mszarzyns 25.08.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Witam wszystkich serdecznie. Moje pytanie jest takie czym wykończyć sciany wewnątrz garażu, warsztatu???Zastanawiam sie nad plytami kartonowo gipsowymi (zielonymi), robocizne moge wykonac sam wiec koszty dodatkowe dla mnie odpadaja.Niektórzy mówią że się nie nadają inni doradzają.Dlatego nie wiem co wybrać. Czekam na Wasze propozycje i wszelkiego typu sugestie. pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halek 25.08.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Witaj, wydaje mi się, że karton gips będzie niezłym rozwiązaniem od wewnątrz. Na pewno pozwoli ukryć wszelkie niedoskonałości ścian w budynku. Ja osobiście pomyślałbym także o pokryciu powstałych ścian jakąś dobrą farbą zmywalną, albo dobrą tapetą przemysłowo. Wszystko zależy od tego, jak będziesz wykorzystywał garaż/warsztat.. PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mszarzyns 25.08.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 farba zmywalna niezly pomysl. wydaje mi sie ze koszt 1m2 bedzie nizszy niz tradycyjna metoda, biorac pod uwage swoj wysilek garaz ma sluzyc do napraw pojazdow jak i zwyklego parkowania. ktos mi mowi ze karton gips niepraktyczny, slaby, a mi sie wydaje ze ok, przeciez mlotkiem po scianie bic nie bede prosze o dalsze wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof_we 26.08.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Ja bym tynkował i to jakimś cementowo-wapiennym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gandw 26.08.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 W garażu wydaje mi się że będzie zbyt wysoka wilgotność jak na płyty GK. Wg mnie tynk CW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts