pom_pla 31.08.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Często tu na forum zadawane jest pytanie o ,,moc ,, pompy ciepła Znalazłem taką strone http://www.liczby.pl/kalkulatory/kalkulator-oszczednosci-i-kosztow-eksploatacji-domu-z-pompa-ciepla-dhp Nadmieniam ze strona nie jest moja i nie mam z nią nic wspólnego , Załozyłem temat w ,,imieniu,, osób pytających ,,JAKĄ POMPE ZASTOSOWAĆ,, by osoby co mają PC potwierdziły lub zaprzeczyły prawidłowośc wyliczeń tego kalkulatora . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 31.08.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Szacowanie zgrubne, ze az boli, ale zaleznosci pokazuje prawidlowo. Obliczenia "kalkulatora" ograniczaja sie do wykonania jednego dzialania arytmetycznego. To samo mozna zrobic szybko na kartce z olowkiem i bez kalkulatorka jakiegokolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosomakx4 01.09.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Dawno mnie nie było ... pierwsza wiadomość jaką czytam a tu taki zonk.Pyxis, to da się policzyć w pamięci, tak samo z grubsza jak wyniki z tego kalkulatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 01.09.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Pyxis, to da się policzyć w pamięci, tak samo z grubsza jak wyniki z tego kalkulatora A co ja innego napisalem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosomakx4 01.09.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 A co ja innego napisalem? Że potrzeba jeszcze ołówek i kartke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts