lw 27.08.2013 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Dzisiaj udało mi się namalować jasne zyg zaki na pierwszej połowie (ściana z oknem i za łóżeczkiem). Muszę dokupić zieloną farbę (kolor ściany) i poprawić ciemne zyg zaki. Wstępny efekt jest dobry. Co prawda moja starsza córka stwierdziła, że esiki-floresiki były ładniejsze. Niestety, malowanie tego nie jest łatwe i przyjemne, pasy i ornamenty z szablonu szły dużo łatwiej. Myślę jednak, że pokoik zyska bardzo dużo na charakterze... na charakterku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 27.08.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Witaj **lw**, wpadam z rewizytą i także trzymam kciuki. Widzę, że masz głowę pełną pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 27.08.2013 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 O, cześć dzazgunia! Pomysłów mam chyba za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.08.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 28.08.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Witam i jaCudowne zmiany u Ciebie i mnóstwo pomysłów, uwielbiam DIY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 28.08.2013 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Dzień dobry Diana_Teresa (okolice Wa-wy??? które? które? która strona?) Ja lubię DIY, ale ostatnio mam wrażenie, że mam coraz mniej cierpliwości :-/ Venusko, zdjęcia za niedługo, ale najpierw muszę dokupić zieloną farbę i trochę ponaprawiać moje krzywusy. Tymczasem w pokoju na dole jest już nowa podłoga, ściany zagruntowane, przygotowane do malowania Ojejuńciu, Diana, widziałam Twoje Tildy! Cudne, cudne! Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez **lw** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.08.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Witam się. Podglądam i kibicuję Barbe-cue świetnie Ci doradziła - z takim doradcą będziesz miała cacuszko:) Pozdrawiam Ch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 28.08.2013 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Dzień dobry Chloe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 28.08.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Dziękuję za tildy A okolice Grodziska Mazowieckiego, z DIY nie rezygnuj bo wspaniale Ci to wychodzi, ja też się zbieram do odnowienia mojego domu na taki który bedzie mi pasował ale póki co zbieram energię, kase i męża urabiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 28.08.2013 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 póki co zbieram energię, kase i męża urabiam :rotfl: Bardzo istotne czynniki. Najwięcej DIY mam w postaci haftu krzyżykowego. Powoli będę pokazywać. Akurat mam pod ręką coś świątecznego, przepraszam za okrutną antycypację klimatów. To kalendarze adwentowe. Trzeba by zabrać się za trzeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 28.08.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Pięne kalendarze ja mam w tym roku zamiar zrobić też haftem krzyżykowym taką choinkę na lnie a dookoła niej guziczki do każdego kuziczka miniaturowa sakiewka z numerkiem tylko ciągle mi czasu brakuje, jakby co wzór choinki mogę podesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 28.08.2013 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Od razu uprzedzam, że najgorsza jest robota świstaka, czyli zawijanie w te papierki Cukiereczek, papiereczek, tasiemeczka, numereczek - i zawiązać. I tak (w moim przypadku) 48 razy, a teraz już 72. Trzeba będzie sobie rozłożyć robotę na dwa dni, bo do tej pory robiłam zawsze w nocy z 30 listopada na 1 grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 28.08.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Dlatego chce uszyć 24 woreczki na których wyhaftuje numerki, roboty sporo ale potem tylko wrzucam cukiereczka spineczkę zabaweczkę i mam z głowy i tak na kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 28.08.2013 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Też o tym myślałam, tylko oczywiście nie mam się kiedy za to zabrać. Nawet pomyślałam o planie minimum, tj. wyhaftowanie numerków na kalendarzach. No i tak to jest, lenistwo nie popłaca, eh... Za to co roku kalendarze wyglądają troszeczkę inaczej. W zeszłym roku były takie: a 2 lata temu takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.08.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Witaj Luiza vel. **lw** Chętnie dołączę do grona kibicujących fajnie być tu od początku (o ile oczywiście podejmujesz się mnie gościć ), a nie jak u Venuski - 1269 stron, 25378 postów i bądź tu ze wszystkim ba bieżąco Nie wiem dlaczego narzekasz na ten swój dom (że zwykły, że nie ten styl, że przerabiać trzeba...) Ja myślę, że to super wszystko sie składa, bo wyjdzie Ci z tego dom z duszą! Już go masz z resztą, bo i meble z historią i nowe aranżacje i Twoje DIY! Bajka Działaj Dziewczyno! Dobrze Ci idzie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.08.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 p.s. Dobrze wyłapałam, że masz trójkę dzieci? I to ostatnie dość "młode"? Pochwal się Lubimy Mamuśki! Z resztą nie Mamuśki też lubimy - hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 28.08.2013 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Jak miło Witam Cię w moich progach. I witam Cię tym bardziej gorąco, że, jak widzę, pochodzisz, z mojego najukochańszego zakątka Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 28.08.2013 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 p.s. Dobrze wyłapałam, że masz trójkę dzieci? I to ostatnie dość "młode"? Wszystko się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.08.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Zwabiona zapachem świeżego mięsa, i Ja się przyszłam przywitać Witam koleżankę, matkę, ziomalkę i hafciarkę. Propozycje Barbi ( mimo, że dość bezpośrednie ) wydają się bardzo rozsądne i trafione. Sypialnia dużo zyska. Łóżko dziecięcia jest zajebiaszcze ! Kołyska mnie zatkała. Piszesz, że Ty na wsi Rejmontowskiej mieszkasz bo tylko powietrze, smród obornika i komary.... Gdzie jest ten raj ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 28.08.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Witaj Marimag! Ludzi przybywa, lecę dorobić kanapki! na wsi Rejmontowskiej mieszkasz bo tylko powietrze, smród obornika i komary... Ło! U mnie faktycznie, coś w tym stylu. Zwierząt w obejściach brak. Są za to sarny, lisy, bażanty, dziki oraz koty i psy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts