marimag 28.08.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 A zamierzacie lub już to zrobiliście, robić remont domu na zewnatrz ? Pokażesz jak wyglada domek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 28.08.2013 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Na zewnątrz jest wciąż tragedia. Nie pokażę Ale gdy zdecydujemy się, to na pewno będę prosić o rady, bo wybór koloru i sposobu wykończenia elewacji, to dopiero jest wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.08.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Słowna i dosłowna a do tego wstydliwa i skromna..... To nie tu kochana ! Jedziesz ! Karram tez kupiła coś dziwnego i wali foty aż miło. Fajnie jest obejrzeć przed i po. Czasem gdy się człowiek oswoi z widokiem...przetrawi to i ma więcej pomysłów. Dawaj i nie czaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 28.08.2013 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Nie nie nie nie, powieszę straszydło i będzie wisiało, nie wiadomo ile. Za to, gdy projekt elewacja nabierze mocy prawnej, będą foty i obrady. Teraz dłubiemy w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.08.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Elewacja w porównaniu do ogrodu to pikuś! Ja w swoim ogódku "od początku" poległam i to był najbardziej traumatyzujący (jak już przyszło co do czego, bo samo kupowanie zieleniny - rewelacja!) etap. Z resztą nadal trwa, bo nawet trawa nam nie może urosnąć tak jak trzeba - nevermind! Ale to co zrobiłaś ze swoim to Gratuluję! Jakbyś miała ochotę pozwiedzać dolny śląsk - oferuję metę. W zamian za "drobne" poprawki ogrodowe u mnie . A ja działkę mam malutką Przychówek też wydaje się być wesoły (jak napisałaś ). - rodzinka.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 28.08.2013 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Gdzie Dolny Śląsk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 28.08.2013 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Kobitki, dobranoc Miałam dzisiaj miły wieczór, jeszcze raz dziękuję Wam za odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.08.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Dobrej nocki Aska, pojechałaś z propozycją ! Wikt za robotę ??? Normalnie PGR ! Umiesz się zareklamować :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.08.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Aska, pojechałaś z propozycją ! Wikt za robotę ??? Normalnie PGR ! Umiesz się zareklamować :lol2: A to skoro tak doceniacie moją propozycję, to jeszcze poczęstunek jakiś dorzucę i coś do popicia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.08.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Teraz lepiej, ale nadal się zastanawiam....Poza tym Twoja propozycja była skierowana do właścicielki wątku, więc się nie wypowiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.08.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Chodzi o to, że dobrze Luizie poszło z tym ogrodem. Inaczej mówiąc też bym chciała u siebie taki "zaczarowany ogród". Teraz kumasz marimagu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.08.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Kumam asiuzetu Uciekam... Dobrej nocki. Dzieciaki mnie dziś totalnie wykończyły. Muszę się zregenerować bo jutro nie będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 29.08.2013 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Dla ścisłości, rzeczywistość raczej podwarszawska, ale psich kup u nas zatrzęsienie. Przestałam chodzić do lasu, bo tam jest ich całe zatrzęsienie. W związku z tym, tej wiosny kupiłam sobie taki oto banerek [ATTACH=CONFIG]209068[/ATTACH] ha ha ha ha no nie moge uwielbiam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 29.08.2013 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Wow ależ masz piękny ogród podziwiam ja do roślin nie mam ręki zupełnie co posadzę to uschnie właśnie będziemy trzeci raz sadzić żywopłot i wogóle mamy wszystko w tym ogrodzie spierniczone A tak w ogóle to dzień dobry kawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.08.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Luiza dojrzałam wątek i przychodzę z rewizytą . Ogród , własnymi ręcami brawo kochana A dom/wnętrza............już mi się bardzo podoba.......masz niesamowite meble i gadżety.......i widzę że po większych przeróbkach stworzysz fantastyczną całość o niepowtarzalnym klimacie . Miłego dzionka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.08.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Pobudka Co nam dziś pokażesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 29.08.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Właśnie ja też chce coś zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 29.08.2013 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Cześć Dziewczyny! Ale fajnie, że znowu tu jesteście Dzisiaj, stety - niestety, musiałam zrobić małe zleconko, potem walczyłam z zygzakami, nadal walczę z zygzakami Nie maluję więcej żadnych chevronów. Koniec! Poza tym w pokoju na dole jest podłoga i są pomalowane ściany, idę babrać się w kurzu. Będę później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.08.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 ooooo to będą foty ! Przyjdę napewno. Szykuj grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 29.08.2013 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Jestem. Jestem padnięta. Pisałam już, że nigdy więcej malowania zygzaczków? Ogarnęłam pokój na dole z kurzu po remoncie. Jutro tylko jeszcze listwy przypodłogowe i w najbliższej przyszłości wymiana drzwi. Efekt jest zgodne ze spodziewanym, tylko że... albo pan glazurnik nie umie kłaść glazury, albo nie umie fugować. Coś to takie wszystko nierówne. Ale nie mam już siły i zdrowia do tego. Z całego tabunu różnych fachowców i "fachowców", którzy przewinęli się przez nasz dom, jedynie parkieciarze i facet od kostki brukowej byli bez zarzutu i godni polecenia. No dobra... To chyba powinnam chociaż jakąś zajawkę zmian w pokoju na dole pokazać, prawda? BYŁO: JEST: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts