lw 06.09.2013 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Skoro Off Topik, to pociągnę temat. Któregoś dnia odbieram telefon: Dzień dobry Pani, dzwonię z Miesięcznika "Kultura Pogrzebu", pragniemy zaoferować... Zamarłam - nomen omen. Trzasnęłąm słuchawką nie dowiedziawszy się nigdy więcej, co chciano mi zaoferować. Później ratowałam się myślą, że oto jestem w ukrytej kamerze... ale nie! Miesięcznik istnieje! Istnieje! :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.09.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jezus Maria !!! Trz by jeszcze sprawdzić czy branża nie posiada literatury fachowej pod takimi tytułami " Twój pogrzeb" " Gazeta nieśmiertelna" " Trumna i grób" " Śmierć - drugie życie na gorąco" " Wysokie gwożdzie od trumny" Czy inne takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.09.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 ha ha ha no nie mogę ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 06.09.2013 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Trumny sosnowe w promocyjnej ofercie - POSPIESZ SIĘ! NIE ZWLEKAJ! Na stronie 7. wywiad z Mieczysławem W., grabarzem. O urokach i znojach pracy opowie nam w przerwie śniadaniowej. W dziale "Z pogrzebem przez świat" przeczytamy artykuł o zwyczajach pogrzebowych w Nowej Gwinei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.09.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Umarłazm ze śmiechu jade po zakupy, zagłosujcie u mnie w wątku proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.09.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 A z cyklu...Historie prawdziwe, opowiadania patologa kryminalnego.Uwaga. W tym numerze, laleczka voodoo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 06.09.2013 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Od przyszłego numeru do każdego egzemplarza fantastyczny dodatek gratis - trumna w elementach do samodzielnego złożenia! W pierwszym numerze gustowne wieko z koronką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.09.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 E tam trumna... Pójdźmy dalej. Trup w formalinie do samodzielnego złożenia. Potem, zorganizuj swój wymarzony pogrzeb. Płyta z muzyka Mendelsona GRATIS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 06.09.2013 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Idę kosić, bo za przeproszeniem... ómrę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.09.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Nie ómieraj...Zostań z nami, zostań z nami ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 06.09.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Sciana z oknem: od lewej: 55cm, okno z drzwiami: 240cm, po prawej: 105 cm Długość: 536 cm Ściana z drzwiami: 275 + 115 cm Lu, czy na dłuższej ścianie jest jakiś uskok? Nie sumuje mi się. Ściana z oknem: 55+240+105 = 400 a przeciwległa z drzwiami: 275+115=390 A może pokój się zwęża? Po remoncie w moim mieszkaniu nic już mnie nie dziwi, bo u mnie nie ma ani jednego kąta prostego, w żadnej płaszczyźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 06.09.2013 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Kurka wodna...Pójdę zmierzyć raz jeszcze. U nas też nie ma nic równego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 06.09.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 No to już szykuj się psychicznie na walkę z meblami ikea, bo w idealnym świecie ikea wszystkie kąty są proste . U mnie pan stolarz wyczyniał takie cuda-wianki, że głowa mała. W dodatku billy nie ma stopek do regulowania nierówności podłogi - trzeba było dokupić, bo mam fale Dunaju. Między jednym a drugim końcem mieszkania mam 10 cm różnicy wysokości, a wszystkie ściany rozszerzają się lub zwężają ku górze . Cuda, pani. Ale i tak straszliwie lubię moje mieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.09.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 W dodatku billy nie ma stopek do regulowania nierówności podłogi Besta chyba ma. O ile te krótkie nóżki/kółka temu służą Nie wiem, bo dorabiałam swoim cokoły. A i moja podłoga jakaś równa chyba była. Ale i tak straszliwie lubię moje mieszkanie. Tiaaaa? Więc dlaczego mu TO robisz i tylko go odwiedzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 06.09.2013 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Tak to jest, jak się trzęsącymi rękami pomiary wykonuje. W strachu, że Barby sobie pójdzie...Otusz, po stronie z drzwiami jest:275 + 120Po stronie z oknem:53 + 150 (okno) + 88 drzwi + 105 Ponoć, PONOĆ pan glazurnik wyrównał mi nierówności podłogi. Niestety, same płytki nei są równo położone. Ściany u mnie na pewno falują w pionie. Besta owszem, ma te nóżki do regulacji poziomu, ale właśnie, miałam zapytać i widzę, że nadszedł ten moment: jak dorobić cokoły do Besty? Narendil, jak to robiłaś? Zamiast nóżek wkręciłaś wysokie nóżki (zgaduję) i zasłoniłaś listwą przypodłogową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.09.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Nie, skręciłam z kantówki 4x5 cm. Bałam się, że wysokie nóżki nie utrzymają ciężaru książek. Mam więc dookoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 06.09.2013 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 No właśnie... Nigdy nie mogę zrozumieć, że takie wiórowe listewki utrzymują tak duże obciążenie ...Czy kantówka to coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 06.09.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem, jestem. Siedzę w robocie i między jednym czymś tam a drugim czymś tam dłubię wizualki Masz jakieś specjalne życzenia odnośnie do ustawienia sprzętów, czy pojeździć nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 06.09.2013 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 odnośnie do Zaczynam Ci coraz bardziej ufać Możesz jeździć. Jeśli nie Ty, to ja będę musiała z nimi zasuwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 06.09.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 odnośnie do... To jest mój tajny szyfr i test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts