asiazett 24.11.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Mam pomysł na strefę wypoczynku! Aaaa! mam pomysł! trzymajcie kciuki! Pomimo "smutno mi" nastroju chciałam gratulować (choć ładna była i podobała mi się) - w końcu to konsekwencja podjętej decyzji, krok w przód i dobrze, że się szybko udało jej pozbyć, bo można było się z bujać i bujać z tematem... różnie bywa. No ale skoro już po bólu - to chwal się. Co się urodziło...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 24.11.2013 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 no proszę przed południem rozklejona, po południu natchniona fajnie być kobietą !! No, fajnie Na razie nic nie powiem. Pokażę tylko, co mnie natchnęło. http://2.bp.blogspot.com/-XmsLrAOCpPQ/UFikYnT4sxI/AAAAAAAACLc/L37BQbWvxD0/s1600/IMG_5961.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 24.11.2013 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 pinezki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 24.11.2013 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Jeśli mi zostanie coś jeszcze z butów A tak na poważnie: nie tylko pinezki, ale również kształt kanapy, poduch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 25.11.2013 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 (edytowane) Pokój bez sofy, tymczasowo z fotelem z góry. Teraz widzę, jak wielki jest ten fotel i że docelowy musi mieć bardzo dobrze dobrane wymiary. Zaczęłam też działać z nową kanapą (z tą też chciałabym się pożegnać). http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=226762&d=1385387664 Edytowane 25 Listopada 2013 przez **lw** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 25.11.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Iw ale ta biblioteka jest piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 25.11.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 prawa strona naprawdę piękna (oprócz tego kwiatka na podłodze;)lw, co planujesz z oknem? pisałaś może, przegapiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 25.11.2013 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Iw ale ta biblioteka jest piękna Dziękuję! biblioteka, si:yes: a jaki piękny kącik z lampą i kwiatuszkami w wazoniku:lol: Co nie tak z kącikiem gupio? Ołtarzyk? Czasami dobrze zrobić zdjęcie i popatrzeć, bo teraz wiedzę, że ten stoliczek jest nijaki taki. Ani on ładny, ani interesujący. Będę rozglądać się za nowym. prawa strona naprawdę piękna (oprócz tego kwiatka na podłodze;) lw, co planujesz z oknem? pisałaś może, przegapiłam? Z kwiatkiem na podłodze to nie jest tak prosto. To jest drzewko oliwne. Kupiłam je już takie liche i mimo że wypuszcza nowe listki, to wciąż jest biedniutkie. Ale ja je bardzo lubię. To taki mój skrawek śródziemnomorskiego klimatu. Poza tym uważam, że oliwki to bardzo mądre i dobre drzewa. Jeśli któraś z Was wiedziałaby, co zrobić z oliwką, żeby ją podnieść na duchu i ciele, to byłabym bardzo rada poczytać. Z oknem sprawa też łatwa nie jest. Bo to okno, w takim stanie, jest takie typowo "tarchomińskie" czyli jak z blokowiska. Parę tygodni temu zostało wymienione na nowe, czyli: stary Tarchomin na nowy Tarchomin. Bo mój M powiedział, że nie mogę o wszystkim sama ciągle decydować, więc okna będą takie. Uznałam, że przecież nie rozwiodę się z nim z powodu okien. W stosownej chwili wymienię je na podwójne drzwi tarasowe. Trzeba było widzieć minę faceta od okien, gdy w trakcie montażu spytałam go, czy nie przyjąłby mi tego nowego okna w rozliczeniu, gdybym chciała je wymienić na inne. Informacja wieczoru! Pan stolarz zadzwonił sam z nieprzymuszonej woli, że w środę wyśle mi stoliki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 25.11.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 (edytowane) aa to oliwka. ona potrzebuje mnóstwo słońca, trudno ci będzie ją tam utrzymać. pytająco okno nie miałam na mysli samego okna - widzę, że jest nowenie pasuje mi ten widoczny parapet i asymetria tego okna - ale może się mylę. tak oceniam tylko ogólny wygląd zdjęcia, w rzeczywistości oczywiście wrażenie może być inne. zresztą o ile pamiętam to chciałaś tam postawić kanapę narożną, któa pewnie zasłoni tę część. ja po prostu dałabym po całości długie gładkie firany, najprostsze wyjście, chociaż szkoda widoku:(stolika się nie czepiaj, jest w porządku i bardzo ładny. jakbyś miała całe przeżywać, że gdzieś na świecie jest coś ładniejszego, to w końcu zwariujesz i będziesz wiecznie niezadowolona. spróbuj zasłonić lewą stronę zdjęcia, do końca parapetu - powstaje całkiem inny klimat, bardziej salonowy, a mniej "blokowy" Edytowane 25 Listopada 2013 przez Zielony ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 25.11.2013 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Otóż to - okno jest typowo blokowe, ale - niestety - na razie takie zostanie. Firanek nie powieszę, bo strrrasznie nie lubię Myślę jednak, że nowa kanapa dość mocno odmieni drugą stronę pokoju. Oliwka w sezonie stoi na tarasie, czyli ma południowo-zachodnią ekspozycję, ale i tak jest biedniutka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 25.11.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 (edytowane) myslałam o czymś tak neutralnym:http://www.nexpeditor.net/wp-content/uploads/2013/11/White-Curtain-Living-Room-Curtains-Designs-Ideas.jpg ale jak nie lubisz, to nie było tematu:no: Edytowane 25 Listopada 2013 przez Zielony ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 25.11.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 a o oliwce to piszą tylko że słońce, słońce i słońce, i nie przelewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 25.11.2013 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Ale dziękuję! Wiem, że coś z tym widokiem muszę zrobić i mam pewien pomysł, tylko nie chcę go przegadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 25.11.2013 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 a o oliwce to piszą tylko że słońce, słońce i słońce, i nie przelewać. No to sama nie wiem Może taki jej urok, może muszę być cierpliwa i kiedyś zaskoczy jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 26.11.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Będą stoliki hurrraaaaaMnie się ołtarzyk podoba, mój mąż tez na wszystkie tego typu wystawki mówi ołtarzyki a wszystkie świeczniki dla niego kościołowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 26.11.2013 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Zaczynam się bać tych stolików. Zawsze tak mam. Najpierw bardzo o czymś marzę, długo czekam, wyobrażam sobie, a potem jak już jest, ucieleśnione, to robi mi się smutno, bo marzenia mam już zamknięte w konkrecie. Miewacie tak? Ale ponieważ chodzi o TE stoliki, to nie wykluczone, że Pan Stolarz postanowił nie zamykać moich marzeń w klatce materialności już nigdy i tak się będę bujać i marzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 26.11.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.11.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 czekam na stoliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 26.11.2013 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Będą piękne już je widzę oczami wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 27.11.2013 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Facet twierdzi, że stoliki są spakowane i czekają na kuriera, który odbierze je jeszcze dzisiaj albo jutro rano. I że wczoraj późnym wieczorem wysłał mi zdjęcia, ale mógł coś źle wcisnąć, skoro ich nie dostałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts