lw 23.10.2013 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 3 cm, może 4 cm. Wzdłuż słojów. Nie rozsunęło się mocno, jest tylko kreska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.10.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Łeee, no to przecież się regał nie rozleci Dla spokojności, możesz ewentualnie zadzwonic do producenta, dopytać, zgłosić, zarządać gwarancji... Ale stresować to się chyba nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 24.10.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Najwyżej sobie zaszpachlujesz to pęknięcie A tył - pewnie że maluj tanią farbą. Po co Ci BM którego nawet nie będzie widać? Nawet jak snieżka czy co tam po X latach zmieni kolor, np. zżółknie - to przecież nikt tego nie zobaczy. Poza tym plecy mebla nie są narażone np. na działanie promieni słonecznych, więc pewnie nic tam się działo nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 24.10.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Jaka śliczna biblioteczka no cudowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 24.10.2013 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Oświadczam, że więcej nie maluję żadnych biblioteczek! Ile tam jest zakamarków, tam są same kanty i rogi! Przetarłam papierem ściernym 3 moduły, które już zagruntowałam. Postanowiłam 2 z nich pomalować farbą, żeby zobaczyć co i jak. OK, może i maluje się TROSZKĘ łatwiej niż pierwszą warstwę, ale sił jest mniej, więc wychodzi na zero. Przynajmniej już wiem, co mnie nie pociesza, że 1 warstwa farby to za mało, więc farby też zabraknie. I nawet nie jestem w połowie roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 24.10.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Iw ale jaki spektakularny będzie efekt wszyscy goście będą zbierać szczękę z podłogi, nawet nie bedziesz musiała ciasta piec bo każdy będzie siedział i gapił się w biblioteczkę, dużo męczarni ale potem zobaczysz jakie wow będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.10.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Pewnie Lui - dasz radę! Najwyżej tylko potrwa to dłużej, ale komu się spieszy? A jak już skończysz to tym bardziej dumna będziesz im ciężej było podczas dopierszczania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 24.10.2013 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Dziękuję dziewczyny. Nic nie poradzę, nie lubię takiej roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 24.10.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Lu, bez ciśnienia - włącz fajną muzyczkę, maluj,śpiewaj... potem usiądziesz sobie wygodnie, zawołasz "mężu, przynieś mi kawę!" i będziesz podziwiać swoje dzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 24.10.2013 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 (edytowane) Wszystkim za wsparcie ślicznie dziękuję.Mam puszkę primera, mogę działać dalej.Przy okazji: o jakżeżby milej mi się malowało, gdybym miała przy tej biblioteczce takie cośhttp://media-cache-cd0.pinimg.com/736x/86/d1/9c/86d19c23a5395242964f70ff99b64003.jpgMożna gdzieś w Polsce znaleźć takie cudo? (u Vesilki znalazłszy) Edytowane 24 Października 2013 przez **lw** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.10.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Cześć Lusia. Poszperałam i chyba tylko na ebayu w USA. http://www.ebay.com/itm/BEIGE-LINEN-MODERN-BUTTON-TUFTED-CHESTERFIELD-ACCENT-CLUB-CHAIR-DESIGNER-STYLE-/281193890384 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 24.10.2013 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Does not ship to Poland Trzeba zobaczyć, czy ktoś by takiego nie zrobił na zamówienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 24.10.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Luizo, wyślij pytanie do tej firmy http://zakard.com/ Widziałam ich na żywo i jest ok. Tylko cen nie mają niskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 25.10.2013 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Dziękuję Wam za wskazówki. Zajmę się fotelem, jak skończę biblioteczkę i przeżyję. Stan na teraz: całość zagruntowana (poszły 2 litry podkładu!!! i nawet trochę zabrakło). Jutro pewnie pojadę po drugą puszkę farby... Jeszcze plecy (tył) do pomalowania. Bardzo bym chciała móc w niedzielę wieczorem ustawić na niej wszystko... Zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 25.10.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Iw ja znaklazłam taki http://decoratore.pl/Produkty,id,1204/Fotel_Denverhttp://img208.imageshack.us/img208/958/xhpy.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 25.10.2013 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 25.10.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Lui, piękna biblioteka! Jestem pod wrażeniem Nie mogę doczekać się efektu końcowego i aż żałuję, że dla siebie zamówiłam dwie witryny, a nie dużą solidną bibliotekę Ech...sama nie wiem z resztą, czy nie powinnam moich witryn reklamować, widzę po pół roku używania powierzchniowe pęknięcia farby, przebarwienia, chyba w miejscach sęków i pojawiły się szpary pomiędzy lamelkami w środku, na tylnej ściance. Wiem, że to drewno, że pracuje itd ale...nie spodziewałam się takich rewelacji po tak krótkim bądź co bądź czasie Nie wiem, reklamować, czy nie...? Sorki za prywatne rozważania; życzę siły i wytrwałości w malowaniu i radości w dekorowaniu i ustawianiu cudności na półkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 27.10.2013 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Skończyłam. I się wykończyłam. Jestem tak zmęczona, że nie ogarniam myśli i nie wiem, co napisać. Ogólnie? Ładnie jest, jestem zadowolona z efektu. Bardzo. Nawet mąż radośnie przybiegł z rocznikami Elektronika praktyczna i ustawił na dolnej półce. Postaram się wkleić zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 27.10.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 No koniecznie! Ja tu czekam online!!! Jaka Ty dzielna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 27.10.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Jutro zrobię lepsze zdjęcia. Dostałam też informację, że mój oprawiony konik jest gotowy do odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts