slonko 04.09.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Słonko, kliknij na obrazek, to Cię przekieruje na stronę źródłową dzieki Ci bardzo dobra kobietko wybacz sierotce, ale zwariowany dzien byl i juz wybiorczo kontaktuje Lw mam nadzieje, ze nie zasmiecam watku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.09.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 ale Ja też się nie obraziłam....Baśku, znamy się już trochę....Czytamy czasem, między wierszami i czasami z przymrużeniem oka....pamiętasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.09.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 przecież napisałam BO : Czyli mnie nie lubisz, bo napisałam, że nie lubisz książek? A lubisz? Z ręką na sercu możesz powiedzieć, że jesteś w stanie wczuć się w moje uczucia odnośnie mojej biblioteki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 04.09.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 ale Ja też się nie obraziłam.... Baśku, znamy się już trochę.... Czytamy czasem, między wierszami i czasami z przymrużeniem oka....pamiętasz ? No ba. Ja to na lewym (tym od przymrużania) to już kurzych łapek dostałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 04.09.2013 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Ujmę sprawę egocentrycznie: nareszcie mam porządny wątek!:wiggle::wiggle: Nawet mi się baby pokłóciły Z tej okazji, zapraszam wszystkie na ciasto czekoladowe z mascarpone, śmietaną i truskawkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.09.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Luiza, ciastem się chętnie poczęstuję Ale pragnę zaznaczyć, że ja się tu z nikim nie kłócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 04.09.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Takoż i ja, gdyż ponieważ kłócić to się mogą baby na bazarze, a kurturalne ludzie, co to dużo książek mają, co najwyżej prowadzą uczone dysputy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 04.09.2013 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Informuję także, że nie wstawię sobie do domu niczego powodowana naciskiem mody i musthavów. Wstawiam rzeczy, które mi się podobają, nawet jeśli nie mieszczą się w ramach danego stylu czy konwencji. Książki mam z racji zawodu wyuczonego oraz wykonywanego i lubię książki, chociaż ostatnio zupełnie nie mam czasu na nie. Gdy będę miała gabinet, możliwe że je tam przeniosę. Komu jeszcze ciacho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 04.09.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Komu jeszcze ciacho? Weź mnie nie denerwuj. Ja jeszcze w robocie. Idę poszukać w torbie bułki, co to ją sobie wczoraj kupiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.09.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Lw jeszcze tu jestem i chetnie sie poczestuje mimo, ze o tej porze nie jem slodyczy (tylko konkrety ale poprosze takze o przepisy na oba ciacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.09.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Idę poszukać w torbie bułki, co to ją sobie wczoraj kupiłam. Smacznego Mogę się podzielić zupką chińską, chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 04.09.2013 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Marimag, może tiramisu'? I właśnie mi się słodycze skończyły. Przepisy podam w późniejszym terminie, na tiramisu' trzeba do mnie wpaść, bo jest objęte tajemnicą. Slonko, witam Cię serdecznie i oficjalnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.09.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Między jednym kęsem a drugim makaronu instant krzyknę do słonka, że jej lampy wkleiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.09.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Rety, Luiza, uwielbiam tiramisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 04.09.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Smacznego Mogę się podzielić zupką chińską, chcesz? Eeee, no co Ty. Nie wiesz, że mózg pracuje na glukozie? Przydałoby mi się takie śliczne tyraj-misiu o jakże adekwatnej nazwie do mojej obecnej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.09.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Basia, a ta twoja bułka to słodka jest? Myślałam, że o jakiejś zeschniętej kajzerce piszesz. I są nas dwa misie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 04.09.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 A i owszem, trochę słodka, a trochę zdrowotna - grahamka z suszonymi śliwkami. To w ramach programu naprawczego, ponieważ 80% mojej diety to cukier, postanowiłam małymi kroczkami iść ku zdrowotności. Ale nie za szybko, co by nie doznać szoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.09.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Dobra, dobra, ale na to pyszne ciacho, co ostatnio to jednak pójdziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.09.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 (edytowane) ja chcę ciasteczko każde Luiza a może bufet udałoby się przenieść do innego pokoju? a na ścianę gdzie zamierzasz bufet poglądowo przetaszczyć zrobić z Billy'ego z IKEA bibliotekę? w MG właśnie stanęła piękna biblioteka i nie ma na niej książek, tylko zastawa, jakieś lustra świeczki itp wygląda cudnie, sporo mieści i jest delikatna w odbiorze a przy tym nie tak bardzo głęboka dzięki czemu nie utrudnia komunikacji. Faktycznie konsola na plecach kanapy nie wejdzie ale to ustawienie z fotelem naprawdę super Też jestem za tym aby urządzać się ładnie i praktycznie. Pewnie nigdy nie zmieszczę w głowie jak można kupić sobie np białe sofy a później nakrywać je kocem Edytowane 5 Września 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 05.09.2013 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 ja chcę ciasteczko każde Częstuj się kochana a może bufet udałoby się przenieść do innego pokoju? a na ścianę gdzie zamierzasz bufet poglądowo przetaszczyć zrobić z Billy'ego z IKEA bibliotekę? Inne pokoje są już tylko na górze, więc nic z tego Kiedyś, w przyszłości, gdyby udało mi się zrealizować marzenie o przerobieniu garażu-pierdzielnika na hol, a na południowej ścianie dobudować garaż+oranżerię, kredens mógłby stanąć w holu. Prawda jest taka, że wciąż widzę tę biblioteczkę właśnie na ścianie, gdzie zamierzam poglądowo przetaszczyć bufet. Pewnie dlatego, że zanim tu zawitałam, zawsze sobie tę biblioteczkę tam wyobrażałam. w MG właśnie stanęła piękna biblioteka i nie ma na niej książek, tylko zastawa, jakieś lustra świeczki itp wygląda cudnie, sporo mieści i jest delikatna w odbiorze a przy tym nie tak bardzo głęboka dzięki czemu nie utrudnia komunikacji. Widziałam! Jest piękna! I te pojemniki szklane!!! Jestem jednak bliższa Beście niż Billemu. Besta przeraża mnie tylko z jedną rzeczą: systemem wieszania na ścianie - straszne dziwactwo, ale z drugiej strony regał opierałby mi się głównie na podłodze. Dołem dałabym moduły o wys. 64 cm, zamykane + górą moduły otwartych regałów. W sumie wyszłoby 230cm, pokój ma wys. 245, po dodaniu korony biblioteczka dotykałaby praktycznie sufitu. 3 x 120 cm = 360cm, kończyłaby się mniej więcej w miejscu, gdzie rządziłby stół, w ten sposób uzyskałabym w pokoju dwie rozdzielone przestrzenie - wypoczynkowo-biblioteczną i jadalną. nigdy nie zmieszczę w głowie jak można kupić sobie np białe sofy a później nakrywać je kocem. Tylko nie kocem :lol2: Jako dziecko byłam w pewnym domu, gdzie dywany były przykryte folią. Zabrałabym się do jakiejś roboty, ale nie mam siły, paskudztwo, które się do mnie przyplątało nieźle mnie osłabiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts