orasje 31.08.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Witam serdecznie. Proszę o wskazówki jak działa zegar zamieszczony na zdjęciu?. Może jakiś link do manuala. Szukałem w internecie ale bez skutku. Wiem że ustawia się tam daty i czas w cyklach chyba tygodniowych ale to cała moja wiedza. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 31.08.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Masz na tarczy dni i godziny.Są tez tam takie ząbki które można odginać od osi tarczy.Do każdego ząbka przypisany jest jakiś okres czasu (widoczny na tarczy)Na tarczy jest też strzałka pokazuje ona aktualny czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 01.09.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 (edytowane) Ciekawe czemu "wylecial" z forum moj wczorajszy post (i pitersona tez) z wyjasnieniem nastaw tego wylacznika? PS.A soki, gosciu zamiescil tez pytanko w dziale "Ogrzewanie" Edytowane 1 Września 2013 przez Pyxis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts