marekbo 29.08.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Witam, Czy można podłączyć kominek z płaszczem wodnym jako "zwykły" kominek?, w tym roku nie skończę remontu domu, wprowadzę się dopiero w przyszłym roku. Ogrzewanie będzie gazowe (podłogówka) oraz kominek z płaszczem w układzie otwartym. Czy mogę zatem podłączyć kominek z płaszczem i grzać nim jak zwykłym kominkiem (bez podłączania całej niezbędnej instalacji), podłączył bym jedynie dolot powietrza z zew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grigo 29.08.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Witam.Najlepiej zadzwoń do producenta. Każdy odpowie że nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 29.08.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Witam.No nie za bardzo można takie palenisko użytkować jeżeli nie ma w nim wody ...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekbo 29.08.2013 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Witam. No nie za bardzo można takie palenisko użytkować jeżeli nie ma w nim wody ... Pozdrawiam. To mnie zaskoczyliście bo ja myślałem że skoro nie ma wody to więcej ciepła idzie przez szybę, ale skoro tak to chyba inna konstrukcja niż w zwykłym kominku, ale zapytam producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts