Venus_m 23.10.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Luiza mam nadzieję, że lepiej się dziś czujesz Kibicuję rewolucji u Ciebie, podglądam i czekam na biblioteczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 23.10.2013 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Piszę do Ciebie na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 23.10.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Wchodzę do Classic i co widzę??? Ktoś umeblował mój salon z układem DOKŁADNIE takim, jak planuję (tylko meble trochę nie teges). No same zobaczcie! http://i1.fmix.pl/fmi352/ce4ee4fe00185b0252676bef/zdjecie.jpg O rany, rzuciłam swoim ślepawym okiem i chwilę myślałam (uznajmy, że akomodowałam soczewkę), zanim kapnęłam się, że to nie Twój pokój! No, może ciut się zdziwiłam, że nie tak go sobie wyobrażałam po urządzeniu Mix trochę dziwny, moim zdaniem. Kilka rzeczy rewelacyjnych (ściany, sztukaterie, podłoga z dywanem, ryciny, fotelik pod biblioteczką i oczywiście sama biblioteczka), a kilka zupełnie niestrawnych (zwalista sofa, zbyt ciężki optycznie stolik kawowy, straszliwe firany). Ale całość daje radę. Kibicuję rewolucji u Ciebie, podglądam i czekam na biblioteczkę da-waj! da-waj! da-waj! Ponieważ ja popkorn raczej średnio lubię, czas oczekiwania umilę sobie inaczej: http://i992.photobucket.com/albums/af43/highbarstud/bth_ChocolateSmileyEats.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 23.10.2013 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Jestem. Ledwo żywa. Uściślam: na zdjęciu odnalazłam mój rozkład, elementy, potarzam: nie teges. Asiu - dziękuję Venus Czuję się trochę lepiej, ale chyba się już właśnie spaliłam. Moja biblioteczka to pijaczka. Poszła już połowa podkładu, a nie pomalowałam jeszcze połowy. Pocieszcie mnie, że farbę kładzie się lepiej, łatwiej, szybciej niż podkład. Plecy żłopią ten podkład przeokropnie!!! Pocieszeniem, wielkim, jest to, że już z pierwszym fragmentem pierwszej, niedoskonałej warstwy widać, że jest gites. No normalnie jak w Riviera Maison! Diano! to Ty mi przypomniałaś o S.! Dzięki! dzięki! dzięki!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 23.10.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Luizo, pocieszać Cię nie będę Jak malowałam skrzynkę na drewno to miałam wrażenie, że wiadrami farbę mogę lać. Jednak z każdym malowaniem będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.10.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Luiza, to ja Cię pocieszę Po to właśnie jest podkład. Surowe drewno pije farbę jak diabli. Będzie lepiej. Podkład kupiłaś w końcu jaki? Fluggera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 23.10.2013 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Luizo, pocieszać Cię nie będę Jak malowałam skrzynkę na drewno to miałam wrażenie, że wiadrami farbę mogę lać. Jednak z każdym malowaniem będzie lepiej Z każdym malowaniem = z każdą warstwą czy z każdą kolejną biblioteczką? Luiza, to ja Cię pocieszę Po to właśnie jest podkład. Surowe drewno pije farbę jak diabli. Będzie lepiej. Podkład kupiłaś w końcu jaki? Fluggera? Pije, już teraz to wiem. Jutro muszę jechać po drugą puszkę podkładu. Ciekawe czy będę potrzebować również dwóch puszek farby, bo jedno i drugie BM. Czekam aż dzieci zasną i wysmaruję do końca reszteczkę, która mi została. Miałabym podkład na 3 pionowych modułach z 4. Ale zostają jeszcze do pomalowania wszystkie półki oraz plecy z tyłu. A co by było, gdybym nie pomalowała pleców z tyłu i zostawiłabym je surowe? Jakieś zagrożenie dla pomalowanej reszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 23.10.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Luizo, o malowaniu mówię. Nie musisz 10 biblioteczek malować Tyły - hmmm, ja bym pomalowała chociaż jedną warstwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 23.10.2013 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 A mogłabym tył pomalować innym podkładem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.10.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Lusiu...super. Ale się dzieje... Jak myślisz, kiedy można sie spodziewać relacji...tej foto priv leci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 23.10.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Luizo, myślę, że mogłabyś. Bo czemu nie? A z tym coś nie tak, czy masz już inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.10.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Luiza, ja bym nawet w ramach oszczędności (bo BM wali po kieszeni) tył śnieżką pomalowała O, całkiem niezła jest farba do drewna i metalu marki Luxens (lub coś w tym stylu) produkowana dla Leroy Merlin. I tania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 23.10.2013 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Lusiu...super. Ale się dzieje... Jak myślisz, kiedy można sie spodziewać relacji...tej foto Parę fotek "w trakcie" to mogłabym nawet teraz wrzucić... Ale może lepiej na koniec? Od początku do końca? Luizo, myślę, że mogłabyś. Bo czemu nie? A z tym coś nie tak? Z tym wszystko tak, oprócz ceny Luiza, ja bym nawet w ramach oszczędności (bo BM wali po kieszeni) tył śnieżką pomalowała O, całkiem niezła jest farba do drewna i metalu marki Luxens (lub coś w tym stylu) produkowana dla Leroy Merlin. I tania Czyli każda dowolna do drewna? Bo jeśli tak, to mam jakąś. One nie wejdą z sobą w jakieś reakcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.10.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Nie ponaglam ale lekko naciskam na szybsze tempo prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 23.10.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Luizo, argument ceny rozumiem doskonale. Sama go zresztą często używam Myślę, że reakcji nie powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 23.10.2013 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Nie ponaglam ale lekko naciskam na szybsze tempo prac Nie ma tak różowo. Podkład się skończył, a po drugą puszkę będę mogła pojechać dopiero jutro po południu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.10.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Przywiozę Ci a Tyyyyyyy....maluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.10.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Czyli każda dowolna do drewna? Bo jeśli tak, to mam jakąś. One nie wejdą z sobą w jakieś reakcje? Jakie reakcje? Przez drewno nawzajem się przenikną? Spokojnie. Luiza, wiele w życiu malowałam i jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło, żeby farby akrylowe się pogryzły. A mieszałam czasem przeróżne. Grunt, żeby rozpuszczalnik się zgadzał, wodne z wodnymi a niewodne z niewodnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 23.10.2013 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 O, to dobrze! Tył machnę tym, czym mam, akrylowym.Siedziałam na dole i kontemplowałam ją. Przy malowaniu, jak przy prasowaniu, żaden szczegół nie umknie. Niestety, parę niedoróbek znalazłam - zluzowane sęki w plecach, wystający gwóźdź na samej górze, przy plecach i pęknięcie na dole.Na ile niedoskonałości można/ należy przymknąć oko w przypadku drewna, a kiedy trzeba zacząć się martwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 23.10.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Lui, przecież drewno to nie odlew, czymś się musi wyróżniać A to pęknięcie to jakie duże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts