lw 30.10.2013 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 (edytowane) No, no, w świetle dziennym biblioteka robi jeszcze większe wrażenie! Chyba już o to pytałam, ale skleroza ponoć nie choroba - czy ta lampa w rzeczywistości też jest taka ogromniasta jak na zdjęciach, czy to kwestia perspektywy? Bo wygląda, jakby miała ze 100cm szerokości. O, Matka Chrzestna mojej biblioteczki Lampisko jest wielkie, ale nie aż tak. Ma 70 x 70 cm. Na zdjęciach na pewno będzie wychodzić jeszcze większe, bo jak bym nie stanęła, to zawsze przeładuje pierwszy plan. Nogi szczupłe i zgrabne musi mieć O właśnie A stol modern classic z hazelwood panie znają? Już teraz znają Podobny właśnie do tego, który wrzuciłam, prawda? Tylko nogi ma subtelniej toczone. Ten z Hazelwood jest za duży w stanie złożonym. Wczoraj jeszcze rozglądałam się za kubełkowym fotelem klubowym. Znalazłam w Strzelczyk Meble, ale boję się pytać o cenę. Poza tym odrobinkę za rozłożysty jest: http://www.strzelczykmeble.com.pl/zdj/meble/26_0.jpg Mają jeszcze jeden model, który miałby odpowiednie dla mnie wymiary. To zestawienie kolorystyczne zupełnie mi się nie podoba, ale jak myślicie, ma potencjał? http://www.strzelczykmeble.com.pl/zdj/meble/81_0.jpg W innym miejscu znalazłam taki (w bardzo dobrej cenie) http://s.italiastyle.pl/gfx/complet/sklep_oferta/93706/msyork_8309204550.png Edytowane 30 Października 2013 przez **lw** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 30.10.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Iw, rozumiem, że fotel musi być kwadratowy, tak?uszak odpada? a muszelka?http://i.st-firmy.net/93qtvpm/fotel-muszelka-extra-meble.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 30.10.2013 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Iw, rozumiem, że fotel musi być kwadratowy, tak? uszak odpada? a muszelka? Jest coś, co mnie ujmuje w tych kwadratowych fotelach. Jeden uszak już mam, a muszelki nie przemawiają do mnie... Piękne fotele:yes: uwielbiam gdy drewno jest widoczne jak na 2 fotce, nawet piękniej by było gdyby było na oparciu:) Mówisz? Hmm... a ja właśnie znalazłam piękny (wg mnie:)) stół [ATTACH=CONFIG]221573[/ATTACH] tutaj https://www.jossandmain.com/Rennes-Company-Piedmont-Dining-Table-in-Black~WW3310~E7140.html?inviteid=&referrerid=AD07F6&refid=JMSS528408 O, rzeczywiście, BARDZO ładny! Śliczne nogi i cały taki w sam raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 30.10.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Iw, rozumiem, że fotel musi być kwadratowy, tak? uszak odpada? a muszelka? http://i.st-firmy.net/93qtvpm/fotel-muszelka-extra-meble.jpg Muszelka nie za bardzo chyba pasi, uszak co innego. A coś z MG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.10.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 W innym miejscu znalazłam taki (w bardzo dobrej cenie) http://s.italiastyle.pl/gfx/complet/sklep_oferta/93706/msyork_8309204550.png Przy stole to chyba nie pomogę, bo aktualnie sama mam zgryz u siebie i chyba mam zmęcenie materiału. Ale jeśli chodzi o fotele to ten z drewnem, muszelka Jakoś z meblem z bodzia mi się kojarzą Natomiast ten z cytatu powyżej - mniam... Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 30.10.2013 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 może meble radomsko? krzesła z Radomska na pewno admetka, karolek i chyba agawi-ale to nie jestem pewna. na stronce znalazłam nawet nawet 2 stoły, jeden ma ST-Bolton wygląda (na miniaturce), że na niezłe nóżki, a ST-9647 nawet nawet cały ok. podejrzewam, że wersję kolorystyczną można wedle życzenia. zmykam paaaaa:bye: Edit: no nie wiem czy z mebli radomsko czy z jakiejś firmy meblowej z radomska O, ja sama mam krzesła z Radomska! Ale te stoły, które u nich widziałam, jakoś nie za bardzo mi się widzą Ale może jeszcze raz spojrzę? ... Muszelka nie za bardzo chyba pasi, uszak co innego. A coś z MG? Jeśli tylko MG miałoby taki mały fotelik! Jutro planuje do nich zajrzeć, oblukam Przy stole to chyba nie pomogę, bo aktualnie sama mam zgryz u siebie i chyba mam zmęcenie materiału. Ale jeśli chodzi o fotele to ten z drewnem, muszelka Jakoś z meblem z bodzia mi się kojarzą Natomiast ten z cytatu powyżej - mniam... Piękny! O, mówisz? Miałabym jeden głos na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.10.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Luidżja ale w HW zrobia na wymiar. Strzelczykow nie pytaj, 3 lata temu ten fotel kosztował 4 tys a sofa 9 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 30.10.2013 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Luidżja Strzelczykow nie pytaj, 3 lata temu ten fotel kosztował 4 tys a sofa 9 tys. Tia, ceny jak na Helloween... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 30.10.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 ten mi się też podoba, za połączenie drewna, kolorów (hej, Emmo! )] Hej, hej - moje ulubione zestawienie - też podglądam te Wasze podpowiedzi, bo i u mnie ten temat na tapecie! Mam nadzieję, że uda mi się coś znaleźć przy Waszej pomocy :help: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 30.10.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 A stol modern classic z hazelwood panie znają? Ja nie znałam, bardzo ładny. Nie wiem, czy by mi pasował Zna ktoś cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.10.2013 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 mnie te moderny do was bardzo pasują albo chociaż bardzo podobne do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.10.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Ja nie znałam, bardzo ładny. Nie wiem, czy by mi pasował Zna ktoś cenę? trzeba zapytać bo ten stół może byc pod wymiar i miec dowolne wybarwienie. Cena tez bedzie zależała od tych czynników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 31.10.2013 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Dzień dobry Wczoraj jeszcze raz przyglądałam się stołowi z mojego zdjęcia (z Allegro): w odróżnieniu od stołu HW ten z Alle nie ma tak ładnie frezowanego blatu. Będę obu dostawców dopytywać o szczegóły i możliwość wprowadzenia zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.10.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 no właśnie, dobrze mieć swój punkt zaczepienia także już wiesz czego szukasz fotel jak mi wpadnie w oko to na pewno dam znać, aktualnie zrobiłam szlaban na zakupy do domu wydaję na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 31.10.2013 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Wróciłam ze Stoycy Parę godzin w ścisłym centrum dobrze mi robi. Oczywiście zaliczyłam zakupy w MG Drobiazgi: białe kwiatki! i amfora. Zbieram na krzesła. Przysiadłam, przymierzyłam się. Ładniusie są. zrobiłam szlaban na zakupy do domu wydaję na siebie Ja wciąż mam fazę na wydatki na dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 31.10.2013 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Oglądam stoły z Radomska. Myślę, że można zamówić inne wybarwienie dołu i inne wybarwienie blatu - meble są przecież robione na zamówienie. http://www.radomskomeble.pl/images/stories/stoly/stol-ST-Piotr.jpg http://www.radomskomeble.pl/images/stories/stoly/stol-ST-Bolton.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.10.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Ja dziś wstąpiłam do Witeksu nic nie kupiłam, ale mam figurkę na oku tyle z mojego szlabanu Pokaż kwiotki i co to amfora? wazon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 31.10.2013 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Zdjęcia jutro, gdy będzie normalne światło. Amfora to wazon z pokrywką Ten: Zdjęcie Mint Grey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 31.10.2013 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 (edytowane) Lui, te stoły z Radomska są drewniane czy z okleiną? Amforka piękna! Zazdroszczę, że masz tak blisko do Magdy! Znalazlam fajne stoły na stronie ludwik-filip.pl, Swarzędz, blisko mnie, może warto się przyjrzeć. .. Tymczasem znikam, po 6 godzinach w samochodzie padam na twarz. Dobranoc i Edytowane 31 Października 2013 przez Emma M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 01.11.2013 03:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Zdjęcia jutro, gdy będzie normalne światło. Amfora to wazon z pokrywką Ten: Zdjęcie Mint Grey Amfora to taka urna:jawdrop: ( nomen omen na 1 listopada). Ładna tylko taka urnowata:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts