lw 05.11.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 17 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 05.11.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Lui dziękuje Ci raz jeszcze, jesteś kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 05.11.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Jak się zwichruje to przeszlifujesz. Dzięki temu, ze dżewniany będziesz mogła z nim cos zrobić bo z tymi fornirami to kaplica. Dokładnie - kaplica! Lui, znalazłaś coś jeszcze ciekawego? Mi się już stoły po nocach śnią I chyba zdecyduję się na stół od Hazel, ale nie jestem pewna jaki kolor blatu wybrać i właśnie pisałam u mnie, czy taki stół będzie rzeczywiście u mnie pasował? Myślę o modern classic.... Lui, czuję, że szafeczki będą cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 08.11.2013 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Cześć Classic, jak miło! Dziękuję i odwzajemniam szczególnym i ogólnym dzień dobry.Szafeczki milczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 12.11.2013 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Jestem wściekła na faceta od stolików. :mad: Właśnie otworzyłam z nim spór na Alle. Stoliki miały być w ciągu 3 tygodni, mięło 6 i nic. Miał mi wysłać zdjęcia w trakcie realizacji. Nic. Teraz jeszcze nie odbiera telefonu. A najbardziej jestem wściekła, bo ja chcę te stoliki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 12.11.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 a płaciłaś mu już coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 12.11.2013 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Połowę wartości, czyli praktycznie równowartość jednego stolika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 12.11.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 kurcze....a co z opiniami? może zachorował.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 12.11.2013 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 On ma malutko opinii. Zdecydowałam się na niego, bo ma ładnie prowadzony blog. W rozmowach telefonicznych ma głos kogoś... no... raczej poczciwego, nie cwaniaka. Ale żadnej rzeczy nie zrobił zgodnie z tym, co mówił. Nawet próbki wybarwień wysłał kilka dni później, niż mi mówił (że wysłał). Jajku, jak ja nie lubię niesłownych ludzi Wolę, żeby powiedział: proszę się uzbroić w cierpliwość, bo to może mi zająć więcej czasu, niż przypuszczałem, niechby wysłał zdjęcie ze zrobionym byle czym do tego stolika. Wiem, że czasami są tak zarobieni ludzie, że nie maja czasu na nic i ciągle są spóźnieni, ale w tym przypadku nie umiem sobie powiedzieć ohmmm, chociaż i tak wykazuję ogromną cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.11.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Iw współczuję, ale może faktycznie coś u niego choroba czy coś, ale powinien się skontaktować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 12.11.2013 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Właśnie się skontaktował. Jego szczęście. Jest za granicą, wraca jutro rano.Och, żeby on mi już wyjajczył te mebelki.Mam nadzieję, że będą piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 12.11.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Właśnie się skontaktował. Jego szczęście. Jest za granicą, wraca jutro rano. Och, żeby on mi już wyjajczył te mebelki. Mam nadzieję, że będą piękne. nie mogą być inne trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 12.11.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Będą piękne mimo, że facet ściemnia chyba niestety. Ale może to tylko niegroźny gatunek tych, co to się wyrobić nie mogą...A jak da ciała to mu tu taką reklamę zrobimy, że będzie musiał biznes zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 12.11.2013 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Dzięki Grupo Wsparcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.11.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Luizo, Ależ miałam u Ciebie zaległości. Twój wątek pędzi jak burza Biblioteka jest cudna!!! I jak szybko się uwinęłaś z malowaniem W ogóle uwielbiam Twój salon i jego klimat. To jak jest oświetlony i jak dużo tam pięknych mebli i przedmiotów. Odchudzony kredens też super. I kinkiet nad nim W kwestii stołu - ja widziałabym u Ciebie coś prostego. W szczególności mam na myśli nogi - proste, nie toczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 12.11.2013 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Dropku, jak miło! Opłacało się dzisiaj tu zapukać, tyle pozytywnych fluidów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.11.2013 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 o to trzymam kciuki za stoliki a niesłowność fachowców to niestety norma ściskam P.S. Niedługo wracam z niusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 13.11.2013 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 (edytowane) O! Venus, od Twojej zapowiedzi ludzie tłoczą się na Twoim wątku, jak przed Lidlem, gdy torebki rzucili Ja też jestem strasznie ciekawa, co to za newsy! Poczyniłam kilka małych zakupów. Poszłam w końcu do tikeja, zobaczyć, co tam można znaleźć. Nie wiem, czy warszawski jest szczególny, ale okropnie jest zatłoczony i taki jakiś... badziewiem zarzucony... Żeby nie wyjść z pustymi rękami, kupiłam kosz na zabawki najmłodszej mojej istotki. To chyba jest jakiś psi kosz ale zamierzam zamalować psie łapy białą farbą akrylową. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=224180&d=1384342342 Zaczęłam również zakupy świąteczne. Byłam w outlecie AD, kupiłam tam szklane bombki w kształcie gwiazdek i świątecznego ludzika z pozytywką, srebrną gwiazdkę i łańcuch z kuleczkami lodu. Gałązki są z MG i, jak widać, w ogóle taką kolorystykę planuję na ten rok, szaro-miętową z mocnym srebrnym akcentem (kto mnie zaraził, wiadomo MZZZ ) http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=224179&d=1384342340 I uwaga! Właśnie odwiedził mnie listonosz i podrzucił mi trójkę cudownych kolędników. Tylko nie mówicie, że wydają się Wam znajomi (paczka przyszła ślicznie opakowana, okrrropna jestem, zajrzałam dziewczynom pod spódnicę, a one tam mają koronkowe majtki!!! :lol2: ) http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=224178&d=1384342337 Edytowane 13 Listopada 2013 przez **lw** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.11.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Lui nie przesadzaj bo się zawstydzę Super kolędnicy, ale że Ty taka niewyżyta jesteś to nie wiedziałam Kosza zazdroszczę, bo piękny jest. Muszę znaleźć coś podobnego tylko mniejszego do salonu na kocie zabawki, bo chodzę i zbieram ich piłki (same się mnożą). Tikej to tak jak lumpeks, trzeba być częstym gościem żeby coś wyhaczyć, bo pierwsza wizyta np mnie przytłoczyła, a na drugiej wiedziałam gdzie co jest i co jest nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 15.11.2013 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Dzień dobry! Wpadło mi w oko takie śliczne zdjęcie, to się dzielę. http://comefare.donnamoderna.com/wp-content/uploads/2013/11/Bathroom-Remodeling-71.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts