Emma M. 17.11.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Rozumiem, ze pracujesz przy: a) rejestracji pojazdów b) więziennej produkcji tablic rejestracyjnych c) teleankieterstwie * właściwe podkreślić Umarłam! :rotfl::rotfl: d) jesteś stewardessą? he, he, niespełnione marzenie z dzieciństwa! Skróty nazw miast, w których są szkoły językowe B. - w poznańskiej pracowałam. Never mind! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 17.11.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Ależ cisza i pustka. No i u mnie też Zlitujcie się dziewczyny, zajrzyjcie do mnie i doradźcie z wyborem koloru stołu do jadalni. Bo horror wyboru przeżywam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 17.11.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Po prawdzie, to jeszcze myślałam, żeby tymi ćwiekami ozdobić komody w sypialni, ale teraz to jestem już zbyt śpiąca. Mówię dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 18.11.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Pamiętacie, jak pisałam o kilimie z sypialni? Że chcę z niego wyciągnąć koral i akwamarynę. Udało się? http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=225366&d=1384806952 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.11.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Ten kolor, był akurat najbardziej widocznym. Udało się Jak jesteś taka cwana, to wyciagnij z niego fiolet :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.11.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Mnie brakuje jeszcze dużej ciemniejszej plamy kolorystyczne jako tło dla koralu Szarość lub czerń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 18.11.2013 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Mnie tu brakuje dwóch ciemnych plam w postaci dębowych komódek :mad: Dzisiaj po raz setny nagadałam facetowi i obiecałam mu jutro negatywny komentarz, jeżeli dzisiaj nie wyśle mi zdjęć z tym, co zrobił do tej pory. Zdjęć oczywiście nie ma. Ja, córka Nadziei, siedzę i czekam do 24.00. Czas umilam sobie przeglądając komody na allegro i płaczę za tymi z MG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.11.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 O cholera !Będzie dym! Myślisz, że sie przerazi okrutnie , tych gróźb karalnych ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 18.11.2013 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Napisałam mu smsa, że zgłoszę sprawę na policję i od razu oddzwonił błagając o czas do jutra, ale mu powiedziałam, że bez względu na to, co zrobił do tej pory, chcę to zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.11.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Niestety niesłowność rodzimych fachowców to już chyba norma, teraz na przykład ja przedłużam montaż szkła na które czekałam 8 tygodni (a powinnam 3), spoko mnie też nie musi się palić do uregulowania płatności, niech teraz szklarzowi zalega na warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 18.11.2013 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 przedłużam montaż szkła na które czekałam 8 tygodni (a powinnam 3) Więc może w moim przypadku nie jest jeszcze tak tragicznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 19.11.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Iw trzymam kciuki by szybko do Ciebie dotarły ale masz rację niech pokaże co ma zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 19.11.2013 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Dzisiaj rano dostałam zdjęcia przygotowanego blatu i wyciętych wstępnie nóg. Ewidentnie pracę zaczął dopiero wczoraj i to w dodatku tylko na pierwszy egzemplarz. Wpłata to ani zaliczka ani zadatek, to zapłata z góry za pierwszy stolik. Ale wiem, o co ci chodzi - o ewentualną możliwość odzyskania tych pieniędzy. W świetle transakcji na Allegro jest to po prostu płatność z góry, więc w przypadku braku realizacji powinien mi to zwrócić. Masakra po prostu. Classic, dziękuję I w ogóle dziękuję Wam za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.11.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Lui trzymam kciuki mnie niesłowność fachowców już nie dziwi, ale za każdym razem jest mi przykro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 20.11.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Pociesze cię, że ja też miałam montaż przęseł z opóźnieniem o ponad 2 miesiące Na szczęście w moim przypadku Pan był ze mną w ciągłym kontakcie i zawsze szczery, że jednak nie da rady ;) Mimo wszystko były momenty, że też się denerwowałam bo zadatku daliśmy 3 tys więc spora suma ;) Będzie dobrze!! Ja naiwnie staram się nieraz postawić w sytuacji fachowca- że pewnie wziął za dużo zleceń i nie daje rady (tak było w naszym przpadku) Życzę powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 20.11.2013 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Witaj Magdzińska Rano zadzwoniłam kontrolnie do wykonawcy. Chyba przeszliśmy punkt krytyczny i teraz stoliki już naprawdę się robią. Będę go jednak kontrolować codziennie. Niestety, nad wykonawcą trzeba stać i patrzeć mu na ręce. Oczywiście, że wziął za dużo zleceń, ponad swoje siły, ale to tylko tłumaczy sytuację, a jego nie usprawiedliwia. Sama pracuję w ten sposób, że przyjmuję zlecenia i je realizuję i nie mogę sobie pozwolić na przeładowanie. Musze tak gospodarować zleceniami, żeby zawsze i przede wszystkim dotrzymać terminu realizacji i to powinno być złotą zasadą wszystkich wykonawców. Moi klienci zrównaliby mnie z ziemią w przypadku opóźnienia Oby ten tydzień okazał się ostatnim tygodniem tej niezwykle długiej realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.11.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Luiza Miałam już pytać o Ciebie, nie wiedziałam czy nie porwał Cię konik morski Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 21.11.2013 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Lui, nieustannie trzymam kciuki i kibicuję! Czekam na te Twoje szafki, jak na swoje własne Ps. Zaprojektowałam i zamówiłam sofę, trala-la-la! Na początku przyszłego roku zobaczymy, czy wyjdzie hit, czy kit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 21.11.2013 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 czy nie porwał Cię konik morski Gratuluję. Zastanawiam się, co masz na myśli Lui, nieustannie trzymam kciuki i kibicuję! Czekam na te Twoje szafki, jak na swoje własne Ps. Zaprojektowałam i zamówiłam sofę, trala-la-la! Na początku przyszłego roku zobaczymy, czy wyjdzie hit, czy kit. O wszelki duch! Żyjesz, to dobrze!!! Sofa! strasznie jestem ciekawa! A producent ma rozsądne ceny? Może zrobiłby mi fotel? A może powinnam zagadać z tym, który robił fotele da Ven... Możliwe, że uda mi się sprzedać zieloną sofę. Trochę mi jej żal, ale cóż... pokój nie jest z gumy... Stoliki ponoć dzisiaj mają być gotowe w stanie surowym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 21.11.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 O wszelki duch! Żyjesz, to dobrze!!! Sofa! strasznie jestem ciekawa! A producent ma rozsądne ceny? Może zrobiłby mi fotel? Żyję, żyję, ale jestem w fazie przyczajony tygrys, ukryty smok . Odpoczywam od tego i owego. Jeśli chcesz, to szczegóły sofowe wyślę Ci na priv - pisz na [email protected] (raczej nie na forumową skrzynkę, bo nie zawsze zaglądam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts