Venus_m 06.02.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 To ja się wyłamię Mnie się te stoły pokazane na jednej nodze nie podobają, kojarzą mi się z ławostołami u moich ciotek. Za to ten ze Swarzędza super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 06.02.2014 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Swarzędz ma jeden stół, który spełnia moje potrzeby gabarytowe. http://www.swarzedzkiemeble.pl/files/2001897178/rondo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 06.02.2014 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Oooo, ten ostatni ze Swarzędza bardzo, bardzo! Taka wariacja (udana, co nieczęsto się zdarza) na temat art deco. O jednonożnych stołach pisałam już wcześniej - zbyt słoniowate mi się zdają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 08.02.2014 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Co prawda moja Guru kochana odradza mi okrągły stół, ale - jak mawiał poeta: co można poradzić, kiedy ktoś się uprze? Ponieważ, jeśli dojdzie do okrągłego stołu miałabym łączone krzesła, tzn. 4 takie i 2 siakie. Oglądam inspiracje. (źródło google) http://media.naplesnews.com/media/img/photos/2013/05/02/629540_t607.JPG http://1.bp.blogspot.com/-5OGP2HFRhco/UIB95l1ChLI/AAAAAAAACWY/29WEg845aAg/s1600/round+dr+table+3+.jpg (źródło pinterest) http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/9c/b1/b2/9cb1b2c454ae73796fe3bc08a6a18452.jpg http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/20/48/e2/2048e2fd4221ed8a68febc5a84912bc7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 08.02.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Lui, dokonałaś rzeczy, która wydawała (mi) się niemożliwa - znalazłaś okrągłe, jednonożne i niesłoniowate stoły! Chociaż może to są raczej st- oły czworonożne z bardzo krzywymi nogami... A tak bliżej tematu - mix krzeseł jak najbardziej. Oczywiście takich, które (jak na inspirach) jakoś do siebie nawiązują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.02.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 słoniowate :rotfl: Dziś przyglądałam się w MG, na dłuższym boku gładkie zwyczajne na szczycie piękne ze ściętym oparciem, gwoździami i kołatką Lui znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 25.02.2014 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Dziewczyny, nie odzywam się, ale zaglądam, podczytuję, co dzieje się w moich ulubionych forumowych domach.Niedługo odezwę się dłużej, wnętrzarsko, tymczasem moje myśli były zupełnie gdzie indziej. Dzisiaj odzywam się trochę pod wpływem Sylwii, którą tu jeszcze raz gorąco pozdrawiam. Rany powolutku się goją, ale trzeba dużo dużo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.02.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Lui wyrazy współczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 25.02.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Zaglądamy myślimy tęsknimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 05.03.2014 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Puk puk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 27.03.2014 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Dziewczyny, hej Mam nadzieję, że uda mi się wrócić. W ten weekend przychodzi mój... stół Nie mogłam się oprzeć, kupiłam okrągły. Chociaż z tą okrągłością to cała historia. Oprócz względów estetycznych coś we mnie krzyczało, że chcę z rodziną siedzieć przy okrągłym stole. Kupowałam go w ciężkim dla mnie momencie życiowym, w podłej kondycji psychicznej i... okazało się, że zamiast okrągłego, kupiłam stół owalny. Na szczęście znalazło się rozwiązanie by owal zmienić w okrąg i właśnie czekam na efekt. Gdy sprzedawca zjawił się u mnie z owalnym okrąglakiem i w stawiliśmy go do pokoju na przymiarkę, dzieciaki od razu przy nim usiadły i zaczęły protestować, że go nie oddadzą. Jak mawia mój mąż: rozwiązanie problemu rodzi kilka kolejnych. I w rzeczy samej. Teraz głowię się nad dokupieniem krzeseł, ale zacznę z Wami poważne obrady, gdy będę już miała stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.03.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Lui - myślałam wczoraj o Tobie Gdzieś Ty przepadła? Wracaj, wracaj Ja też już stół kupiłam. I nawet krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 27.03.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 cieszę się, że wracasz i jak rozumiem będzie okrąglak z możliwością rozłożenia na owalny, tak? całe lata miałam w kuchni okrągły stół i byłam z niego najbardziej zadowolona.... ty też będziesz, bo białe kwiatki w wazoniku najładniej wyglądają na okrągłym Kupowałam go w ciężkim dla mnie momencie życiowym, w podłej kondycji psychicznej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 27.03.2014 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Hej, Lui Fajnie, że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 27.03.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 u moich rodziców był taki stół kojarzy mi sie z ciepłem domowego ogniska i naprawdę jest super w użytkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 28.03.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 mi się marzy okrągły stół do kuchni:) już nie mogę się doczekać Twojego:lol2: buziaki fajnie,że znowu jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaMM 29.03.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Wpadłam z rewizytą. Zdjęcie z twojego salonu z galerią nad sofą -cudne, cudne ujęcie i cudna galeria.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 29.03.2014 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 AnnaMM witam i dziękuję Stół (ponoć) już jutro. Tymczasem zabrałam się za ogród. W nawale pracy i wszelakich obowiązków ciężko mi dbać o to wszystko, co przez lata zrobiłam i pielęgnowałam sama. Pociecha jest taka, że regularnie oczyszczane grządki nie wymagają później strasznie wielkich zabiegów, ale trawnik, niestety, tak. Potrzebuje wiosennego odświeżenia. Wzięłam człowieka do pomocy. Zaczęliśmy od warzywniaka, który przez dwa lata wyglądał świetnie, w trzecim roku słabo, a teraz po prostu źle. Robimy kompletny lifting - wymiana agrotkaniny, ziemi i płotków. Oto parę zdjęć, jak było wcześniej: Rok później dodałam jeszcze dwie grządki Teraz postanowiłam dać grubszą matę pod kamyki, po 3 sezonach płotki rozwaliły się i są też do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 29.03.2014 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Cześć Lui! Ale nie było mnie dawno To najpierw o kanapie... Patrząc na pierwowzór aż nie do wiary, że udało się uzyskać tak delikatny i lekki efekt końcowy. Wow! I bardzo, bardzo podoba mi się kolor. Oraz kocyk Co do zasłon - oceniając po wklejkach szmaragd wydaje mi się do Ciebie idealny!. Tak cudnie gra z zielenią obrazu i ożywia neutralną bazę tego pomieszczenia. Nawet dodanie kolejnej kropli zieleni na poduszkach nie wydaje mi się tutaj przesytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 30.03.2014 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Ja coraz intensywniej myślę o warzywniaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts