diana_teresa 01.04.2014 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Wow ale metamorfoza a pomysł jjan by oddać teściowej na przechowanie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 01.04.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 ale metamorfoza... uwielbiam takie fotki PRZED i PO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaMM 01.04.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Aniu, jesteśmy u lw to nie mój wątek chociaż poprawianie wszystkiego i do mnie pasuje, bo mam "wnętrza do poprawki" a wiecie, że mnie to w ogóle nie przeszkadza? znaczy, dla mnie normalne Sorry Iv, sorry Catti, poprawię się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 02.04.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 No, no, no gratuluję metamorfozy Poproszę przy okazji namiary na zwis Historię o kanapie oczywiście znam. Ja się nie nadaję do takich rzeczy, trzeba mieć talent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 03.04.2014 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Dziewczyny, dziękuję za wyrazy uznania. Nie wiem, jak wytrzymałam tyle lat w tej starej scenografii Poproszę przy okazji namiary na zwis Kupiony na ebayu u sprzedawcy z Hong-Kongu. Oczywiście też z przygodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.04.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Lui, metamorfoza imponująca! Pokój zrobił się przestronny, jasny, świetlisty, uporządkowany, no i przede wszystkim - nieporównywalnie bardziej stylowy Podoba mi się jak łączysz nowe ze starym, wzory które wprowadzasz (czasem lekko folkowe, boho), które sprawiają, że salon ma taki specyficzny klimat. I jest taki "Twój" W kwestii stołu muszę zgodzić się z Barbe Trochę przytłacza mnie ta "gęstość" nóżek. Ale poza tym uważam, że okrągła forma bardzo ładnie wpasowała się w całość. Czyli jestem jednak bardziej za niż przeciw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 03.04.2014 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Dropku, dziękuję Zastanawiam się czy nie dać gwoździ tapicerskich do kanapy... Nie będzie efekciarsko? Przyznam szczerze, że w przypadku tego pokoju czuję się trochę wypruta z pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 03.04.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Luizo dla mnie gwoździe to super pomysł Zresztą u siebie dałam do podnóżka i uważam, że zyskał bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.04.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Lui, a ja znów widzę u Ciebie gwoździe na jakiejś mniejszej powierzchni - może właśnie na krzesłach tapicerowanych? Tylko one nie wiadomo czy będą, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 03.04.2014 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 A no właśnie, słabo z miejscem, z przestrzenią... Nie mam gdzie ich wcisnąć Może gdybym wywaliła ten wielki kredens, landarę i w to miejsce dała lekki bufet i dopiero wtedy... Natomiast... hm... Te gwoździe tak jakoś tanio i efekciarsko wyglądają? Jak sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.04.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Powiem tak: gwoździe same w sobie są fajne, tylko chyba ta akurat kanapa nie została dla nich stworzona Zestawienie szczególnie zgrzyta mi na linii: delikatne gwoździe vs. masywne nóżki. Krótko mówiąc bardziej podoba w obecnej gładkiej i neutralnej formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 03.04.2014 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgadzam się.A skoro już o masywnych nóżkach, to to jest najbardziej zasadnicza obsuwa wykonawcy, bo pisałam i prosiłam o wąskie czarne nóżki, a dał szerokie. No cóż, są jakie są, ciąć się z tego powodu nie zamierzam. Gwoździki chowam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.04.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Tak ogólnie nie rzucają się w oczy, także powodu do cięcia się absolutnie nie ma Ale gwoździki trochę jednak przyciągają do nich uwagę, przynajmniej moją przyciągnęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 03.04.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Krótko mówiąc bardziej podoba w obecnej gładkiej i neutralnej formie Zgadzam się w 100%, tej kanapie niepotrzebne są gwoździe, nie rób jej tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 03.04.2014 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgadzam się w 100%, tej kanapie niepotrzebne są gwoździe, nie rób jej tego mnie się też wydaje, że nie jakaś taka "przedobrzona" się zrobiła Lui, jeszcze raz dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.04.2014 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 gwoździkom mówię nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.04.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Jeeeeeezdem Czekałam na stół i jest fantastyczny o nogach już rozmawiałyśmy Luiza ja Cię prosze, ja Ciebie błagam nie likwiduj tych krzeseł. Jak zobaczyłam to zdjęcie ze stołem od razu pomyślałam jakie piękne są te krzesła. Tylko wiesz co przytłacza cały ten kąt? Pomijając kredens który chętnie przygarnę obicia krzeseł, zmień je na jaśniejsze i zasłony, koniecznie do zmiany Metamorfoza imponująca Sofa i gwoździe, ogólnie nie, ale jak bardzo się upierasz to jeden rząd na samym dole, nie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 03.04.2014 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Hej Lui, ładny stół i krzesła, choć ten chaos pod stołem daje do myślenia: co artysta miał na myśli ale ogólnie salon robi sie coraz ładniej urządzony, taki inny w pozytywnym znaczeniu, przyciąga uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaMM 04.04.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Iw, gwoźdźe w tej formie moim zdaniem nie pasują... A one są w realu, czy to tylko fotomontaż, bo wydają się bardzo nierówne, sama nabijałam na mojej sofie, więc wiem, że można równo. A do twojej sofy pasowały by gwoździe bardziej w takim wydaniu http://images65.fotosik.pl/843/3df321ca5a6e0838.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 04.04.2014 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 O, Anno, dziękuję bardzo Piękna inspiracja (znam obraz z tego wnętrza, fajnie jest teraz zobaczyć je w szerszym ujęciu). Ja moje gwoździe tylko prowizorycznie przypięłam, dlatego są krzywo Układ, który pokazałaś jest bardzo ciekawy (ładny!), musiałabym się zastanowić, czy w ogóle ma sens wpinanie ich u mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts