asterixx 28.08.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam, muszę wybrać materiał na ściany. Wykonawca proponuje YTONga. H+H wychodzi mi taniej o ponad 2300 pln netto. Skłaniam się ku H+H, ale nie znam jakości tego produktu. Ostatnio widzialem dom budowany z nieznzznego materiału (ale też BK pióro/wpust) i słabo to wygladalo. Pióra byly zrobione nierówno co powodowało, że bloczki - pomimo, ze mialy 24cm, wystawaly na boki. Potem są problemy z ociepleniem, tynki grubsze. Chciałbym tego uniknąć. Ale przepłacac nie mam ochoty Mam wiec pytanie do tych, co znaja H+H lub budowali z niego. Jak wygląda sprawa precyzyjności wykonania bloczków H+H?? pozdr asterix Juz wiem wiecej. Nierówny był solbet. Ale nie wiem, ktora odmiana. A roznica pomiedzy YTONGIEM a H+H jest inna. Pan z hurtowni radosnie wycenil mi ytonga P+W a H+H bez P+W. Czekam na korektę wycen z hurtowni. Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez asterixx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts