Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Oswajanie domku czyli poprawianie wszystkiego

Recommended Posts

Cześć Lui jak ja bardzo dobrze rozumiem o czym mówisz. Zniknęłam z muratora, bo u mnie nic totalnie nie posunęło się do przodu, lampy leżą na blacie, nic nie jest skończone a mi się już nie chce prosić. Mogłoby cieszyć, bo kupiłam nawet aparat a jest jak jest. Nawet nie ma czemu zdjęcia zrobić. Idę coś tam naskrobać do siebie, wytłumaczyć się i będę dalej czekać... ;) A Ciebie ściskam, idzie wiosna, zaraz lato (tak samo powtarzam).

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No więc tak... przepełniona energią do działania, stawiając dzielnie czoła szafkom, które same się nie powieszą i sama ich też nie powieszę... Sprzeciwiając się stanowczo bezruchowi w moim życiu...

podzieliłam los wielu z nas i...

założyłam bloga :lol2:

Zapraszam ;)

http://www.homelikeilike.com

Bardzo, bardzo Wam dziękuję za wsparcie i poparcie! :)

Dzisiaj opublikowałam kolejny wpis. Rzeczywiście, jestem pełna pomysłów i - jak do tej pory - ten blog daje mi możliwość najszybszej realizacji moich idei :lol2::lol2::lol2: Mam w notatkach całą listę nowych tematów i mogę o nich pisać, nie czekając na nikogo, kto by mi powiesił szafki na ścianie :p

Chociaż, muszę oddać sprawiedliwość, zamęczony moim marudzeniem Pan M. powiesił w końcu lampę - nagrodę z MG i niedługo się nią Wam pochwalę w pozycji sufitowej :rotfl: