lw 07.10.2013 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Luizo, bardzo lubię Twój salon. Może faktycznie dużo się tam dzieje, ale ja mam takie skrzywienie, że źle się odnajduję w dużych, pustych przestrzeniach, więc to mi zupełnie nie przeszkadza Lampa jest piękna! Dziękuję Ci bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.10.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Aaaaaa no chiba, ze tak ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 08.10.2013 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Ładny narożnik, tadam! Z dedykacją dla Venus http://st.houzz.com/fimgs/31d1b3db0fa0020f_8373-w640-h330-b1-p0--modern-sectional-sofas.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 08.10.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Wow bajerancki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.10.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 No powiem, że FIU, FIU, FIU... I jeszcze powiedz, że z funkcją spania...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 08.10.2013 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 E, to tylko do popatrzenia Kto chce, niech kupuje, proszę bardzo http://www.houzz.com/photos/871179/A-Ginebra-Sofa-modern-sectional-sofas Dzisiaj rano zrozumiałam, że mam zbyt mały pokój, żeby tam pakować narożnik... Niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Lui a niech Cię mnie się ta kontrastowa kedra teraz po nocach śni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 08.10.2013 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Wiem Dlatego to było z dedykacją dla Ciebie Wg mnie jasna kedra jest ok, nie musi być brudząca, sęk w tym, z czego jest zrobiona, z jakiego rodzaju materiału. Ja sobie sama uszyłam kilka lat temu pokrowiec na kanapę z ikea i wszyłam w poduszki kremową kedrę. Nie zauważyłam, żeby mi się szczególnie mocno brudziła, a mam małe dzieci. Owszem, zdaję sobie sprawę, że kedra na rantach kanapy to coś więcej, ale gdyby była możliwość zdejmowania i prania pokrowca, nie zastanawiałabym się, tylko bym zadbała o to, żeby tkanina główna nie farbowała. Dla bezpieczeństwa można dać kedrę w kolorze ecru, jasnego beżu lub jasnego szarego. Efekt wg mnie będzie taki, jakby była biała, a to zawsze trochę bezpieczniej niż optyczna kliniczna biel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 hmmmmmmmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.10.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Hej Lui, pięęknie lampa sie prezentuje:yes: krzesła tapicerowane z MG są najlepsiejsze ze wszystkich zaprezentowanych, pasują super na szczyt stołu. Narożnik cudny, ale chyba takie niskie oparcie jest niewygodne. Ciekawa jestem twojej biblioteczki :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 08.10.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Lu, to pierwszy ładny narożnik jaki w życiu widzę Tylko on jest jakiś tani, pewnie badziewny :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 08.10.2013 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Tani?? Niech będzie, jaki chce. Jest ładny i daleko stąd. Mogę mu zaśpiewać (tylko, że ja brzydko śpiewam): Bądź moim natchnieniem, że świat zmienię przeświadczeniem pięknym bądź, bo skąd mam je wziąć? Zły czas unieważnij, daj blask mojej wyobraźni, myślom mym bądź, jak czuły rym. Odbija mi trochę Oddałam konika do oprawienia. To chyba ostatnie moje szaleństwo - cena oprawienia osłabia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 08.10.2013 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 (edytowane) Wprowadziłam małą poprawkę do galerii. Było: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=217314&d=1381250027 Jest: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=217317&d=1381250124 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=217318&d=1381250156 Edytowane 8 Października 2013 przez **lw** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 08.10.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Nie kojarzę za bardzo, jak wyglądała galeria poprzednio, ale obecnie moim zdaniem nie ma wystarczającej przeciwwagi dla bardzo rzucającego się w oczy dzbanuszka... Może to jest ten element, który powinien wisiec w ogóle osobno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.10.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Zmiana ramek na korzyść jednak na tych fotkach, te wszystkie jasne ramki i passepartout zlały sie ze scianą, nie wiem jak w realu, ale tu tez proszą sie ciemne ramki, może wykorzystaj te, które wymieniłaś, do tych jasnych grafik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.10.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 a mnie się podoba ta cienka ciemna ramka bardzo ładnie nawiązuje do lamówki na lampie - nie żeby się ktoś szalony takiego powiązania doszukiwał będąc w gościach, ale ładnie usystematyzowało to przestrzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 09.10.2013 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 O ten efekt właśnie mi chodziło Poza tym, jednak natężenie zółtości w postać pożółkłego papieru na tych fotografiach + brązowe ramki przeszkadzało mi. Staram się wyeliminować drewnianą ciężkawość z tego pokoju. Nie chcę, żeby drewno ciągnęło w kierunku ciężkiego retro (nie chcę krewniaków dla kredensu). Co do zlewania białych ramek z tłem... to jest to mój świadomy wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.10.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Boże! Dopiero teraz zobaczyłam na czym polega różnica Jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.10.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Lepiej zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 09.10.2013 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 To fajnie dziewczyny Diana! Dbaj o siebie! Możesz zacząć od butelki czerwonego wina, a potem buraczki, wołowina i wątróbka! Biegusiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts