marysia755 25.08.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Witam serdecznie Mam prośbę do osób, które wiedzą jakimi środkami najlepiej czyści się biały gres? Dodam, że plamy powstały przy impregnowaniu . Osoba, która to robiła użyła niedoczyszczonej szmatki i powstały smugi, które mi teraz nie dają spokoju, impregnacja miała pomóc a zrobiło się zupełnie odwrotnie . Pozdrawiam Marysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toma1 28.08.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Czym był gres impregnowany(jakiej firmy srodek) Pani Marysiu, bo ja bym sprobowal teraz takiej samej firmy srodkiem do mycia zmyc ten impregnat, chociaż może być ciężko. Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez toma1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts