mendi 30.08.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Witam. Proszę o opinie na temat kleju sikabond t8 . Chcę kleić na nim płytki na tarasie. Taras 20 m2, niezadaszony na płycie betonowej+ wylewka. Wiem że kładzie się pierwszą warstwę jako izolacje i póżniej płytki. Chodzi mi o trwałość takiego rozwiązania czy jest ono na "zawsze" . Płytki na kleju standardowym jak by nie były klejone i jak nie zabezpieczone po kilku sezonach zimowych są do poprawki (odmraża,wyrusza się klej) . Zatem czy sikabond daje realną szansę na dłuższe użytkowanie . Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piiot 23.09.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Witam, mam pytanie czy zdecydowałeś sie użyć sikabond? a jesli tak to jak to oceniasz? nadaje się? pytam ponieważ też chce go uzyć na balkonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sewerynslowi 24.09.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 ja również przyłączę się do pytania:)proszę o opinie osób, która za hydroizolację zastosowały produkty SIKA - nie tylko sikabond t8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dozrc 25.09.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Produkty Siki to wyższa półka, równoważne z BASF/PCI, Schomburg i innymi, których próżno szukać w marketach czy zwykłych składach budowlanych. Gwarancja jakości, ale pod warunkiem przestrzegania wszystkich wytycznych i zaleceń produktowych.T8 - kleje poliuretanowe są bardzo dobre i maja przyszłość, niestety z racji ceny ciężko o wielkopowierzchniowe realizacje pozwalające na wyrobienie sobie poważnej opinii. Poliuretan trzyma jak diabli o ile podłoże jest właściwie przygotowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts