Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Oswajanie domku czyli poprawianie wszystkiego

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Matko kochana, a cóż to być stolik ala słone paluszki ???

Lui, kurka, zazdraszczam ci.... wiesz co chcesz i działasz....wybierasz, zamawiasz i pozostaje tylko czekanie, a ja, cholercia, cienki bolek na nic konkretnego zdecydować sie nie mogę:sad: Ciekawa jestem twoich stolików:)

A jak trafisz na kogoś kto zrobi ci ten wymarzony fotel, to daj znać, może zrobiłby i mi :-D

podziwiam Cię Luizo za cierpliwość, ja już dawno zażadałabym zwrotu kasy , i zamówiła u kogoś innego, rozumiem poslizg tygodniowy , ale bez przesady.

ja mam nerwy juz jak tylko czytam u Ciebie o tym opuznieniu i ściemnianiu :mad: naprawdę zazdroszcze cierpliwości, bo ja w goracej wodzie kąpana:yes::

jeśli chodzi o fotel to polecam użytkownika allegro; iwonamaciej ,(robią duzo innych modeli niz mają wystawione na allegro) zrobili mi krzesla , posłałam kilka zdjęc -inspiracji , i wyszło tak samo , i o połowe taniej . oni chyba robili komus tu jakiś fotel wedle życzenia z tego co pamietam. tylko niewiem jak z terminem bo chciałm sofkę ale dopero w połowie stycznia mogą przyjąc zamówienie bo maja mase roboty.

moje krzesła stoja sobie zafoliowane i czekają niestety az się kuchnia skonczy montowac i połozy parkiet , wiec jeszcze ze 1,5 tyg. mysle.

odszyte są ładnie, zadowolona jestem z wyboru koloru , cos więcej mogę napisać za jakiś czas , narazie wygladają b. dobrze. ale sa cięzkie :(

zdjęc nie umiem chyba tu wklejać, jak coś cykne to wkleje sobie do galerii na fotoforum i wkleje wam linkę.

ja byłam materiał osobiście u nich wybierać (bo mam do nich 30 km) ale chyba wysyłają próbniki .