xenomi 28.08.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam, mieszkam w bloku i mam zamiar kupić drążek do podciągania ale jestem zielony co do zamontowania go.I to moje pytanie czy betonowa ściana wytrzyma obciążenie 83kg? jeśli tak to czym przymocować drążek, wiem że w zestawie są śruby i dyble, czy jest coś lepszego do zamocowania go ? czy te śruby wystarczą. Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez xenomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gandw 28.08.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Powinna wytrzymać bez problemu. Jak są w zestawie dobre dyble to nie ma co kombinować. Zastanów się lepiej czy dasz radę wywiercić otwory w betonie - młotowiertarka się kłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jm.yarec 30.08.2013 01:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) Uwaga: o ile załączone dyble są plastikowe polecam zastosować kotwy mosiężne (podobnych wymiarów) unikniesz "szybkich lotów na glebę" (obciążenia dynamiczne niszczą zamocowanie ! ) Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez jm.yarec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts