andmat1973 10.06.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Właśnie bardzo poważnie się zastanawiam, żeby zmienić pierwotną koncepcję krycia dachu (blachodachówka) na dachówkę/płytkę włóknisto cementową produkcji Uniprodek. Doradźcie coś, żebym poźniej nie żałował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proxy 10.06.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Ja mam juz deskowanie i pape polozone w zeszlym roku blasze firmy BISTYP "Remka2". Czy ktos o tym slyszal i jakie ma doswiadczenia, ewentualni? papa z posypką czy bez jezeli ma posypke to nie mozesz kłasc na to blachy, na skutek ruchów termicznych blachy, posypka podrapie blache i bardzo szybko Ci skoroduje. BISTYP swego czasu był to tez duuuzy osrodek badawczy, i sporo dobrego zrobili dla budownictwa, a ludzie tam pracujący maczali swoje palce w duuzej ilosci projektów i nowinek technicznych. z tego co da sie wyczytac na www, blachy mają z huty Florian, wieć nie powinno być zle, bardziej wzbudzają moje zaufanie niz jakie Srutuutuki a Pruszyński... no cóż dom ma duzy... i nie koniecznie pokryty blachodachówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andmat1973 13.06.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Muszę dziś/jutro podjąc decyzję: blachodachówka czy dachówka włóknocementowa f-my Uniprodek. Będę bardzo wdzięczny za wszelkie opinie nt. pokrycia włóknocementowego. Jak toto się sprawuje??? PozdrawiamJędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts