slonko 18.09.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 hmm, a gdyby tylko przeniesc te 3 ramki na lewo, a reszte zostawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 18.09.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 mnie też bardziej 1 pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.09.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Chciałam ułatwić i nie tworzyć swojej opcji tylko powiedzieć, która z 2 zaproponowanych, ale widzę, że nie ułatwię, bo w opozycji do Veni wybieram wersję Słonka. Chociaż jak czytałam wydawało mi się mniej fajne, to na zestawieniu wyglą da ewidentnie (jak dla mnie rzecz jasna) lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.09.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 No to i Ja cholera namieszam. Zupełnie nie pasuja mi tu, zdjęcia rodzinne. Czy moga powędrować do pokoi dzieci lub do Waszej sypialni ? Po ich odrzuceniu, robi się troszke mono tematycznie: dzbanek i google maps Dorzuć coś. Może jakas literka tudzież cyferka, akcik w grafice, budowa konika morskiego Dzbanek bym dała, maksymalnie po lewej bo dominuje ( w zestawieniu z poduszkami), te w brązowych ramkach w poziomie nad dzbankiem. Pytanie zasadnicze....czy galeria będzie się rozrastała ? Jesli tak to nie przejmowałabym się zbytnio tym co w tej chwili jest na krawędziach. Dopasujesz kolejnymi. PS. Dzbanek bym łyknęła w całości. BOSKI !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 18.09.2013 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 (edytowane) Kobitki, dokupiłam właśnie dwie ramki białe, w które wrzucę "Piazza del Popolo" i "Menton" (w tych dużych brązowych ramkach). Może po tej zmianie część "zabałaganiona" zrobi się mniej zabałaganiona. Tymczasem zachęcam do dalszego wypowiadania się i dziękuję za wszystkie uwagi. Zdjęć rodzinnych nie przerzucę do dzieci, bo dzieci mają Bonda, kotki i inne księżniczki. Do sypialni też nie, bo sypialnia jest planowo maksymalnie ascetyczna (tzn. jak na moje możliwości) EDIT: Czekam wciąż na wycenę biblioteczki. Czekając dopuszczam jeszcze jedną możliwość, ale raczej w ostateczności, bo się już bardzo napaliłam na ten drewniany regał. Otusz: w AD, w outlecie, jest regał (195 x 210 x 45) - półki przez całą długość (bez pionowych ścianek wewnątrz regału) i 3 szuflady na samym dole. Ma jednak trochę zbyt falistą linię jak dlamie. Pstryknęłam jakąś koślawą fotkę, potem wrzucę. Edytowane 8 Października 2016 przez **lw** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 18.09.2013 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 (edytowane) Wklejam galerie w nowej odsłonie. Najpierw galeria w mojej pierwotnej kompozycji, ale ze zmienionymi ramami z Menton i z Piazza del Popolo w nowych ramach. Żeby mi się zgrało, musiałabym dołożyć jedną małą rameczkę ze zdjęciem. A tutaj galeria wg Słonko, ale bez Piazza del Popolo, za to z nowymi ramkami z Menton: Chyba sugerowałyście jeszcze dzban po środku, idę poszukać, o co dokładnie chodziło. Edytowane 18 Września 2013 przez **lw** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 19.09.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Teraz to mi się bardziej wedłuh Słonka podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 19.09.2013 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Po dodaniu wszystkich obrazków galeria wg Słonko wyglądałaby tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.09.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Wklejam galerie w nowej odsłonie. Najpierw galeria w mojej pierwotnej kompozycji, ale ze zmienionymi ramami z Menton i z Piazza del Popolo w nowych ramach. Żeby mi się zgrało, musiałabym dołożyć jedną małą rameczkę ze zdjęciem. [ATTACH=CONFIG]213082[/ATTACH] Ta wersja mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 19.09.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Po dodaniu wszystkich obrazków galeria wg Słonko wyglądałaby tak: [ATTACH=CONFIG]213187[/ATTACH] w poscie 501 wkleilam rysunek, gdzie dzban jest po prawej stronie, bo jak zaczelam komponowac, to lepiej mi tam pasowal wiec moja propozycja jest inna od tej powyzszej ale wiesz, najlepiej sie kompletuje na zywo przekladajac ramki na podlodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.09.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Po dodaniu wszystkich obrazków galeria wg Słonko wyglądałaby tak: [ATTACH=CONFIG]213187[/ATTACH] To nie może być bo się na dole robi za długa linijka tych małych ramek. Tą połówkę z obrazem zostaw jak jest, a spróbuj zrobić lustrzane odbicie całej prawej połowy. O ile zrozumiałe jest co piszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.09.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 ale wiesz, najlepiej sie kompletuje na zywo przekladajac ramki na podlodze lepiej w paint'cie. Na żywo to można poprawki jedynie wprowadzić. Bo to w ogóle jest nieprosta sprawa z taką galeryjką. U nas na wieszaniu zeszło pół dnia kilku osobom . A bez patentu Narendil to i tak by się nie obeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 19.09.2013 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 w poscie 501 wkleilam rysunek, gdzie dzban jest po prawej stronie, bo jak zaczelam komponowac, to lepiej mi tam pasowal wiec moja propozycja jest inna od tej powyzszej ale wiesz, najlepiej sie kompletuje na zywo przekladajac ramki na podlodze Rzeczywiście, odnosiłam się do Twojej wcześniejszej propozycji, a ta kolejna byłaby taka (?): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 19.09.2013 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Tą połówkę z obrazem zostaw jak jest, a spróbuj zrobić lustrzane odbicie całej prawej połowy. O ile zrozumiałe jest co piszę... No właśnie nie bardzo Obraz mam zostawić po prawej stronie i trzy rzymskie zdjęcia po środku i potem inaczej ułożyć białe akwarele, żeby tworzyły coś w rodzaju lustrzanego odbicia... ale czego? części z obrazem czy same w sobie mają być lustrzanym odbiciem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.09.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 No właśnie nie bardzo Obraz mam zostawić po prawej stronie i trzy rzymskie zdjęcia po środku i potem inaczej ułożyć białe akwarele, żeby tworzyły coś w rodzaju lustrzanego odbicia... ale czego? części z obrazem czy same w sobie mają być lustrzanym odbiciem? Asi chyba o to chodzi. Zgadłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.09.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Poczekaj sama zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.09.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Chodziło mi o to: http://imageshack.us/a/img842/3659/rg3p.jpg W trakcie wymyśliłam jeszcze lepiej to: http://imageshack.us/a/img843/4449/uyas.jpg Tutaj mankamentem jest to, czy małe zdjęcia na górze będą dobrze widoczne dla oglądających? I sorrki za wywrócenie dzieciaka do góry nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.09.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Zgadłam? http://emoty.blox.pl/resource/23_130_2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.09.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 http://emoty.blox.pl/resource/23_130_2.gif Ha Ależ ja jestem genialna Że się tak sama dowartościuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.09.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 No ba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts