vascom 28.08.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Witam. To moj pierwszy post wiec pozdrawiam wszystkich. Jestem na etapie remontu lazienki i wymyslilem sobie by zrobic zlew z plytek wbudowany w blat. Jedyny problem ktory mnie gryzie to jak to dobrze uszczelnic by nic nie ciekle. Folia w plynie 3 - 4krotnie nalozona pomoze?? Z gory dziekuje za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m4rsh4ll 28.08.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 A mnie ciekawi jakiego koloru będą fugi po roku i co się na nich będzie osadzać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vascom 28.08.2013 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Fugę planuje jak najwęższą i zastanawiam się by wypełnić ją silikonem ewentualnie fugą epoksydowa. Chociaż nie powiem wbiłeś mi zagwozdkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 01.09.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Kiedyś w jakiejś hurtowni kamienia widziałem zlew (raczej kuchenny, nowocześnie "prostokątny") sklejony z 5-ciu płyt granitowych, całkiem fajnie to wyglądało. No ale to były całe płyty a nie drobne kafelki. A co chcesz uzyskać takim zlewem, walor dekoracyjny czy kieruje Tobą zaoszczędzenia kilku PLN ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vascom 01.09.2013 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Walory dekoracyjne to jedno, zaoszczędzić też bym chciał a sądzę że oszczędność to nie będzie takie kilka zł. Bo jeśli da się to uszczelnić folią w płynie to dodatkowy koszt będzie tylko wylewka (by uformować podłoże pod płytki koszt ok 10zl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lendM 10.09.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 A możecie podrzucić jakąś fotkę, hę? Jestem kobietką, więc nie znam sie za bardzo, a jestem niezmiernie ciekawa jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
choina 11.09.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Widziałem kiedyś tego typu zlew u znajomego. Świetnie to wygląda Także masz dobry pomysł, oby z relaizacją nie było problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts