griva 24.08.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Dzień dobry! Ponieważ jestem lajkonikiem w sprawach geodezyjnych, zwracam się z prośbą o wyjaśnienie co oznaczaja podwójne linie przerywane przecinające działke 977/3 na poniższym skanie: http://griva-project.pdg.pl/temp/dzialka.gif Uprzejma Pani w starostwie twierdzi że tam jest droga do działki 977/4. W KW nie ma ani zdania na ten temat. Może ja ją źle zrozumiałem? Czy też ta "droga" do działki 977/4 przez działke 977/3 wynika z czego innego? Z góry dziękuje za komentarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
griva 27.08.2013 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 sprawa wyjaśniona. Prawie jak radio Erewań. Droga owszem ale nie na mapie tylko w wykazie i na działkach całkiem innych. Trochę się pogubili, ale po odwiedzinach 3 pokoi i 2 telefonach do gminy udało się dojść o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
powell 27.08.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 A ta linia przerywana to co jest ? Pytam z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
griva 28.08.2013 04:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 A ta linia przerywana to co jest ? Pytam z ciekawości. Oznacza granice typu gruntu, np. łąka, las, bagna, rolna. Zauważ, na dole jest pastwisko (Ps III), na górze rolna RIVa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts