admete 04.10.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Lu przepiękne koniki - masz talent No a lampa cuuuuuuuuuuu:jawdrop::jawdrop::jawdrop:dna!!!!! Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.10.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 niesamowite jakas Ty zdolna !!! piekny konik !!! brawo !!! podziwiam, naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.10.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 konik mistrzostwo - nie ma co - rysuj i sprzedawaj, rysuj i sprzedawaj... a my będziemy kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 06.10.2013 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Lampa zawisła. Co prawda skręcona bez oryginalnej części, tylko z zamiennikiem kupionym "na czuja" (sprzedawca prosi o wybaczenie, ale opóźnienie wysyłki brakującej części jest spowodowane jednym z najdłuższych długich chińskich weekendów ) http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=216775&d=1381044821 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=216776&d=1381044825 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=216777&d=1381044827 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.10.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 WOW! Pięknie! Dopełnia pokój idealnie. Kiedy regał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 06.10.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Dla mnie rewelacja. Nie chciałabyś jej trochę niżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 06.10.2013 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Nie może być niżej, pokój jest bardzo niski, a lampa nie wisi nad stołem, więc byłoby kolizyjnie i raczej nieproporcjonalnie. Tak jak wspominałam, skróciłam jej zawieszenie o ok. 30 cm. Wyjaśniam także że kable z halogenami są do wywalenia. Wspominałam już, że jeden chcę przerobić na reflektor nad biblioteczkę, a drugi (wstępnie) na kinkiet przy biblioteczce. Gdyby Wam przyszło coś do głowy, to chętnie poczytam EDIT: pisałam też już wcześniej: niestety, brązowe ramki z rzymskim tryptykiem idą do wymiany, będą czarne. Zaczyna mi chodzić po głowie pomysł z przemalowaniem drewna w krzesłach na czarno... Aha, kuchnia potrzebuje ładnej lampy centralnej. Macie jakieś podpowiedzi dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 06.10.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Z oświetelniem nie pomogę, bo sama mam z tym problem. A ty, jak widać, dokonujesz świetnych wyborów. Sama malowałam podobne krzesło na czarno. Wyszło świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.10.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Lui lampa rewelacja Teraz dałabym zasłony białe z czarną lamówką (boki i dół) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.10.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Ja lampa wygląda idealnie jakby tam właśnie była stworzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 06.10.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Pięknie światło zagrało na pierwszym zdjęciu, lampa wpisała się idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.10.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Luśka, powiem szczerze, ze nie spodziewałam się, ze AŻ TAK sie wpasuje. Ta lampa stworzyła to wnętrze. Mam tylko małe pytanie. Czy nie lepiej by to wygladało, gdyby nie była taka kopnięta ? No to tylko, wypatrywac biblioteczki...... :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.10.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Czy nie lepiej by to wygladało, gdyby nie była taka kopnięta ? Też mi to przyszło do głowy, tylko nie chciałam psuć klimatu zachwytu. Ale skoro już się nadarza okazja, to podpinam się pod pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.10.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Cwana gapa ! Teraz, będzie na mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 06.10.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 nooooo bajera. ale też jestem za tym, aby była ustawiona tak, jak ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 06.10.2013 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Mugatko! Witaj u mnie Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za głosy zachwytu. Lampa, im dłużej wisi, tym bardziej mi się podoba i oczywiście bezlitośnie rzuca światło, nomen omen, na to, co jest jeszcze do wymiany. Biblioteczka, myślę, że za jakieś 2 tygodnie. Przynajmniej teoretycznie. Żałuję, że nie będzie od razu biała. Wstępnie zamówiłam u taty zdobienia, które byłyby górnym i dolnym zwieńczeniem listew wykończeniowych. Co do ustawienia lampy, też o tym myślałam i w sumie wystarczyłoby dodać jedno ogniwo, żeby lampa ustawiła się równolegle do ścian. Tylko... czy ja wiem? To ustawienie wyszło w sposób niezamierzony i nawet mi nie przeszkadza. Przeszkadza mi coś innego, może tego nei widać, a może wprawne oko dostrzegło... Lampa nie jest idealnie zrównana wewnętrznie. Myślę, że to wina tego brakującego elementu, zastąpionego przez "dynks" znaleziony cudem w Praktikerze. Gdy skończą się już wszystkie długie chińskie weekendy i ta część do mnie dojdzie, to żeby ją zamontować, będzie trzeba zdemontować cały żyrandol... Może wtedy będzie okazja, żeby go przestawić równolegle do ścian. Ta zabawa nie ma końca Nie przyszła jeszcze biblioteczka, a ja już zastanawiam się, co ze stołem i krzesłami. Podoba mi się pomysł Venus, żeby na szczytach postawić dwa fotele z innej bajki. Zagadką pozostaje dla mnie model stołu, bo - mimo że ten mój z inspiracji nadal niezmiennie mi się podoba - to obawiam się, że nie będzie mi pasował do reszty (klasyczna biblioteczka, żyrandol). Tylko: jaki ma być mój przyszły stół??? I jaki model/ kolor krzeseł na szczyty? Nieśmiało myślę o szmaragdowych/ malachitowych. Takich? http://img17.allegroimg.pl/photos/oryginal/35/75/32/40/3575324018 A może takich: http://img17.allegroimg.pl/photos/oryginal/35/75/32/40/3575324025 Czy to zupełnie zły trop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.10.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Jesli o mnie chodzi, to stół starałabym się zgrać kolorystycznie z drewnianymi elementami sofki.Krzesła trochę za pluszowate...Poszłabym raczej w drewniane - tapicerowane ale coś straego, fkusnego, innego.Może by tak, coś z plecionką w oparciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.10.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Oooo tego typu.... Wiem, ze mnie zlejecie na gołą dupę...ale pokazuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.10.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Te są dziwnie fajne http://www.agharta.pl/?p=570 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 06.10.2013 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Mari, dzięki, ale nie mój typ. Obawiam się, że szybciej na straty pójdzie moja zielona sofa... Dlatego ewentualnie tapicerowane fotele na szczytach miałyby rację bytu. Czyli nie miałyby one kompletu, konkurencji (niepotrzebne skreślić) w postaci zielonej pikowanej sofy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts