marimag 28.09.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 duś..... Matko ! Jaki adekwatny nick ! Dawaj ciotka i duś Luśkę, co by na tę poczte się pofatygowała ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 28.09.2013 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Jestem, mam.Kurna chata, jaka ona duża! Mam nadzieję, że nie przegięłam...Muszę ją skręcić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.09.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Magda ja też tak myślałam, tylko nie chciałam głośno pisać No i gdzie te dary z Hameryki ????? :popcorn::popcorn::popcorn: Magdo, Venus....kuźwa to jakiś znak zastrzeżony tylko dla jednej osoby ? Przykro mi, ale nie. nie, ale wraz z lekkością pisania bardzo charakterystyczny dla wspomnianej Siner + dzień rejestracji ok przyjmuję, że Ty to inna osoba, skoro tak twierdzisz A nie spytasz kto to Siner? Ja bym się chciała dowiedzieć, kto to jest taki do mnie podobny i z kim mnie mylą Dopiero zobaczyłam VIP CLUB i teraz to jestem pewna na 100% Ale skoro nie chcesz się przyznać i wolisz taką szopkę - to co ja mogę Pozdrawiam Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Jestem, mam. Kurna chata, jaka ona duża! Mam nadzieję, że nie przegięłam... Muszę ją skręcić.... A Ja myslałam, że Ty ja ze stanów sprowadzasz a tu...IKEA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 A nie spytasz kto to Siner? Ja bym się chciała dowiedzieć, kto to jest taki do mnie podobny i z kim mnie mylą Dopiero zobaczyłam VIP CLUB i teraz to jestem pewna na 100% Ale skoro nie chcesz się przyznać i wolisz taką szopkę - to co ja mogę Pozdrawiam Aniu Szopkę ???? Proponuję skupić się na Luśce Dziekuję za pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.09.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Jak lampa Lui??? Opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 28.09.2013 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Nie mogę jej do końca skręcić, albo czegoś nie rozumiem, albo czegoś brakuje, a jeśli brakuje to malutkiej tulejki z gwintem zewnętrznym. W takim stanie, w jakim jest teraz abażur kręci się wokół własnej osi i nie jest zrównany z ramą z żarówkami. Poza tym jest dokładnie taka, jak na zdjęciu. Szklana kula na dole jest strasznie ciężka, mam nadzieję, że nikomu na łeb nie spadnie. No i duży jest, ale raczej nie za duży (dopóki nie zawiśnie trudno to poczuć). Do tej pory kupowałam niewielkich rozmiarów oświetlenie, ale ten raczej jest proporcjonalny, zwłaszcza że ma pełnić funkcję głównego źródła światła. Abażur ma wymiary 65 x 65 cm Cieszy mnie również to, że aż się prosi, żeby zdjąć teraz halogeny, więc nie trzeba będzie forsować tego pomysłu z panem mężem I jeszcze coś widzę: tryptyk rzymski musi wyskoczyć z tych brązowych rameczek. Gdzieś muszę dać jedną, może dwie ramki czarne, ale chyba właśnie nie dla tryptyku, żeby się ciężko nie zrobiło. Dam go w białe i któryś z obrazeczków w czarne. Jednak teraz, z czarnymi lamówkami na abażurze wyjdą mi mocno wszystkie czarne kreski w pokoju - karnisz (muszę zmienić sposób mocowania zasłony, żabki wystają, jest brzydko), i - wyobraźcie sobie - strasznie teraz widać, że przy dzbanie na obrazie jest czarny kontur. Nie wiem, co z tym skręcaniem... bo ja to bym chciała, żeby on już wisiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 A może to jakiś amerykancki model obrotowy ? A może jest tam jakaś blokada ? Wsadzić coś w cos ? A może coś trzeba bardziej dokręcić ? Dali jakąś obstrukcję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 28.09.2013 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 A może to jakiś amerykancki model obrotowy ? A może jest tam jakaś blokada ? Wsadzić coś w cos ? A może coś trzeba bardziej dokręcić ? Dali jakąś obstrukcję ? Doopa nie dali żadnej obstrukcji Wg mnie brakuje gwintowanej tulejki do skręcenia dwóch części, bo one mają gwinty, a nie mam niczego, co mogłabym tam wkręcić. Bez jednego małego pikusia lampa nie zawiśnie. Ja wiedziałem, że tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 spoko...jnie Trza by o sklep żelazny ( co za poliglota to wymyslił ? ) zahaczyć...A może jaki ślusarzyna ?Spoko.Pokaż co masz.Może wymyslimy tę część...ten dynks.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 28.09.2013 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 (edytowane) Potrzebny mi jest taki dynks, albo dwie takie osobne, bez środkowej nakrętki. Musiałabym sprawdzić średnicę, w środku oczywiście musi być puste, bo przez to przechodzi kabel http://www.atlascopco.pl/Images/ac0037003_456.jpg to się nazywa tuleja (albo złączka) z gwintem zewnętrznym (męskim) Edytowane 28 Września 2013 przez **lw** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 to jakies takie hydrauliczne gale z tym że to żeńskie to..... To mi cos przypomina..... Mój ojciec ma sklep z częściami do samochodów ciężarowych...chyba takie cos maa jakie fi Ci potrzebne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 28.09.2013 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Tak tak, męskie - żeńskie to właśnie dlatego, że tak tak, jedno wchodzi do środka, a do drugiego coś wchodzi. Ponieważ powoli wraca mi humor, bo jednak może nie jest tak źle, pojadę jutro do Leroya z rurecką i może coś znajdę, to w związku z powrotem humoru napiszę, że te złączki męskie i żeńskie nazywają się zabójczo po włosku. Miałam koleżankę w pracy, która za każdym razem, gdy włosi TO mówili, wybuchała głupim śmiechem i nie mogła się opanować. Otósz Złączka (ale kolanko, nie prosta!) żeńska to po włosku curva femina, a męska to curva maschio Fi musiałabym zmierzyć, ale to jeszcze nie wszystko, ważny jest też skok (czyli gęstość gwintu). Zobaczymy, co znajdę w Leroyu, a jeśli nic, to będę korzystać z Twojej OGROMNEJ DOBROCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Wyrażam zgodę W temacie curvy .... Byałam we Włoszech pare razy. Ostatni raz jako 11 latka. Taka mała, skromna i niesmiała dziewczynka, jechała sobie z rodziną przez góry, wzdłuż wybrzeża. Nie jestem w stanie opisać, swojej konsternacji i buraka, gdy normalnie w biały dzień, na ulicy zobaczyłam napis na znaku drogowy...curva czy curve...coś tam. Przeżyłam taki szok, ze szok ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Lusia, privka Ci produkuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Lui będzie dobrze a ja czekam na lampę wrzuciłabyś robocze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 28.09.2013 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Wrzucę jutro, bo już dzisiaj nie mam siły, nie najlepiej się czuję. Leży taka koślawa na podłodze w sypialni... Powinno być dobrze, oby tylko nie zwisała zbyt nisko, i tak wywaliłam łańcuch, żeby ją skrócić. Wyrzucę halogeny, jeden ciąg halogenów zamienię na reflektorek nad biblioteczką, a drugi może w kinkiet obok biblioteczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.09.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Eh, do jutra to chyba jajko zniosę... Szybkiego powrotu do formy Lui. I dobrej nocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 A jaki ma łańcuch ? Trzymaj sie kochana.Właź do wanny i wygrzej cholerę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 28.09.2013 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Leży taka koślawa na podłodze w sypialni... Lampa, nie ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts