jjana 03.11.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Luizo, przegapiłam, ale wszystkiego najlepszego Ci życzę Jak ma być taki jak ten stolik z MG to chyba ten bardziej złoty. I do uchwytów będzie bardziej pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 03.11.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Ja też myślę że ten złoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Lusia kolor niezmiennie 2 ale pokazałabyś wzór szafek.Gdzie zamierzasz zamawiać/kupować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 03.11.2013 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Zamówiłam u stolarza stoliki wg wzoru stolików z MG, które wklejałam już kilka razy (m.in. na poprzedniej stronie, ale są też chyba na pierwszej). Potem chciałam je bardzo kupić, ale okazało się, że już ich nie ma. Niestety, zdążyłam się na nie tak napalić, że już żadne inne mi się nie podobały. Zobaczymy, co mi wyjdzie z tego napalenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 A ufasz temu stolarzowi czy ryzyk fizyk ?Ja bym sie bała, że nie zrobi tak jak chcę.Skąd wzięłas mistrzunia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 03.11.2013 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 No, niestety, stolarz nazywa się Ryzyk Fizyk :/Znalazłam go na Allegro i oglądałam jego meble na jego blogu.Oczywiście, boję się o efekt końcowy (pisałam już...)Umówiliśmy się, że w trakcie pracy pokaże mi zdjęcia przed malowaniem i w razie potrzeby wprowadzi jeszcze jakieś poprawki. Teraz właśnie wybieram kolor. Wypisałam mu wszystkie detale, na które ma szczególnie zwrócić uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Daj namiary na gościa. chętnie sobie poogladam te jego dzieła... Mówisz, ze Rydzyk..... Spokrewniony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.11.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Lui na bank kolor dolny Konsola to chyba Eichholtz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 03.11.2013 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Rzeczywiście, Mistrzu! http://www.savoyahome.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_57025109e42b853f342c19c89ef31236.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 03.11.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Górny jest bardziej czerwony, dolny ma nutę żółtego/ złota. I co? ja też jestem za dolnym ale ja to w ogóle rudości i stare złoto lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 04.11.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 (edytowane) Luiza, spóźnione życzenia - udanej przemiany życzę. Co by Twoje wysiłki zaprowadziły Cię do wymarzonego celu. Czy ciacho było z żelkami?? Dzizas! jeśli tak, to się zapłaczę żeście mi nic nie zostawiły. Venus - dziewczyno jak fajnie Cię "widzieć":bye: Edytowane 4 Listopada 2013 przez p@nna migotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.11.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 O to ja też poprosze namiary na mistrza a kolor dolny bym wybrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 04.11.2013 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Luiza, spóźnione życzenia - udanej przemiany życzę. Co by Twoje wysiłki zaprowadziły Cię do wymarzonego celu. Czy ciacho było z żelkami?? Dzizas! jeśli tak, to się zapłaczę żeście mi nic nie zostawiły. Venus - dziewczyno jak fajnie Cię "widzieć":bye: Dziękuję za życzenia Nie żelki, nie Ale moje dzieciaki też obstawiały, że to żelki, więc im skwapliwie przytaknęłam. To owoce kandyzowane. O to ja też poprosze namiary na mistrza a kolor dolny bym wybrała Chętnie się podzielę, ale najpierw zobaczmy, czy warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 04.11.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Nie żelki, nie Ale moje dzieciaki też obstawiały, że to żelki, więc im skwapliwie przytaknęłam. To owoce kandyzowane. Mnie byś tak łatwo nie oszukała;-) ale tak czy owak wygląda mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.11.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Luidżja i jak wybralas? Migotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 05.11.2013 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Wybrałam kolor nr 2, czyli ze złotawym odcieniem. Pan stolarz twierdzi, że wyśle mi stoliki w tym tygodniu, więc obym je miała do końca przyszłego Blaty stołów w Radomsku są wykonywane z MDF-u i z płyty + fornir. Niestety, trudno jest się doprosić o informacje dodatkowe. Może i bym się zdecydowała na ten stół z Allegro (czarne nogi+ dębopwy blat), ale nagle się wystraszyłam, że blat mi się zwichruje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.11.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Jak się zwichruje to przeszlifujesz.Dzięki temu, ze dżewniany będziesz mogła z nim cos zrobić bo z tymi fornirami to kaplica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 05.11.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Lui spóźnione życzonka urodzinowe przynoszę Biblioteczka piękna:jawdrop: Waza z MG cudna, też taką chciałam, ale tą wyższą, nie wiem czy jest jeszcze w ich ofercie:D Lui mam prośbę Możesz podać wymiary abażura z MG, który masz na lampce? Plisssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 05.11.2013 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Dziękuję za życzenia Tydzień urodzin! Yeah! Mówisz o lampce tej z avatarka? to 23/30cm (góra/dół) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 05.11.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Dziękuję za życzenia Tydzień urodzin! Yeah! Mówisz o lampce tej z avatarka? to 23/30cm (góra/dół) tak dokładnie o tej:) dziękuje pięknie:) a wysokość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts