joasiah 31.03.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Hej Luizo przeczytałam twój wątek co prawda zajęło mi to 3 dni ale już jestem na końcu powiem ci wprawdzie że na początku nie podobało mi się nic ale z każdą zmianą duży pokój wygląda genialnie !! czekam na stół jaki w końcu wybrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 31.03.2014 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Cześć Joasiah Uff, to że wytrwałaś do końca odbieram jako dobry znak Oto stół, moje drogie To był owalny stół, do którego stolarz dorobił mi wkładkę, dzięki której zrobiłam z niego prawie okrągły i teraz jest w stanie częściowo rozłożonym. Oprócz tego ma 3 wkładki po pół metra, więc zmieszczę gości nawet na większej imprezie. Gdy kiedyś będę miała większy dom zrobię z niego stół do holu (Ven ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 31.03.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Jest cuowny ach jak pięknie sie u Ciebie zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 31.03.2014 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Dziękuję Diana Teraz powiedzcie mi, czy mam dokupić jeszcze 2 takie same krzesła, czy 2 takie http://static.wixstatic.com/media/2d0c0e_8ed2519b2ca1e192dd2d5dcc56d06098.png_srz_p_400_400_75_22_0.50_1.20_0.00_png_srz (krzesło i zdjęcie Mint Grey) Czy może 3 takie, bo przy okrągłych stołach krzesła mieszane ustawia się raczej naprzemiennie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 31.03.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Stół nie w moim stylu, ale skoro w Twoim to ma mojego lajka ... ale kształt blatu (okrągły/owalny ) dodał przestrzeni i oddechu w pokoju I gratuluję, że uporałaś się z tematem. Mintgreyowe krzesła wzięłabym max. 2. Więcej mogło by być za ciężko. W ogóle waham się, czy nie zostawić tylko tych które są... Albo ujmę to inaczej. Ja bym zostawiła te, które są. Pytanie czy te mintgreyowe chcesz tam dać, bo koniecznie chcesz mieć miks, czy tak baaardzo Ci się one podobają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 31.03.2014 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 wow! pięknie! i jakby pokój ci się powiększył znaczy tyle miejsca się zrobiło no i kfffiotki białe... perfekt! co do krzeseł to ja bym dokupiła takie do kompletu.. te fotelowe bardziej mi się kojarzą ze stołem - prostokątem, kiedy stoją przy krótszych bokach nie wiem czy przy tym stole nie będą wyglądać za ciężko (choć same w sobie piękne są ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 31.03.2014 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Lui, blat bardzo fajny, takoż kolor. Nie jestem fanką tego typu nóżek -straszny tłok i zamieszanie zrobiło się na dole (do czego przyczyniają się też krzesła w kolorze zbliżonym do koloru stołu, mające dodatkowe poprzeczki). Tutaj widać, o co mi chodzi: No ale to tylko moje zdanie. Ważne, czy Wam to pasuje i jak się użytkuje. Gdyby to było moje wnętrze, to (zakładając, że stół zostaje taki, jaki jest) pomyślałabym o uspokojeniu całości. Może jaśniejsze (malowane) krzesła? Albo przynajmniej takie bez poprzeczek? Albo może jakieś zupełnie proste dwa na szczyt stołu (te z Mint Grey chyba nieźle by wyglądały, ale tutaj raczej nie doradzę, bo ja średnio w takim typie gustuję i trochę brak mi wyczucia ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 31.03.2014 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Piękne są te krzesła, nie dodawałabym żadnych innych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 31.03.2014 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 pierwsza moja myśl taka była jak ten stól się trzyma na tej jednej nodze !! bo tylko zobaczyłam tę pośrodku teraz naprawdę to wygląda nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaMM 31.03.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Catti, to i ja dorzucę moje dwa grosze... ja tych krzeseł z Mg bym nie kupowała, mi się wydaje, że one tu nie pasują.... Jak ktoś słusznie zauważył na dole stołu się dzieje i faktycznie krzesła powinny to uspokoić.A poza tym zwróciłam dopiero uwagę na tytuł twojego wątku, "poprawianie wszystkiego", skąd ja to znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 31.03.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Aniu, jesteśmy u lw to nie mój wątek chociaż poprawianie wszystkiego i do mnie pasuje, bo mam "wnętrza do poprawki" .... Jak ktoś słusznie zauważył na dole stołu się dzieje i faktycznie krzesła powinny to uspokoić. a wiecie, że mnie to w ogóle nie przeszkadza? znaczy, dla mnie normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 01.04.2014 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Ok, sama nie mogę uwierzyć, że mój pokój kiedyś tak wyglądał, ale cóż... Pokazuję wam Przed i Po Przed (jakby ktoś miał wątpliwości Nienawidzę tej podłogi!!! Stara sofa z pokrowcem zdjętym do prania. Po (co tam plątanina nóg przy stole Mnie to nie przeszkadza. Istnieje prawdopodobieństwo, że Barbe i MagdaZZZ to jedna i ta sama osoba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 01.04.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 niesamowite, ile może zdziałać kolor uspokajający wnętrze i małe przemeblowanie (chodzi oczywiście o kolor podłogi i przestawienie kredensu ) a stół okrągły to był strzał w dziesiątkę!! bo przede wszystkim zajmuje mniej miejsca świetnie!! nic, tylko gratulować, że się udało to co teraz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 01.04.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Mogę tylko powiedzieć "wow". Z krzesłami Ci ufam, więc jak nie zrobisz to będzie dobrze A ja ciągle zazdroszczę tego drzewka w ramie naprzeciw ściany z galerią.I wzdycham do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.04.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Szapoba http://emotikona.pl/emotikony/pic/witaj.gif Gabineto - dziecięcy też przeszedł metamorfozę, że To co następne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 01.04.2014 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 świetnie!! nic, tylko gratulować, że się udało Dziękuję to co teraz?? Najpierw chwila oddechu Myślę, że chyba docelowy fotel i wprowadzenie koloru uzupełniającego. Ale tylko jako drobnych akcentów. Zasłony muszą być jasne. Wariant szalony: gdyby udało mi się pozbyć starego kredensu, dałabym biały kredens, płytszy i wyższy, dzięki temu odzyskałabym trochę przestrzeni i światła jeszcze bardziej odciążyłabym kolorystycznie ten pokój. Wyższy i węższy kredens pozwoliłby mi lepiej wykorzystać miejsce, byłby pakowniejszy, wokół stołu byłoby więcej miejsca, może wtedy mogłabym pomyśleć o krzesłach dodatkowych, z pazurem, bo teraz rzeczywiście nie ma na nie miejsca. Jak się pozbyć spadkowego kredensu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 01.04.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Luizo, a nie możesz go wynieść/oddać/sprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 01.04.2014 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Luizo, a nie możesz go wynieść/oddać/sprzedać? Teoretycznie tak, ale jak to zrobić, żeby Pan Mąż się nie obraził? To stary kredens po jego dziadku. Myślałam o tym, żeby oddać go teściowej... Zostałby we właściwej rodzinie No, albo wynieść do garażo-graciarni Wiecie, wy już to wiecie, że teraz będzie mi to we łbie siedziało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 01.04.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Ja bym oddała - na przechowanie z zastrzeżeniem, że jak dzieci będą chciały za 20 lat to ma oddać A nie masz pustego pokoju? Ja mam i tam takie rzeczy wyrzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 01.04.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 jak to zrobić, żeby Pan Mąż się nie obraził? To stary kredens po jego dziadku. Myślałam o tym, żeby oddać go teściowej... Lui, a nie myślałaś, żeby machnąć go na biało? masz wprawę w malowaniu dodać jakieś czarne okucia, nowe uchwyty i będziesz miała oryginalny mebel, a za szkłem ładny serwis.... pewnie tam mieści się jednak dużo wszystkiego, no i jest pod ręką tylko nie wiem czy się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts