Jarek9224 30.08.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Witam... Potrzebuję pomocy z aranżacją kuchni z salonem. Poniżej dodam zdjęcie jak to wygląda na chwile obecną. Zastanawiam się nad doborem mebli z Black Red White a dokładnie KENT lub CHARLOTTA poniżej odnośniki http://www.brw.com.pl/katalog-produktow/filtry,p,2,optima.html?k=19,kent http://www.brw.com.pl/katalog-produktow/filtry,p,2,optima.html?k=26,charlotta Czy to będzie się zgrywało z kuchnią czy też dobrać coś innego bo już nie mam pojęcia. Dodam że wypoczynek w salonie jest nowy więc zostaje. Bardzo proszę o jakieś opinie lub sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.08.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Przede wszystko odradza, meble BRW Kent.Moje mama sie na nie skusila dwa lata temu i niestety juz są w rozsypce.Szafa kompletnie sie rozklekotala szuflady w komodzie trzymają sie na gumkach od wekow a stolik pod tv niestety go nie udźwignal.Kompletna tandeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 30.08.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Mam łózko w sypialni ( z odzysku - po moich rodzicach) z serii Kent. Czekam, aż któregoś dnia ( nocy ) się zawali, a wówczas idę na strych po stare łoże po moich dziadkach, drewniane, z orzecha. Meble są wykonane z beznadziejnej płyty wiórowej, przy ponownym składaniu łóżka śruby nie miały się czego trzymać, wszystko się rozjeźdżało i odpadało. Okleina - papierowa, odpada razem z kawałkami - brzegami płyty. Badziewie straszne. Z czystym sumieniem odradzam kupno tych mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek9224 31.08.2013 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Rozumiem więc głęboko się zastanowię nad kupnem tych mebli... A co polecicie mi do salonu by jakoś grało z kuchnią ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts