Venus_m 21.11.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Lui czekam na szafki :wiggle: a widziałaś na Kopernika ten stolik ala słone paluszki? zwracam honor, bo jest booooski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.11.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 wczoraj robiłam macanko :yes: dla mnie śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.11.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Matko kochana, a cóż to być stolik ala słone paluszki ??? Lui, kurka, zazdraszczam ci.... wiesz co chcesz i działasz....wybierasz, zamawiasz i pozostaje tylko czekanie, a ja, cholercia, cienki bolek na nic konkretnego zdecydować sie nie mogę Ciekawa jestem twoich stolików:) A jak trafisz na kogoś kto zrobi ci ten wymarzony fotel, to daj znać, może zrobiłby i mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.11.2013 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Matko kochana, a cóż to być stolik ala słone paluszki ??? Też jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 22.11.2013 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Widziałam stolik, ale do mnie nie przemawia. Nie jest brzydki, tylko że ja jestem zaślepiona miłością do tamtych. A moje składają się, składają i złożyć się nie mogą. Ponoć dzisiaj wieczorem będą. Zaczyna się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frania02 22.11.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 podziwiam Cię Luizo za cierpliwość, ja już dawno zażadałabym zwrotu kasy , i zamówiła u kogoś innego, rozumiem poslizg tygodniowy , ale bez przesady. ja mam nerwy juz jak tylko czytam u Ciebie o tym opuznieniu i ściemnianiu naprawdę zazdroszcze cierpliwości, bo ja w goracej wodzie kąpana:yes:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frania02 22.11.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 jeśli chodzi o fotel to polecam użytkownika allegro; iwonamaciej ,(robią duzo innych modeli niz mają wystawione na allegro) zrobili mi krzesla , posłałam kilka zdjęc -inspiracji , i wyszło tak samo , i o połowe taniej . oni chyba robili komus tu jakiś fotel wedle życzenia z tego co pamietam. tylko niewiem jak z terminem bo chciałm sofkę ale dopero w połowie stycznia mogą przyjąc zamówienie bo maja mase roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 22.11.2013 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Witaj Franiu i podpinam się pod pytanie Classic. A może wręcz wkleiłabyś tu zdjęcia swoich foteli? (Classic, brawa za wpis na blogu Magdy, bardziej wyczerpująco i mądrzej nie dałoby się ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frania02 22.11.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 moje krzesła stoja sobie zafoliowane i czekają niestety az się kuchnia skonczy montowac i połozy parkiet , wiec jeszcze ze 1,5 tyg. mysle. odszyte są ładnie, zadowolona jestem z wyboru koloru , cos więcej mogę napisać za jakiś czas , narazie wygladają b. dobrze. ale sa cięzkie zdjęc nie umiem chyba tu wklejać, jak coś cykne to wkleje sobie do galerii na fotoforum i wkleje wam linkę. ja byłam materiał osobiście u nich wybierać (bo mam do nich 30 km) ale chyba wysyłają próbniki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 22.11.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Mnie ten stolik słonych paluszków nie przypomina I w dodatku nie jest za bardzo... w moim stylu Ciekawe, czy by mi się odmieniło, jakbym go na żywo zobaczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 22.11.2013 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Aktualnie borykam sięz następującym problemem wnętrzarskim: czy do wieńca bożonarodzeniowego wybrać gałązki oszronione, czy zielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 22.11.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Oszronione! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 22.11.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Rozwiązanie tego problemu jest banalne w swej prostocie - należy mieć dwa wieńce, jeden z gałązek zwykłych, drugi - z oszronionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 22.11.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Nie wiem, kiedy w końcu dostanę te stoliki. Tak się dzisiaj zagotowałam, że urządziłam facetowi telefoniczną awanturę. Właśnie przysłał zdjęcia. Pierwszy już się klei, brakuje mu szuflad. Drugi jeszcze w kawałkach. No i to co jest, dobrze wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 22.11.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 hej Iw widać z tego, żeś nad wyraz skuteczna skoro wygląda dobrze, to może trochę odpuść z poganianiem, żeby w tym pośpiechu ci czegoś nie spieprzył teraz już porządnie nastraszony będzie gnał z robotą trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 23.11.2013 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Ciągle trzymam kciuki za stolikiA gałązki oszronione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 24.11.2013 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Nie mam zielonej sofy. Trochę mi smutno, Jestem za bardzo sentymentalna.Mam za to miejsce na wymarzony fotel.Pozwólcie, że się jednak trochę porozklejam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 24.11.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 24.11.2013 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Mam pomysł na strefę wypoczynku! Aaaa! mam pomysł! trzymajcie kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 24.11.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 no proszę przed południem rozklejona, po południu natchniona fajnie być kobietą !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts