Catti 22.07.2014 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 ja mam wrażenie, że pierwsza myśl może okazać się najlepsza... złamana biel z czernią http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=269945&d=1405243592 do mnie wyraźnie ta aranżacja się uśmiecha z tym "starym" uszakiem też nieźle (ale to już kiedyś pisałam ) pięknie na wizualizacji wyszło z tą granatową ścianą.... ale to chyba za sprawą kontrastu z białą biblioteczką... taka ciemna ściana pomniejszy ten salon.. i nie jestem do końca przekonana, że to obraz z dzbanem jest przyczyną wszelkiego zła spróbujcie jeszcze z jasnym obiciem ten fotel (takim jak kanapa albo taupe).... a potem poduchy, obrazy na ścianie obok biblioteczki, lustra.... i inne dodatki... bo teraz to mi się wydaje, że ten granatowy ktoś na chwilę i przez pomyłkę wstawił ... a może to tylko kwestia odcienia?? sama wiem jak to jest ze zdjęciami tak czy siak.... kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 22.07.2014 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 mi tez się wydaje, że granatowy "nie teges" ;p Ale jest zamówienie to robię ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 22.07.2014 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Aga, Ty geniusz jesteś! Dla mnie granatowa ściana - bomba. I bardzo mi się miętowy fotel podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 22.07.2014 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Andariel, jesteś święta, więc może mnie nie poszatkujesz... Granatowy fotel JEST NIETEGES Myślę, że tam trzeba mi jasnego fotela (może mięta, ale wyblakła, nie nasycona). Na pewno żadna duża plama ciemnego koloru u mnie nie przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 22.07.2014 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 nie święta tylko tolerancyjna Mnie się absolutnie nie podoba taki kolor drewna ale to nie oznacza, ze kolor jest zły, Tobie się podoba i to jest najważniejsze, bo to Twój salon. Ja kocham miłością szczenięcą Twój kredens, który wygląda na taki art deco a Ty go chcesz się pozbyć Ale jak mówię o gustach nie ma co rozprawiać. Przyjmuję Twój gust i Twoje oczekiwania Idę myśleć nad miętą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 22.07.2014 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Ja kocham miłością szczenięcą Twój kredens Możemy się dogadać, daleko do siebie nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 22.07.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Myślę, że tam trzeba mi jasnego fotela (może mięta, ale wyblakła, nie nasycona). yes! yes! yes! uff!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 22.07.2014 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 yes! yes! yes! uff!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 22.07.2014 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Już i tak masz na mnie za duży wpływ. Przez ten Twój fotel wylądowałam na allegro z chęcią zakupu jakiegos do przeróbki. Na szczęście w porę się zorientowałam, że chcę mieć styl loftowy i chwilowo nie potrzebuję fotela Ale skrzynię kupiłam w bezpośrednim następstwie wizyt u Ciebie No i zachotowałam na dywan taki jak ma jjana - Tobie też by bardzo pasował Trzy próby... koloru... [ATTACH=CONFIG]271183[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]271184[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]271185[/ATTACH] plus bonus - w momencie dodawania plików wpadłam na takie coś... [ATTACH=CONFIG]271186[/ATTACH] imo mało odważnie kolorystycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 22.07.2014 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 jaki piękny ten z lamówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 22.07.2014 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 i pasuje do lampy, do obrazków i do karnisza i best biały tamte kolory nie pasują - biały jest zdecydowanym kolorem a nie taką przyczajką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 22.07.2014 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 i pasuje do lampy, do obrazków i do karnisza i best biały tamte kolory nie pasują - biały jest zdecydowanym kolorem a nie taką przyczajką A ja głosuję na miętowy, ładnie koresponduje z obrazem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 23.07.2014 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 ja głosuję na trzeci...witaj Lui, a co zrobiłaś z uszakiem?pięknie świetliście u ciebie; jak znam życie, to wiecznie będziesz szukała ideału - ale to bardzo przyjemne jest..... tez przemalowałam dopiero co zrobioną ścianę w pokoju:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 23.07.2014 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Właśnie przyszedł fotel, a ja poczułam się nieszczęśliwa Po co mi on? A może po prostu jestem zbyt przemęczona (bo jestem bardzo). Jest gorąco i nie wyrabiam się z robotą (przepraszam, muszę sobie narzeknąć ) Granat wygląda przy tym drewnie bardzo ładnie, ale nie chcę granatowego fotela. Ten kupon mięty (duck egg), którym dysponuję, nie pasuje mi tam. Wzory odpadają właściwie na 100% Myślę o bardzo zgaszonym przyszarzałym kolorze acqua i może wtedy do tego kilka granatowych akcentów. Nie miała baba kłopotu Zdecydowany pozytyw: zajmuje dużo mniej miejsca niż uszak (który wróciłby do sypialni, do której został kupiony w komplecie z podnóżkiem). Jest też wygodny. Najchętniej rzuciłabym wszystko i zaczęłabym malować, bo naszła mnie taka ogromna ochota na malowanie (obrazu, olejami!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 23.07.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 ... Najchętniej rzuciłabym wszystko i zaczęłabym malować, bo naszła mnie taka ogromna ochota na malowanie (obrazu, olejami!). Na co czekasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 23.07.2014 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Na wolny czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 23.07.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Właśnie przyszedł fotel, a ja poczułam się nieszczęśliwa sorry... ale rozbawiło mnie to zdanie, bardziej stylistycznie niż rzeczowo, żeby nie było na pewno jesteś przemęczona! możesz też mieć zespół napięcia (pewnie ze względu na upały ) a na poważnie.... głowa do góry! pędzel w dłoń! wprawdzie nie wiem o jakim kolorze piszesz... domyślam się tylko, że to może coś z wodą mieć wspólnego to przynoszę na poprawę humoru http://4.bp.blogspot.com/-wc3EMM1zhfw/U852gasz8XI/AAAAAAAA4Vg/c3WuerinD0k/s1600/2%252C0.jpg http://3.bp.blogspot.com/-la9T1PnHxmM/U852k_nIKRI/AAAAAAAA4WU/6q55ZODpDj0/s1600/2%252C2.jpg http://3.bp.blogspot.com/-ubKFNkyw628/U852gS7WESI/AAAAAAAA4Vo/3ytOLDQsPlY/s1600/2%252C1.jpg z mojego ulubionego bloga, który znacie... śliczne to połączenie z żółtym, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 23.07.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 rzuć wszystko i maluj! może namalujesz coś w kolorach, które lubisz - i powiesisz ten obraz zamiast tego z dzbanem - i cały pokój sam ci się podpowie? z fotelem poczekaj na natchnienie - pomysły przychodzą same, gdy myśli się o czymś innym:) dałam już zdjęcie u siebie - jest asekuracyjnie, ale dobrze się w tym czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 23.07.2014 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 jest asekuracyjnie, ale dobrze się w tym czuję Ostatnio sypiesz złotymi myślami. Lecę zobaczyć, co to oznacza w rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 23.07.2014 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Przykryłam fotel starą, poczciwą, białą Indirą i ta opcja jest najlepsza, chociaż mimo wszystko, bieli bym tam nie chciała, a raczej jakiś ładny odcień jaśniuteńkiego taupe, może z ciekawą fakturą: http://shard2.1stdibs.us.com/archivesE/upload/8893/2314/8893_1348342612_6.jpg albo szarego acqua dużo jaśniejszy niż ten http://www.lampsplus.com/info-center/resized-image.ashx/__size/550x0/__key/communityserver-blogs-components-weblogfiles/00-00-00-00-20/dazzling_2D00_blue_2D00_chairs_2D00_from_2D00_eclectically_2D00_vintage.jpg ale nie tak szary jak ten http://kimbahills.com.previewdns.com/wp-content/uploads/2014/06/blue-velvet-chairs-280x200.jpg Pytanie za 100 punktów: Czy dodanie do tego fotela ćwieków (srebrnych?, patynowanych?) to przegięcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts