lw 06.06.2014 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 (edytowane) Wow! :eek: Jestem pod wrażeniem i wrzucam Bestę Lilutka! http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=264019&d=1402057858 Jaki kot! Edytowane 6 Czerwca 2014 przez **lw** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilutek 06.06.2014 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Pisałam już na priv, ale powtórzę jeszcze tu - zamaskowaliśmy tą szparę na górze listwą przysufitową. No i łoże małżeńskie do wymiany i lampy na jakieś fajne ale to już dopiero na jesień niestety. Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 06.06.2014 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 piękna ta szafa super wyszło! to fronty besty? bardzo fajne o wymiarach sypialni nie wspomnę.... zazdraszczam No spadła, spadła, bo była na taśmę dwustronna przyklejona. :bash: no ja nie mogę a jeszcze niedawno radziłaś Annie w jej wątku, że można przyklejać, ale na krótko... nie na stałe (wprawdzie chodziło o ciężkie talerze ) ale, że taka lekka spadła.... to pech! coś u ciebie ostatnio na popsute albo klucz, albo ramka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 06.06.2014 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Lilutek super! A czym zamaskowaliście dziury po bokach? Ja chcę szafę w przedpokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 06.06.2014 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 coś u ciebie ostatnio na popsute albo klucz, albo ramka albo niekompletna lampa z Hing-Kongu Puknięty stolik nocny rozcięte obicie na sofie okrągły stół, który okazał się owalny za mały abażur... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.06.2014 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Lilutek :jawdrop: tam są tylko półki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 06.06.2014 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Właśnie, Lilutek, co jest w środku? Bo ja w mojej szafie zamierzam zrobić coś, na czym będą wisiały ubrania. Nawet już się zaopatrzyłam na okoliczność. PROSZĘ SZANOWNE KOLEŻANKI O DALSZE WYPOWIADANIE SIĘ NA TEMAT UCHWYTÓW. Dużo ich nie potrzebuję, więc można zaszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 06.06.2014 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 albo niekompletna lampa z Hing-Kongu Puknięty stolik nocny rozcięte obicie na sofie okrągły stół, który okazał się owalny za mały abażur... omatko! faktycznie uchwyty, uchwyty.... może czarne gałki? ja bym chyba widziała gałki.... albo białe porcelanowe.... http://img19.allegroimg.pl/photos/oryginal/42/99/63/97/4299639747 albo z numerkami http://img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/42/95/58/40/4295584075 albo twarzowe http://img16.allegroimg.pl/photos/oryginal/42/97/21/39/4297213903 wpisz w allegro "uchwyty gałki" i coś ci się rozjaśni.... trochę tego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 07.06.2014 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Besta jest. Gotowa do skręcenia. Dzisiaj priorytet miał ogród i, między innymi, błękitne hortensje, które po prostu musiałam mieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 07.06.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Luizo, w Jankach dzisiaj byłaś? Bo ja po zdanym egzaminie pojechałam I też myślę nad tą Bestą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 07.06.2014 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 W Jankach byłam w czwartek. Dzisiaj dostarczyli mi paczki.A co byś chciała zrobić z Bestą? Bo ja to jeszcze planuję kupić ją na poddasze (wspominałam: nieskończony pokój z wielkim pierdolnikiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.06.2014 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Witaj Lui Wiesz, że też mam takie literki wplecione w galerię? I ostatnio spadła mi kropeczka znad "j", ale nic jej się nie stało Twoja literka bardziej fikuśna, ale faktycznie - skoro się połamała - to pech :/ Kolejna sprawa to gałki. Polecam Ci ceramiczne. Powymieniałam moim dziewczynom wszystkie gałki w komodach i szafach. Może zresztą pamiętasz jak się bujałam z tematem? Zrobiłam misz masz z różnych wzorów. Najlepszym źródłem pięknych gałek okazała się Zara Home. Polecam Ci tylko poczekać na sierpniową wyprzedaż, bo wtedy ceny dużo atrakcyjniejsze niż gdzie indziej (mi się udało przypadkiem, bo się kręciłam wokół tych gałek jak pies na posłaniu, czas leciał, leciał... aż w końcu pewnego dnia podjęłam męską decyzję - "ZAMAWIAM!", wchodzę na stronę, a tu taka niespodzianka To zamówiłam więcej. Opłacało się wydać minimum 200 zł, bo poniżej naliczali koszt przesyłki - 70 zł to by mi wyszło blisko na to samo Potem sprzedałam nadwyżkę na all - bez kłopotu i chyba nawet z zarobkiem ) Ja u Ciebie widzę wyłącznie ceramiczne! Coś z czarnym (całkiem czarnych w Zarze nie ma ale 1) są gdzie indziej, 2) wystarczą takie białe w czarne wzorki Się nagadałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.06.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Luizo, mam szafę w przedpokoju do zrobienia. Może wkleję zdjęcie i pomożecie zaplanować? Wkurza mnie ten cały bajzel, który jest tam na co dzień. A galerię właśnie tworzę. Wczoraj kupiłam ramki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 08.06.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Besta jest. Gotowa do skręcenia. nie mogę się doczekać gałki wybrałaś? znaczy uchwyty.... Bo ja po zdanym egzaminie pojechałam I też myślę nad tą Bestą. Jjano, gratuluję zdanego egzaminu!! idę w takim razie do Ciebie pooglądać ten przedpokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 08.06.2014 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Melduję, że szafa skręcona. Umęczyłam się okrutnie. Uchwytów jeszcze nie ma Witaj Lui Cześć Wiesz, że też mam takie literki wplecione w galerię? O! chętnie obejrzę... Kurcze, u Ciebie na wątku dziewczyny tyle gadają, że ... już straciłam wątek Kolejna sprawa to gałki. (...) Może zresztą pamiętasz jak się bujałam z tematem? Oczywiście, że pamiętam! I chyba sama podpowiadałam Ci Zarę, bo znam gałki stamtąd. Uważam, że mimo wszystko mają dobrą cenę i są przede wszystkim ładne. Nawet do jednych się przymierzam... Luizo, mam szafę w przedpokoju do zrobienia. Może wkleję zdjęcie i pomożecie zaplanować? Wkurza mnie ten cały bajzel, który jest tam na co dzień. A galerię właśnie tworzę. Wczoraj kupiłam ramki O! Jak fajnie! Pokazuj koniecznie!! Ja może jutro wkleję już pierwsze zdjęcia szafy. Besta jest tylko trochę wredna z dokręcaniem różnych dodatków (zawiasy, inne dodatkowe elementy), ale poza tym uważam, że to bardzo wdzięczne klocki do komponowania bardzo różnych rzeczy. Jest zbyt płytka, żeby wieszać w niej coś na wieszakach równolegle do ścian bocznych, ale trochę pokombinowałam przy pomocy wyposażenia wewnętrznego z innych serii ikei i zadziałało. Pokażę wkrótce. Mam też pomysł na zamaskowanie/ osłonięcie boku. Myślę o frontach z szafek kuchennych o szerokości 40 cm (tyle, ile wynosi głębokość Besty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.06.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 ... O! chętnie obejrzę... Kurcze, u Ciebie na wątku dziewczyny tyle gadają, że ... już straciłam wątek ... http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/DSC02926_zps3c1d0bba.jpg Proszę - później usunę Gratuluję skręcenia besty. Czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 08.06.2014 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/DSC02926_zps3c1d0bba.jpg Proszę - później usunę Super! Dziękuję! I zostaw, może i tutaj się komuś przyda. Bardzo mi się podoba ta ramka zakręcona w dolnym prawym rogu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.06.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Ta beżowa będzie wymieniona na srebrną, ale nie to jest największym problemem już chyba z rok galeria wisi z rok i nic jeszcze nie ruszyłam. No, 3 zdjęcia włożyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilutek 09.06.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Wracając (po weekendzie i awarii netu) do mojego szafiszcza - właśnie Besta jest zbyt płytka więc my trochę pokombinowaliśmy i korpus zrobił stolarz na normalną głębokość ok 60 cm - więc mam tam wszystko co chciałam - czyli normalne drążki i półki. jedyny minus to musiałam zrezygnować z wysuwanych szuflad na najniższych piętrach - bo ich mocowania kolidowałyby z zawiasami drzwi. To biało - różowe maleństwo to Joda - biały devon rex (ale z nieprawidłowym ofutrzeniem). Niezły gagatek - to tak na marginesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 09.06.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 No i lipa. Do Ikei pojechałam m.in. po ramkę Ribba 50 x 50 - do koralowca. I jaką kupiłam? 40 x50. Dzisiaj rano to sobie uświadomiłam Z Besty chciałam szafę w przedpokoju, ale nie wiem czy się da - wnęka w jednym miejscu ma 30 cm,a w innym 34. Tylko szafa na zamówienie mnie czeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts