te palmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 30.03.2015 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 ale mi się zamarzyło słońce,ciepło,kolorowo,szkoda komódki,piękna jest,a tu taki zonk z farbą,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 31.03.2015 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Ja czekam ciągle na efekty, szkoda tej komody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts