hardworker 01.09.2013 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Witammam podłogę MAHOŃ SZAFRANOWY PŁOMIEŃ i przygotowane podłoże w postaci 18 mm płyty OSB.Moje pytanie brzmi jak najlepiej przymocować tę podłogę na klej czy też uzyć pistoletu na zszyfki?Sam chcę instalować te podłogę. Obie metody są mi znane, nie znam natomiast tej podłogi, ale bardzo mi sie podoba i stad jej zakup.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 01.09.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Najlepiej byłoby przykleić ale tej podłogi nie da się cyklinować (cienka warstwa użytkowa -2,5mm + fazka) w związku z tym proponuję zszywki. Może trochę skrzypieć ale łatwiej ją zdemontować kiedy się zniszczy lub kiedy się znudzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
subfosylny 01.09.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Możesz też zastosować metodę pośrednią. Cieniutko kleju i sztyfty. Od lat tak robię i nie ma reklamacji. Przeszlifuj OSB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
subfosylny 01.09.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Kto wymyśla takie nazwy? Szafranowy płomień. Rozbawiło mnie do łez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 01.09.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Istotnie klejenie cieniutką warstwą kleju + sztyfty jest rozwiązaniem optymalnym. Kolory ich odcienie to "coś" czego szukają klienci. Ponadto ciekawa nazwa dowartościowuje produkt, przynajmniej w odbiorze części zainteresowanych szukających czegoś odmiennego zarówno w wyglądzie jak i w nazwie. Różnych mamy klientów i każdemu trzeba wychodzić na przeciw, jednego kręci wygląd innego nazwa, samo życie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts