barbe-cue 06.09.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Czy myślałaś, co z bufetem? Gdzieś go upychać, czy Ty go gdzieś upchniesz poza kadrem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 06.09.2013 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 (edytowane) odnośnie do... To jest mój tajny szyfr i test Dobry test działa w dwie strony W zasadzie to właśnie to napisałaś "szyfr i test". Edytowane 6 Września 2013 przez **lw** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 06.09.2013 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Czy myślałaś, co z bufetem? Gdzieś go upychać, czy Ty go gdzieś upchniesz poza kadrem? Zostawmy na razie na ścianie przy kuchni, koło stołu. Ja przy stole nie pracuję i osobiście (bez wartościowania upodobań innych osób) bardzo nie lubię pracy przy stole. Wszyscy w domu mamy to szczęście, że każdy ma swoje osobiste biurko. Stół jest tylko do jedzenia, a pokój na dole jest najczęściej używany, gdy są goście oraz oczywiście w porze posiłków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.09.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 A moja propozycja, została olana ciepłym moczem ! Barbi, może tak dla przyzwoitości, zrobiłabys "moją" wizkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 06.09.2013 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Mari, Twoją muszę sobie rozrysować. Będę później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 06.09.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 No kurna, a jak myślisz, nad czym teraz siedzę? Nie dość, że foszasta, to jeszcze nerwowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.09.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 taki rocznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 06.09.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 To całe szczęście, że załapałam się jeszcze na poprzedni, chociaż ryzyko było duże, bo ja grudniowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.09.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Na mieście mówią, że 75., dla odmiany, strasznie jadowity był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 06.09.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Dla mnie już nie starczyło. Mówię przecież, żem grudniowa.Ale ponoć kto jada ostatki, ten piękny i gładki. Ponoć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.09.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 ...albo mądry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 06.09.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 No dobra, drogie dziewczęta. Wrzucam dzisiejszy urobek. Wersji z regałami na całej ścianie po lewej nie wrzucam, bo Luiza wolałaby krótszy. OK. 1. 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.09.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 A gdzie MOJA wersja ???? Tu prawie bym obstawiała dwójkę...prawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 06.09.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 3. Wersja Ani-Marimag Biblioteczka na ścianie po lewej czyli na wprost okna. Stół postawiony prostopadle do okna. Zielona sofka plecami do kaloryfera. Na ścianie gdzie Barbi proponowała biblioteczkę, niska biała i bardzo prosta w formie komoda, ktora pełniłaby funkcję pomocnika a i schować się coś da. Szara kanapa na ścianie po prawej. Przy niej lampa podłogowa - kącik do czytania. Mnóstwo poduch i coś na ścianie. Dywan bym dała jutowy, bez wzorów. Jedynie obramowanie czyli obszyty jakąć wyrazistszą taśmą. Zasłonki surowe i niechlujnie rozłozone na podłodze. Lampa plafon może być, choć proponowałabym coś maleńkiego nad stołem. Jakies delikatne dwa zwisy. Obok zielonej sofki, jakas czaderska lampa na komódce a obok szarej lampa podłogowa. Do zlikwidowania halogeny jak kolejka górska, lampa obecna i okna. Zaczęłabym od zmiany okien. Zrobi sie zupełnie inaczej i to może w jakis sposób warunkować ustawienie. W poduszki, dywany, lampy i inne fizdrypałki już się nie bawiłam. Liczę na waszą wyobraźnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.09.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 No właśnie... Nigdy nie mogę zrozumieć, że takie wiórowe listewki utrzymują tak duże obciążenie ...Czy kantówka to coś innego? Kantówka to lite drewno. Mam na wysokość skręcone dwie ze sobą i wzmocnienia poprzeczne. Bombę atomową przetrwa A kiedyś, jak się dorobię listew przypodłogowych, to puszczę je właśnie po cokołach. I będzie fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 06.09.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 4. A teraz uciekam, oglądajcie, debatujcie - wrócę pewnie za parę dni i liczę, że coś już się wykluje. Tutaj emotek pt. "ukłon" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 06.09.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 3. Wersja Ani-Marimag PS. Usunęłam szarą kanapę, bo trzeba byłoby fruwać. Tylko na wizualizacjach wydaje się, że jest takie lotnisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.09.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Hola, hola nie tak szybko ! Reklamuję wizkę. Nie do końca jest tak jak miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.09.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Basiula , masz jeszcze chwilkę i siły ? Poprawisz coś..powiem Ci co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.09.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Albo leć.. Ja nie dam rady. Brzuch mnie strasznie nawala. Muszę sie położyć. Do miłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts