Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Oswajanie domku czyli poprawianie wszystkiego

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mari dokładnie o to chodzi i Luiza też wie o co:) kilka dni temu u mnie napisałam jej, że jak widzę jej nicka to widzę "lew":lol2: no nic na to nie poradzę:) astygmatyzm zaawansowany, literki się rozmazują, ale powiem Wam, że czasem bez okularów to ja czytam taaakie cuda:))

Tym razem to ja sam już na blogu u Magdy zdanie:

a jak pisze lw

Przeczytałam:

a jak pisze lew

I przyznaj się, że tak napisałaś, tylko w ostatniej chwili skasowałaś "e" :rotfl:

Jeszcze nie wisi ;)

Poza tym, tak jak wspominałam, muszę ją skrócić, więc chyba nie skręcę wszystkich części, na pewno bez łańcucha, ale chyba i bez jednej połowy rurki. Będzie tylko kawałek zaczepu i ten dzwon maskujący podłączenie.

Na razie na fotelu:

DSC_0695.jpgDSC_0696.jpg

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=215339&d=1380470380

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=215340&d=1380470384

Kupiłam sobie też wypasione kredki koh-i-noora i zamierzam narysować rasowego konika morskiego - normalnie araba morskiego :rotfl: Tylko nie mam porządnego, dużego arkusza (ten, na którym zrobiłam szkic, był brudny i porysowany z jednej strony). Czeka mnie wycieczka na Mazowiecką :)

Przepiękna, łogromna lampa :jawdrop:

Ja jeszcze odniosę sie do kilimu, on by dużo lepiej i szlachetniej sie prezentował gdyby był równo zawieszony u góry, tzn nie naciągnięty tak na tych hakach, bo wygląda teraz trochę babcinie, proponuje nabić go gęsto na listwę i tą listwę z kilimem zawiesić na hakach:)

kto pyta, nie błądzi;)Ja też jestem za powieszeniem jej w salonie:) Lampa piękna:)

tosz to kawał lampy! super jest!

Przepiękna, łogromna lampa :jawdrop:

Dziękuję dziewczyny :)

Ciekawe, czy Pan Mąż znajdzie dzisiaj siły i czas ;)

Ja jeszcze odniosę sie do kilimu, on by dużo lepiej i szlachetniej sie prezentował gdyby był równo zawieszony u góry, tzn nie naciągnięty tak na tych hakach, bo wygląda teraz trochę babcinie, proponuje nabić go gęsto na listwę i tą listwę z kilimem zawiesić na hakach:

Vesila, dziękuję za poradę. To rzeczywiście mogłoby być dobre, zwłaszcza jeśli miałabym ująć ten kilim w jakieś ramy. Jeszcze raz dziękuję :)