marimag 28.09.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Wiemy, wiemy..... Gdybyś pisała o sobie w 3 osobie to bym się lekko zaczęła martwić ...... Cholerę czyli chorobę...nie lampę :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 29.09.2013 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 lwico:D (mogę tak?) Proszę Cię bardzo Chyba tylko MagdaZZZ mnie widziała i najlepiej oceni, jak wiele wspólnego mam z lwem :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 29.09.2013 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Hong Kong odpisał: milion razy sorry i że zamówili u dostawcy brakującą część i że doślą asap.Oby tylko dosłali to, co należy. Grrrr.I tak pojadę dzisiaj rozejrzeć się za czymś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.09.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Proszę Cię bardzo Chyba tylko MagdaZZZ mnie widziała i najlepiej oceni, jak wiele wspólnego mam z lwem :rotfl: A Ja to odczytałam zupełnie inaczej Iwico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 29.09.2013 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 I pewnie dlatego na "VIPIE" Mari uparcie twierdziła, że jestem zodiakalnym lwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 29.09.2013 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Ale ja nie jestem zodiakalnym lwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.09.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Proszę Cię bardzo Chyba tylko MagdaZZZ mnie widziała i najlepiej oceni, jak wiele wspólnego mam z lwem :rotfl: No zgadzałoby się :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 29.09.2013 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Mari dokładnie o to chodzi i Luiza też wie o co:) kilka dni temu u mnie napisałam jej, że jak widzę jej nicka to widzę "lew":lol2: no nic na to nie poradzę astygmatyzm zaawansowany, literki się rozmazują, ale powiem Wam, że czasem bez okularów to ja czytam taaakie cuda:)) Tym razem to ja sam już na blogu u Magdy zdanie: a jak pisze lw Przeczytałam: a jak pisze lew I przyznaj się, że tak napisałaś, tylko w ostatniej chwili skasowałaś "e" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 29.09.2013 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Aaaaa! laski! mam ten wihajster do lampy!Znalazłam go, kupiłam go! http://www.gifize.com/wp-content/uploads/2013/06/tumblr_mlu2xxWgSG1rtla8to1_500.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.09.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 :rotfl: Jesteś najlepsza:rotfl: gif wymiata:rotfl: Dawaj lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 29.09.2013 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Jeszcze nie wisi Poza tym, tak jak wspominałam, muszę ją skrócić, więc chyba nie skręcę wszystkich części, na pewno bez łańcucha, ale chyba i bez jednej połowy rurki. Będzie tylko kawałek zaczepu i ten dzwon maskujący podłączenie. Na razie na fotelu: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=215339&d=1380470380 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=215340&d=1380470384 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.09.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 (edytowane) łooo jaki gigant:jawdrop: Ale piękna:rolleyes: Edytowane 29 Września 2013 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 29.09.2013 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Kupiłam sobie też wypasione kredki koh-i-noora i zamierzam narysować rasowego konika morskiego - normalnie araba morskiego Tylko nie mam porządnego, dużego arkusza (ten, na którym zrobiłam szkic, był brudny i porysowany z jednej strony). Czeka mnie wycieczka na Mazowiecką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 29.09.2013 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Dziewczyny, gdzie dać tę lampę? Do "gościnnego" czy do sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.09.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Do SALONU też pytanie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 29.09.2013 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 No właśnie, chyba rzeczywiście głupio pytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 29.09.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 No właśnie, chyba rzeczywiście głupio pytam... kto pyta, nie błądzi;)Ja też jestem za powieszeniem jej w salonie:) Lampa piękna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 29.09.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Przepiękna, łogromna lampa Ja jeszcze odniosę sie do kilimu, on by dużo lepiej i szlachetniej sie prezentował gdyby był równo zawieszony u góry, tzn nie naciągnięty tak na tych hakach, bo wygląda teraz trochę babcinie, proponuje nabić go gęsto na listwę i tą listwę z kilimem zawiesić na hakach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 30.09.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 witam,musiałam się zalogować i przywitać u Ciebie po zobaczeniu konika i lampy:D skąd Ci ona?boska jest...to jest to co tygryski lubią najbardziej,:Dpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 30.09.2013 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 kto pyta, nie błądzi;)Ja też jestem za powieszeniem jej w salonie:) Lampa piękna:) tosz to kawał lampy! super jest! Przepiękna, łogromna lampa Dziękuję dziewczyny Ciekawe, czy Pan Mąż znajdzie dzisiaj siły i czas Ja jeszcze odniosę sie do kilimu, on by dużo lepiej i szlachetniej sie prezentował gdyby był równo zawieszony u góry, tzn nie naciągnięty tak na tych hakach, bo wygląda teraz trochę babcinie, proponuje nabić go gęsto na listwę i tą listwę z kilimem zawiesić na hakach: Vesila, dziękuję za poradę. To rzeczywiście mogłoby być dobre, zwłaszcza jeśli miałabym ująć ten kilim w jakieś ramy. Jeszcze raz dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts