lw 29.11.2013 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Catti Pierwszy za bardzo chippendale (ludwików też nie lubię), drugi za ciężki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.11.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Lui ale pierwszy bajka!!!!!!!!! też chcę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 29.11.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Właśnie Luizo, skąd ten pierwszy? Fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 29.11.2013 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Co więcej, mam wrażenie, że jest bardzo prosta do zrobienia, a efekt: wow!Stąd: http://www.chelseatextiles.com/uk/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 29.11.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Iw, chippendelsów do sypialni nie wpuszczamy rozumiem mnie się pierwszy też podoba, ale myślałam, że szukasz czegoś ciemniejszego (że niby te ciemne plamy.... ) znalazłam coś podobnego do twojej inspiracji... powtarzam podobnego http://www.mebelstylowy.pl/galerie/k/komoda-stylowa-kolonialn_2542_m.jpg z gatunku mebli kolonialnych dla porównania tylko przeklejam obiekt marzeń a swoją drogą..... pali ci się? olej tamtego wykonawcę i roześlij zdjęcia obiektu westchnień do kilku innych.... z prośbą o wycenę i termin wykonania może nie wszystko stracone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 29.11.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 mnie się pierwszy też podoba, ale myślałam, że szukasz czegoś ciemniejszego (że niby te ciemne plamy.... ) Tak, tak, masz rację Zasadniczo chcę tam piękny kolor drewna. Ponieważ wszystkie, które wkleiłam, wydają mi się być zupełnie nierealne, to pomyślałam, że co będę w kolorach wybrzydzać znalazłam coś podobnego do twojej inspiracji... powtarzam podobnego http://www.mebelstylowy.pl/galerie/k/komoda-stylowa-kolonialn_2542_m.jpg O, widzę, że nie dajesz za wygraną. Baaardzo Ci dziękuję! Ten akurat znam. Już parę razy mi serce zabiło. Ale niestety. Ten ma za ciężkie nogi. Okropna jestem, musisz mi wybaczyć. a swoją drogą..... pali ci się? olej tamtego wykonawcę i roześlij zdjęcia obiektu westchnień do kilku innych.... z prośbą o wycenę i termin wykonania może nie wszystko stracone Nie, nie pali mi się. I tak już 2 miesiące czekam, odkąd wpłaciłam temu gościowi kasę. Zanim zamówiłam u niego, pisałam do innych. Od biedy mogę do nich wrócić. F. parę minut temu wysłał mi zdjęcia. Nie są z dzisiaj, sprawdziłam datę. Są sprzed 3 dni. Dwie sklejone surowe skrzynie bez szuflad. Ale możliwe, że szuflady też już ma. Bo właśnie 3 dni temu dzwonił pytać, gdzie chcę mieć uchwyty w szufladach. W tym stanie sprzed 3 dni brakuje wszystkich frezowań i naturalnie lakieru. Na poprzednich zdjęciach, które od niego miałam była tylko jedna skrzynia w trakcie sklejania (z założonymi klamrami). Dla relaksu myślę o kanapie. Mam wrażenie, że welur jest już prawie przesądzony, tylko muszę go znaleźć To musi być przytulna kanapa. Z moich inspiracji najprzytulniejsza wydaje mi się ta miodowa, aksamitna. Myślę, że moja mogłaby mieć kolor chłodnego piasku. I tak zarzuciłabym ją kolorowymi poduchami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 29.11.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 A może by zapytać o cenę zrobienia takich stolików u chwalonej tutaj Hazel Wood? Widziałam ich fajne realizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 29.11.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Zasadniczo chcę tam piękny kolor drewna. Ten akurat znam. Już parę razy mi serce zabiło. Ale niestety. Ten ma za ciężkie nogi. a mnie się wydaje, że nogi są ok wystarczyłoby tylko odbić dolną dechę wiem.... wiem.... prawie... robi róznicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.11.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Luiza, skoro Ci się nie spieszy, a i tak masz co robić (kanapa) to odpuść sobie na weekend te stoliki, bo to i tak taki martwy czas, w którym nic nie wskórasz, a wygląda na to, że koleś zrobił, bądź zrobi (oby to pierwsze) - tak czy inaczej kwestia czasu, który Ty przecież masz... To po co się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 29.11.2013 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 To bardzo miłe, że tak się angażujecie Złość mi minęła. Tyle rzeczy muszę zrobić, nie mam czasu się złościć. Muszę jurto przygotować kalendarze adwentowe. (z tego, co się zorientowałam, to on dłubie też w weekendy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.11.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 To niech dłubie i wydłubie i niech wreszcie nada je w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 30.11.2013 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Właśnie przeglądam własny wątek i trafiłam na to zdjęcie: http://st.houzz.com/simgs/3561258b00632fbc_4-7569/asian-wall-shelves.jpg I aż mi się gębula uśmiechnęła, bo naprawdę, udało mi się w bardzo dużym stopniu zrealizować to, do czego dążyłam Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.11.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 01.12.2013 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Byłam obczajać taniny na kanapę. Już wiem: welur (aksamit), to jest to, czego chcę. Absolutnym cudem jest HAITI Dekomy. Jej wadą jest nie tylko cena Ma piękne kolory, ale nie ma takiego, jak ja chcę Znalazłam parę ładnych tkanin zastępczych i na pewno którąś z nich wybiorę. Oferta gotowych kanap na rynku -załamka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.12.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Luiza zgadzam się ze wszystkim powyższym Ciężko znaleźć gotową sofę w rozsądnej cenie tj do 2000 zł (przynajmniej dla mnie). Na tkaninie przekonałam się, że nie ma co oszczędzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 02.12.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 czy wy też tak macie, że nie możecie odnaleźć wątku np. Classic? albo cos nie tak z moim komputerem, albo coś się na forum pozmieniało, aja nie wiem co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.12.2013 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Lui dalej trzymam kciuki za te stoliki,a jak nie to bedziemy czegoś szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 03.12.2013 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 czy wy też tak macie, że nie możecie odnaleźć wątku np. Classic? albo cos nie tak z moim komputerem, albo coś się na forum pozmieniało, aja nie wiem co??? Wczoraj był na drugiej stronie w grupie: Galeria Zdjęć domu Forumowiczów. Udało Ci się znaleźć? Lui dalej trzymam kciuki za te stoliki,a jak nie to bedziemy czegoś szukać Kciuki odniosły skutek. Stoliki są gotowe. Mam je na zdjęciach. Dzisiaj właściwie mogłyby być wysłane, ale muszę jeszcze wyjaśnić jeden szczegół. Jestem w lekkim szoku... no, że już są... i mam nadzieję, że będę z nich zadowolona. Jeden drobny element nie pasuje mi tam kolorystycznie, więc muszę poprosić o skorygowanie (i mam nadzieję, że będzie to możliwe). Poza tym są bardzo ładne. Ten facet, gdyby nie zwodził tak strasznie, byłby naprawdę fajnym gościem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.12.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Ale super no to czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 03.12.2013 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Jeżeli myślicie, że jutro Wam pokażę moje stoliki, to się mylicie. Stoliki nie zostały dzisiaj wysłane. F. zadzwonił poinformować, że kurier nie dojechał... Cokolwiek to znaczy...Allegro zablokowało mu karnie konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts