fckmayday 30.08.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Cześć, witam Was serdecznie Sprawa wygląda następująco. Kupiłem stolik kawowy w ALMI DECOR w warszawskiej galerii mokotów. Niestety, okazało się, że średnio pasuje do mojego wnętrza i chciałbym go pilnie sprzedać. Stolik jest nowy, nie używałem go, pochodzi z ekspozycji sklepu. Wykonany jest ręcznie z drewna drzewa KOA. Nie jest żadną mdf-ową wydmuszką tylko pełnym, ciężkim drewnianym produktem. Po zdjęcia i szczegóły zapraszam na tablicę: http://tablica.pl/oferta/stolik-kawowy-lawa-almi-decor-taniej-o-1000-zl-ID3jlJX.html Jeśli chodzi o cenę: W almi stolik kosztuje 2600 zł. Ja mój zakupiłem w cenie 2300 zł. Cena na tablicy wynosi 1600 zł, dla forumowiczów proponuję 1500 zł. Tel. kont: 784040900. Proszę dzwonić, odpowiem na wszystkie pytania. Stolik oczywiście można obejrzeć osobiście na Mokotowie w moim mieszkaniu. Pozdrawiam, Wiktor Mańkowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts