daniell 06.05.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Posiadam działkę w centrum miasta! Ile będzie mnie kosztować przyłaczenie: wody, prądu, gazu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 06.05.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Na każde z tych pytań udzieli ci odpowiedź dostawca danego medium:Wody - Wodociągi MiejskiePrądu - Zakład EnergetycznyGazu - Zakład Gazowniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basset 06.05.2004 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Co do przylaczy to zalezy od tego czy nie sa w poblizu i nie bedzie klopotow z podpieciem. Ale dolaczam sie do poprzedniego postu- zapytaj w ZE - okolice Dziezkowa, gaz na ul. Gazowej:), a woda nie wiem gdzie bo bede koplal studnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 06.05.2004 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 to tak samo jak byś zadał pytanie ile kosztuje samochód ?. Pociesze Cię tylko, że jeśli centrum, to teoretycznie są najmiejsze problemy z uzyskaniem podłączeń, trwa to teoretycznie najszybciej i jest teoretycznie najtaniej (bo blisko do instalacji) zwłaszcza w prównaniu z działką w polu, gdzie trwa to długo, drogo, i wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 06.05.2004 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 to tak samo jak byś zadał pytanie ile kosztuje samochód ?. ale nie martw się nie drożej od pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.05.2004 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 odpowiedź jest zawsze ta sama za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniell 06.05.2004 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Chodzi mi o orientacyjne koszty przyłączy? Ile was to kosztowało? Ile muszę na to szykować? Podajcie średnie ceny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.05.2004 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Chodzi mi o orientacyjne koszty przyłączy? Ile was to kosztowało? Ile muszę na to szykować? Podajcie średnie ceny! sama woda 14k kosztorys na 32k czy coś Ci to mowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniell 06.05.2004 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 ni m ito nie mówi! nie mam pojęcia o budowaniu_jestem dziennikarzem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekde 07.05.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Nie ma śrdnich cen. Jedni za wodę płacą 15 tys inny 1,5 tys. To zależy od tego skad bedziesz ciagnął. Mnie woda i szmbo beda kosztowac po 1,5 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek99 07.05.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 daniell - jak widzisz są różne uwarunkowania - czy nie lepiej zadzwonić do dostawców, jak ktoś napisał wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 07.05.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Posiadam działkę w centrum miasta! Ile będzie mnie kosztować przyłaczenie: wody, prądu, gazu... Temat przerabiam aktualnie (też centrum miasta) Woda + kanalizacja - projekt 800 - 900 PLN całość realizacja średnio 3000 za sztukę. Ale dzisiaj znalazłem firmę która chce zrobić obie rury za 5000 + projekt Energia - u mnie 120 zł za każdy kW mocy przyłączeniowej. Musisz do tego doliczyć skrzynke końcową. Niestety tutaj cen nie znam - mam rodzinę w Zakładzie Energetycznym - więc mam po kosztach. Deszczówka - w moim przypadku uzgodnienia z Zarządem Dróg (w ich gestii jest instalacja deszczowa) - jeszcze nie przerabiałem. Gaz - szacunkowo 2 - 3 tys PLN (ale to do wykonania jak juz stanie chałupka) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts