Michał 1983 31.08.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Witam mam zamiar położyć płytki na schody, lecz po zerwaniu ręcznie starych płytek ukazał mi się taki widok i nie wiem co zrobić dalej, tzn. jak wyrównać powierzchnie betonową by na następne kilka lat wytrzymało ( stare płytki odeszły same po 8 latach) jak zrobić to samemu i w miarę tanio. Dziękować i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał 1983 01.09.2013 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Nikt nie pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m4rsh4ll 01.09.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Moim zdaniem to nadaje się tylko do rozbiórki ? Ten pseudo beton wygląda jak jakiś rodzaj zaprawy, czym to było robione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał 1983 01.09.2013 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Wydaje mi się że na jakiejś zaprawie piaskowej bo kruszy się mocno do pewnego momentu a później to twarde jak rozbiórka nie wchodzi w grę bo to duże koszta są i od początku wszystko robić trza. Chciałbym jakimś tanim kosztem to "naprawić" i połozyć płytki jeszcze przed zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts