Muffi 06.05.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Problem jak w temacie. Mieszkam na wsi w nowym domku i zaczynam gościć coraz więcej much w domku. Mam doświadczeniz z ubiegłego roku, gdy w sierpniu było w salonie czarno od much a ja miałam ochotę się z domu wyprowadzić. Chciałabym w tym roku tego uniknąć. Nie interesują mnie moskitiery tylko jakieś inne tricki, może okna czymś malnąć albo cos do pradu podłaączyć. W okolicy nie ma zwierząt hodowlanych, tylko kury sasiada. Muffi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 06.05.2004 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Na wsi sprawdzonym sposobem sa porozwieszane lepy na muchy. Sam pewnie zaraz zainstaluję ze 3 . A jeżeli nie to muchozol - tylko, że niezabardzo to przyjemne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts